Uzkniso sunys galutinai!
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
Sun laikymo mokestis Labai jau nejuokinga darosi. Zinoma jei visi uzdirbtume po milijona tai gal ir pirkutme po nama kad suni laikyti. Sunu laikimo mokestis nelogiskas 100Lt 300 Lt ir tt. Pvz kokia babule gaunanti valstybine pencija turi maza suneli lietuvos lenciugini, kuris sika kaip ir visi sunys. Tai pamastykite kiek jai yra tas 100Lt ir tas suniukas. Suprantu kad tai yra problema nemalonu iminti i suda, bet kaip jau siulote sunis tik privaciu namu savinikmas, tai gal pats ponas Steponas noretu i privatu nama presikelti ir ten jokie kaimynu sunys neters pievutes.
P.S edvinas mastyk apie masina kaip apie susisiekimo priemone. Kol pats nepradedi vazineti tai nereikia o kaip tik pasukineji baranka, tai neisivaizduoji kaip galima mikruske ar truliku vazineti.
P.S edvinas mastyk apie masina kaip apie susisiekimo priemone. Kol pats nepradedi vazineti tai nereikia o kaip tik pasukineji baranka, tai neisivaizduoji kaip galima mikruske ar truliku vazineti.
Reikia pamastyt apie tokius zhmones kurie be suniuko daugiau nieko ir neturi.... Ajsku nemalonu kad tie keturkojai palikineja "siurprizus" kur papuola, bet ka padarysi.... Man asmenishkai per daug nemaisho. Va baudas skirt jei pagauna seimininka leidzianti savo shuneliui kakoti ant kelio gal ir butu galima
nu geras.. negirdeta nu mano kajmynaj lajko sunis.. ir man uzpisa laukt ir bijot eit kad kox suo neishlektu ish lifto ir man rankos neperkastu... hm.. bet nieko che nepakejsi.. esu skajtes kad svedijoj ar kur ten.. tej kaj suo padaro savo rejkala sejmininkas su siufeliu pasiema ta ishmata i majseli... ten nera zodzio MAN GEDA ir dar jauciu baudos dideles jejgu nepaimi to skanesto
Vienybe! Lygybe! Brolybe! OLE!
Xatrix, jei sunys pasiute ir kandziojasi cia kitas klausimas... toxius nepriziurimus sunis kurie kelia gresme gyvybei siulau saudyt jei jie yra uzklumpami palaidi be jokios prieziuros... neduok dieve uzpuls koki mazmameti vaika, kas labai tiketina... ir gi ne karta rode per tv apie tai... o sape apie tai kaip sveikatai kenkia suns kakutis niekad nesu girdejas...
Del metro tj as ir nesakau kad cia taip ir bus Lietuvoj... sakau kad pas mus lai padaro trulikus kaip ten metro... kazkada pamenu zadejo tinklus atities iki silainiu... tipo jau pinigu skyre ir t.t. bet nieks nevyxta... i silainius tenka grizt mikriuku arba autiku arba taxu... gal cia ir gali isikisti ta silainiu seniunija?
Siulau toki kaip ir kompromisa... pvz mes savo suni ismokinom tokius siurprizus palikineti balkone.. kai tik padaro taip ir isvalom ten jam tokia spec vieta yra padaryta... o slapintis i kiema isbega... ir sape pasidairyti i kailaites bei pakviepuot gryno oro jis i lauka isbega su musu paciu prieziura...
Galiu duoti abi galvas nukirsti kad nieks cia tu sh nerinks ir su shiufeliu nevaikscios po laukus su polietileniniais maiseliais... pilnai tikiu kad uzsieni taip ir yra, bet jei jau taip lyginant daug ko nera lietuvoje kas yra uzsieni... pagrindine manau to priezastis vyriausybeje vykstantis apsurdai, ten dirbanciuju korupcija, iv. maxinacijos su mokesciais... turetu zmones daugiau tu pinigu ir tvarkingiau gyventu...
nu zdz sneket galima belekiek... bet kad prisikabinti del to kad kazkas shikt nori nu nzn... gal tada rimtaj israskit suns veisle kuri nekakoja... o tiesiog issislapina su viskuo... skirkit gal tada finansavima moksliniems bandymams... genetinems tyrimams ir t.t. jei neturite kur pinigu deti...
Del metro tj as ir nesakau kad cia taip ir bus Lietuvoj... sakau kad pas mus lai padaro trulikus kaip ten metro... kazkada pamenu zadejo tinklus atities iki silainiu... tipo jau pinigu skyre ir t.t. bet nieks nevyxta... i silainius tenka grizt mikriuku arba autiku arba taxu... gal cia ir gali isikisti ta silainiu seniunija?
Siulau toki kaip ir kompromisa... pvz mes savo suni ismokinom tokius siurprizus palikineti balkone.. kai tik padaro taip ir isvalom ten jam tokia spec vieta yra padaryta... o slapintis i kiema isbega... ir sape pasidairyti i kailaites bei pakviepuot gryno oro jis i lauka isbega su musu paciu prieziura...
Galiu duoti abi galvas nukirsti kad nieks cia tu sh nerinks ir su shiufeliu nevaikscios po laukus su polietileniniais maiseliais... pilnai tikiu kad uzsieni taip ir yra, bet jei jau taip lyginant daug ko nera lietuvoje kas yra uzsieni... pagrindine manau to priezastis vyriausybeje vykstantis apsurdai, ten dirbanciuju korupcija, iv. maxinacijos su mokesciais... turetu zmones daugiau tu pinigu ir tvarkingiau gyventu...
nu zdz sneket galima belekiek... bet kad prisikabinti del to kad kazkas shikt nori nu nzn... gal tada rimtaj israskit suns veisle kuri nekakoja... o tiesiog issislapina su viskuo... skirkit gal tada finansavima moksliniems bandymams... genetinems tyrimams ir t.t. jei neturite kur pinigu deti...
Ne veisle reikia išvedinėti, o savinikus, kurie savo šunis naktimis po vaikų darželių teritorijas paleidžia "pasilakstyti", už geros vietos kabinti arba konkrečias nesimbolines baudas skirti3dv1n4s wrote:... skirkit gal tada finansavima moksliniems bandymams... genetinems tyrimams ir t.t. jei neturite kur pinigu deti...
Dabar šunys prieš žmones viršenybę turi - kad ir pagauna policija tokį pažeidėja, kurio šuo palaidas bindzinėja, nieko jam padaryti negali - baudos niekinės ir teismai nenori tokių bylų imtis
Kas ir kaip turi reaguoti į mano skundą apie be mano sutikimo laikomus name šunis - niekas dorai atsakyti negali - pasijuokia ir tiek
Girdėjau, kad Anglijoje nuomuojantis butą iš karto įspėja - galima ar ne kokį nors gyvūną laikyti
Faktas, kad nėra sąlygų daugiabučiame name šunis laikyti - tai ir nelaikykime.
Retas kuris balkone šuniui vietą padaro. Daugumoje atvejų šunis sutemus vedžioja ir šie daro ką nori ir kur nori ir jei tylėti tai išvis greit iš namų nebeišeisi
Čia žmogus ir pradedi galvoti apie video stebėjimo kameras savo kiemui stebėti...
UAB "Parabolė" direktorius
Brangieji,
Sunys ir ir kiti naminiai gyvuneliai tikrai grazu ir miela, bet ivertinkit ir tokia situacija, jei as kazkur vidury silainiu nusimausiu kelnes ir pri...siu ar tik prisi...siu, tai mane pamates dede policininkas tures pilna teise nubausti ir t.t.
Bet jeigu tai padarys keturkojis ir dar kartais jie padaro daugiau nei as po kaledu ar velyku, tai ka tai normalu.
Jei dauguma is musu savo augintinius laikome pilnateisiais savo seimos nariais, tai gal galim ir pilnateisiai atsakyti uz ju veiksmus ir t.t. kaip tevai atsako uz savo nepilnamecius vaikus ar pan.
Jei mano vaikis prikakos lifte tai bus skandalas ir as turesiu valyti, o jei tai padarys kos "baskervilis" tai tipo nieko cia tokio.
As nesakau kad sunys ir kiti naminiai yra blogai, bet tiesiog elementarus padorumas turetu buti islaikytas.
Ir jei mes savo augintinius traktuojam kaip savo seimos narius, tai gal reiktu ir ju elgesio normas taikyti i tas ribas kaip ir kitiems seimos nariams. Nesvarbu kad jie kvailesni uz mus(nors cia dar gincytinas reikalas), jie juk musu/jusu seimos nariai uz kuriuos esam atsakingi MES.
Taigi ne sunyse/katese problema, o musu paciu reikalas tvarkyti si klausima/reikala. Ir jei nesugebam savo augintinio ismokinti daryti tai tualete, tai sugebekime sutvarkyti tai ka jis padare lauke.
Ir ner cia ko kavailinti vieni kitus.
As uz naminius/seimyninius augintinius, bet pries apsikta kiema ir smelio dezes.
Bent jau mano kate to nedaro ir nesiruosia, o jei tai butu suo - tektu surinkti nuo kiemo ar pieveles sialia kiemo.
Taigi mylekim artima ir augintini savo ir neapsikim kaimyno
Sunys ir ir kiti naminiai gyvuneliai tikrai grazu ir miela, bet ivertinkit ir tokia situacija, jei as kazkur vidury silainiu nusimausiu kelnes ir pri...siu ar tik prisi...siu, tai mane pamates dede policininkas tures pilna teise nubausti ir t.t.
Bet jeigu tai padarys keturkojis ir dar kartais jie padaro daugiau nei as po kaledu ar velyku, tai ka tai normalu.
Jei dauguma is musu savo augintinius laikome pilnateisiais savo seimos nariais, tai gal galim ir pilnateisiai atsakyti uz ju veiksmus ir t.t. kaip tevai atsako uz savo nepilnamecius vaikus ar pan.
Jei mano vaikis prikakos lifte tai bus skandalas ir as turesiu valyti, o jei tai padarys kos "baskervilis" tai tipo nieko cia tokio.
As nesakau kad sunys ir kiti naminiai yra blogai, bet tiesiog elementarus padorumas turetu buti islaikytas.
Ir jei mes savo augintinius traktuojam kaip savo seimos narius, tai gal reiktu ir ju elgesio normas taikyti i tas ribas kaip ir kitiems seimos nariams. Nesvarbu kad jie kvailesni uz mus(nors cia dar gincytinas reikalas), jie juk musu/jusu seimos nariai uz kuriuos esam atsakingi MES.
Taigi ne sunyse/katese problema, o musu paciu reikalas tvarkyti si klausima/reikala. Ir jei nesugebam savo augintinio ismokinti daryti tai tualete, tai sugebekime sutvarkyti tai ka jis padare lauke.
Ir ner cia ko kavailinti vieni kitus.
As uz naminius/seimyninius augintinius, bet pries apsikta kiema ir smelio dezes.
Bent jau mano kate to nedaro ir nesiruosia, o jei tai butu suo - tektu surinkti nuo kiemo ar pieveles sialia kiemo.
Taigi mylekim artima ir augintini savo ir neapsikim kaimyno
If You wanna make the World a better place, take the look at your self and make a change