Koks skirtumas kiek kainuoja. Shejp tie giganto pamineti lenkai kazhkodel CL tiesiogine transliacija iperka. Rusai ir tiek iperka. O kazhkoks gigantas tik sharatu stumdymus iperka. )) LT televizijos krepshi iperka, idomu ar eurosportas ji rode?
Eurosportas rodomas visoje europoje todel reiketu ipirkineti uzh kiekviena shaly Sportas, berodz, brangiausiai kainuojantis dalykas televizijai. Del futbolo transliaciju peshasi ir ishankstines teises stengiasi nusipirkti kuo anksciau dauguma europos valstybiu televiziju. Taip kad jei toks eurosportas galetu tas varzybas rodyti sumokejas tiek, keik tarkim lenkai ar rusai ten sumoka - yra moksline fantastika
Bent koks kanalas kuris rodo krepsinis, tuo labiau NBA yra tikrai geresnis uz bet koki kita sporto kanala kuris krepsinio nerodo. Eurosportas tai isviso, ziemos sportas koks, bilijardas, kartais fule, ir dar visokios nesamones. Visiskas slamstas. Labai reiktu sito kanalo.
A aisku. Nes pakolkas dar nerodo. Bet jei ir nerodytu tai visvin daug geriau nei eurosportas. Pazejau boksa, dragus rodo. Kelias eurolygos varzybas per savaite. Cia tai kanalas butu.
Uzhvakar zhiurejau CL. Tai ***, ten ish kitu machu golus iterpia ir t.t. Po to apzhvalga, kur pakartoja ivarchius. Tachiau kas linksmiausia, kad nieko neina suprast, ka jie ten balbatuoja.
O vakar rode futbola ir gera macha ir kokybe ... tai neimanoma zhiuret. Kaip webcamo transliuojama vaizda zhiuret. Shikna vienok.
Eurosportas, blogiauses sporto kanalas, koky tik esu ziurejas(cia mano asmenine nuomone, kaip tikro lietuvio, kuris myli kase). Nzn ishkur cia gali tiek daug buti ziemos sporto, lengvosios atletikos ir kito s... fanai(eurosoportas). Juk mes lietuvei!! Tad kanalas(viasat sport), kuris rodo kase(lietuviu nacionalinis sportas, beveik antroji realigija) yra nepalyginamai geriau uz eurosporta!! Nezinau kas kas gali man paprieshtaraut? Liktu jis man nesuprastas.