Pažiūrėkit ką tokio jau gero jūs per tą bliudą galite matyti. :?
Dar gerai jei kokias įdomesnes progamas su piratine kortele dar galite atrakinti, bet katino dienos jau eina į pabaigą :twisted:
Ir tada bliudas tiks tik vienam reikalaui - galėsite vasarą per karščius į jį kojas susimerkti :wink:
Shefas, kaip visada, savo stiliuje. Viskas aplink shudas, tik Parabole - jega. Visi ja naudokites ir dar kaimynus pakvieskite ir neieshkokite kitu alternatyvu, nes viskas shudas ... gera politika.
Shefas, kaip visada, savo stiliuje. Viskas aplink shudas, tik Parabole - jega. Visi ja naudokites ir dar kaimynus pakvieskite ir neieshkokite kitu alternatyvu, nes viskas shudas ... gera politika.
Oka tu nori ,kad Sefas (INIT, MIKROVISATOS) ar dar kieno paslaugas siulytu Man atrodo pats irgi siulytum savo paslaugas, bet ne konkurentu
Yra vienas dalykas siulyt, o kitas dalykas ant kitu pamazgas pilt. Sutinku, kad kiti ne shventi, bet chia jau gaunas kaip su Borisovo reklaminiu laikrashchiu, svarbu apjuodint kitus, kad pats ramiau miegotum.
p.s. ne i tema bet vistiek ... vakar machiau kaip MegaNet'o meistrai kabelius tiese ... girtut girtutelej, pazhvengiau taip normalej
O tai cia visi i subine lenda
Kas blogiau pas kitus, as pats zinau Stepai
Bet nereikia gerint daugiau ineto (SAVAITGALIAIS) ir sskirtinai tik 1 silams:[[[[[[[
Nežinojau, kad mano pasakymas " Ir tada bliudas tiks tik vienam reikalaui - galėsite vasarą per karščius į jį kojas susimerkti " reiškia "ant kitu pamazgas pilt"
Aš juk nesiūlau į bliūdą pilti pamazgas ir po to į jį savo brangias kojeles merkti...