Kaip pritraukti naujus abonentus?

Moderators: Leonas, steponas

steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

SaRew :D
Ar aš jau taip durnas atrodau, kad visai nieko nežiūrėjęs jums nesąmones ločiau 8O
Bet atrodo problema išsispręs pati - kažko šaltis krečia, matyt gripą pagavau... :cry:
UAB "Parabolė" direktorius
Alkohol
Naujokas
Naujokas

Post by Alkohol »

:drinking:
nesikartosiu... bet gal :) nuolaidos galetu buti ir tiem ir tiem... naujiem abonentam gal didesnes, bet nereiktu pamirsht ir seniu... o del smulkmenu, tai gali nebutinai 2x didinti nemokamu mb skaichiu, bet neto greiti... ir t.t.
... kad visiem butu geriau ...
Bermudas
Pradedantis
Pradedantis

Post by Bermudas »

:twisted: Jums su galva negerai. Norite kad darytumem jums bizni, o mums is to kokia nauda. nu ir kas kad mes su jumis busime draugai, bet Jus tiems draugams nieko nedarote, nei atemate nuo abonentinio mokescio pinigu, nieko. Tau sefas su galva negerai! buk savo vietoj! :evil:

Tikriausiai neturi ka veikti, kad tokiom nesamonem uzsiimineji!
rggz
Narys
Narys

Post by rggz »

Noriu pagyrti Direktoriu Steponu už tai kad stengesi kad klijantams butu gerai. Nors ir turbut 70% čia diskutuojančiu yra vaikai ir šneka nesamones, jūs turit daug kantrybes. :wink:
gigant
Narys
Narys

Post by gigant »

As manau kad klientu pritrauksit daugiau tik tuomet,kada idealiai dirbs FTP,CS,kiti zaidimu serveriai.CS jau butina atidaryti antra serveri visi norintieji nepapuola,laukia eiles.Paraboleje pagal mane daugiausia klientu,kurie skaiciuoja megabaitus tai ir suteikite jiems ta malonuma kokybe ir kiekybe teikiamu paslaugu.Gandai greitai sklinda ir klientu bus daug daugiau jeigu FTP geras greitis,naujausi filmai,idomios naujausios programos,zaidimai,CS be lagu-keli serveriai,boarde rengti viktorinas,loterijas.O paprastu internetu -atidarineti puslapius ir skaityti galima ir kitur,man pvz.jokios reiksmes neturi ar per 3sek. ar per 6 atsidaro puslapis.As jums anksciau sakiau sutelkite demesi i vietinio tinklo gerinima ir daug kas ateis is tako,dokedos ir t.t.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

rggz wrote:... Nors ir turbut 70% čia diskutuojančiu yra vaikai ir šneka nesamones, jūs turit daug kantrybes. :wink:
Aš "sąmonių" iš pašto dėžutės per mėnesį prisikaupiau visą stalčių :)
Neraikia visai nuvertinti vaikų - jų mastymas visiškai kitoks ir kartais pažiūrėjus kitu kampu į jų pasiūlymus, visai nejuokingi sprendimai išeina :wink:
Bermudas wrote:... Tau sefas su galva negerai! buk savo vietoj! :evil:
Tikriausiai neturi ka veikti, kad tokiom nesamonem uzsiimineji!
Man su galva jau senai negerai, kai kiti bimbinėjo ir verkšleno, kad Bangoje mažos algos, aš po darbo ir išeiginėm stačiau kolektyvines antenas ir pakankamai neblogai uždirbau :)
Taip kad aš išaugau nuo 0 ir nesu iš tų vadovų su šlipsais ir baltais marškiniais ir man vienodai piešia, jegu kas nors už tokias diskusijas, kurias čia vedu, kaviliu mane laiko - man jos nieko nekainuoja, o kantrybės šarvai pas mane yra gana stori :D
Laikas parodys ar aš teisingai dariau :wink:
UAB "Parabolė" direktorius
AARON
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by AARON »

Ivedimas už viena lita su sutartim metams ir puse metu dvigubai mazesnis abonentinis mokestis, jei užsisakys iki sausio 1d. :roll: .
XaTrIX
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by XaTrIX »

del nuolaidu.. ponas steponas man turbut turetu moket komisinius, kiek ash esu zmonem patares kad jungtusi parabole.. kokie 15 abonentu pasijunge vien tik del mano pasiulymo.. kol kas parabole miniu tik geru zodziu. Niekada che neturejau jokiu problemu, internetas tikraj geras. O del pritraukimo nauju abonentu... esant televizijos abonentui, puse metu pasijungus belenkoki plana bazinis ar shiek tiek mazhesnis paketas butu nemokamas, arba 50% pigesnis, manau kajp ir Init ir kitos KTV bando susiet interneta su kabeline TV. Sekmes darbe. :wink:
Vienybe! Lygybe! Brolybe! OLE!
Zbygnev
Naujokas
Naujokas

Re: Kaip pritraukti naujus abonentus?

Post by Zbygnev »

steponas wrote:Artėja Kalėdos ir jau jaučiasi Kalėdinis šurmulys :D
Būtų gerai kokį "saldainį" prigalvoti, kad kuo daugiau naujų abonentų ateitų :?

Pagal mano jau minėtą srauto suvartojimo dėsnį - santykinai mažiau srauto pirkti reikėtų ir daugiau pinigų liktų kitokiems dalykėliams - įrangos atnaujinimui ar naujos įsigijimui - FTP, CS ir t.t :D

Iš kai kurių abonentų, esu ne kartą girdėjes - "čia jūsų biznis ir neužduokite durnų kalusimų!!! ", bet manau taip galvoja ne visi :?

Kitą savatę reikia išsiūsti mokėjimo pranešimus, tai prie jų ir šitą "saldainį" reikėtų prikabinti :wink:

Na ash manau :roll: , kad reiktu mazinti menesini mokesti tarkim kas puse metu iki tam tikros ribos...
ash dabar moku 81 lt kas menesi, o aisku butu malonu moketi max 50lt :!:
sakykim kas puse metu sumazetu po 10lt - tai dar uz dvieju metu ash mokeciau 50lt uz menesi...
Nes dabar arteja ziemos mokesciai ir pavasari buna "kudos antys"
Hamann
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Hamann »

nu gal netaip ziauriai mazint bet kazkiek mazint tikrai galetumet...
Image
savanaudis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by savanaudis »

jo as labai noreciau kad padidintu naktini srauta bent nuo pagrindinio plano iki 192 o kai fainai butu seip turiu pazystamu kurie galvoja vestis parabole nes visi naujausi filmai ir zaidimai buna ftp geriausiai pasiulyti abonentam kazka tokio ko nerasi kituose internetuose Pvz Stabilus internetas to pas kitus teikejus tikrai nerasciau nors ir kiti sakos kad pas juos stabilus internetas bet is tikruju tai nera Dsl teko pabuvot labai daznai strigdavo ryšys ar kokie gedimai o apie dokeda tai savsiem nesamone buvo internetas ben i diena karta kazkur dingdavo :roll: toliau butu galima Padaryt naujesniu zadimo serveriu Daryt nuolaidas svenciu proga pvz norint sumazinti siuntima is interneto turetu kazkas mest i ftp naujus filmus ar zadimus ziuret i prasymus ka koks abonentas praso imest ftp toliau butu galima nzn ar tai imanoma bet tas dalykas man tik ir patiko dokedoj ka ten galima buvo paserinti failus nereikedavo mest i ftp tai manau irgi sumazintu siuntima :/ toliau butu galima padaryt didesni planu pasirinkima kiekvienam pagal kisene :) pvz nuo 128 iki 256 iterpt plana 192 aisq jei yra tokia galimybe Nu nzn galima visko prigalvot tik va cia parabolej geriau zinot kas per galimybes yra manau dar reiketu daugiau reklamos plesti tinkla ir t.t :roll:
savanaudis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by savanaudis »

... Nors ir turbut 70% čia diskutuojančiu yra vaikai ir šneka nesamones, jūs turit daug kantrybes.

Nu manau kad daugiau nei 50% parabole naudojas vaikai tad i juos seip turi but labai daug atsizvelgiama :) nu aciui dievui as jau pasiekiau 18 metu riba tai nors nediskriminuos cia manes:)
|5zU1RaW|
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by |5zU1RaW| »

savanaudis wrote:geriausiai pasiulyti abonentam kazka tokio ko nerasi kituose internetuose Pvz Stabilus internetas to pas kitus teikejus tikrai nerasciau
Taip taip... Stabilus, net labai :)
itanium
Piktasis
Piktasis

Post by itanium »

:? , zj** diskusija :mrgreen:
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
Owl
Pradedantis
Pradedantis

Post by Owl »

na va, kai tiekejams nusispjauti ant ant vartotoju - negerai (negerbia)
kai rupinasi ir klausia - irgi negerai...

del nuolaidu manau jau prisake pakankamai,
tik norejau pasakyti jog po Paraboles meet'u zmones gyvena kuri laika tais ispudziais ir taip skleidzia informacija/reklama todel senu abonentu pamirsti nereiktu. Del lojalumo nuolaidu (kaip kazkas rase) - nebloga mintis, tik nemanau kad tokiais tempai, nes Parabolei neapsimokes.

Del Stepono kantrybes - auksine, dar nemaciau tokios tolerancijos.

P.S. nejaugi taip sunku patarti o ne nesamones sneketi (skiriama tikrai nevisiems)
Locked