Del Mikrovisatos TV piratų
Asq viena, nelabai tikeciau, kad ju pajamu saltinis yra TV!
Del ko Mickrovisatos kituose miestuose nera ? (sory jei klystu) ir nereikia postint, kad ja ziuri tame ar tame mieste zinau pats, transliuoja ja Kaune.(cia kalbu apie Kauno rajona)
Gerai Gigant sake kiek suprantu kodavimui reikia skirti daug babkiu.
Nera teismines bazes Lietuvoje gavai daznius varyk, moki kanalam tik uz abonimentus ( cia ne as toks protingas kazkur Stepas yra sakes ) ir sakai pas mane abonimentu yra x ir as tau uz juos moku, o kiek ziuri nelegalu ?
Gerai butu, kad Mickrovisata dar ineta trasliuotu
P.s. Trugdis o kam antena isvis isvesti i lauka ??? Juk kambary pasistatai ir puikiai rodo
P.s.s Pas mane Parabole jei kam kiltu noras ........
Del ko Mickrovisatos kituose miestuose nera ? (sory jei klystu) ir nereikia postint, kad ja ziuri tame ar tame mieste zinau pats, transliuoja ja Kaune.(cia kalbu apie Kauno rajona)
Gerai Gigant sake kiek suprantu kodavimui reikia skirti daug babkiu.
Nera teismines bazes Lietuvoje gavai daznius varyk, moki kanalam tik uz abonimentus ( cia ne as toks protingas kazkur Stepas yra sakes ) ir sakai pas mane abonimentu yra x ir as tau uz juos moku, o kiek ziuri nelegalu ?
Gerai butu, kad Mickrovisata dar ineta trasliuotu
P.s. Trugdis o kam antena isvis isvesti i lauka ??? Juk kambary pasistatai ir puikiai rodo
P.s.s Pas mane Parabole jei kam kiltu noras ........
Ups, tai daug kas namie pasistate, tie lieka nepastebeti, kiti balkone, tokius fotkina ir i teisma duoda.
Del balsavimo:
Tie kas balsavo, kad reikia koduot - turi parabole ir jiem pikta kad kiti nemoka uzh kabeline.
Kas balsavo, kad nereikia - tie turi MV ir piratauja
O tie kas be nuomones, tai protingiausi, nes vis del to Stepas shalishkai chia labai pavare. Taip negrazhu.
Del balsavimo:
Tie kas balsavo, kad reikia koduot - turi parabole ir jiem pikta kad kiti nemoka uzh kabeline.
Kas balsavo, kad nereikia - tie turi MV ir piratauja
O tie kas be nuomones, tai protingiausi, nes vis del to Stepas shalishkai chia labai pavare. Taip negrazhu.
O kas čia negražaus, juk kiekvienas paklodę į savo pusę tempiaTrugdis wrote:... Stepas shalishkai chia labai pavare. Taip negrazhu.
Raskite nors vieną Mikrovisatos agentą, kuris Parabolę girtų
Aš galvoju - jei naudojatės mūsų paslaugomis, tai nebūsite visai abejingi ir bent pora žodžių mus prieš Kauno visuomenę užtarsite - tik gaila nebuvo to "Kauno dienos" staripsnio internete
Taip, kad aš žinau ko pagalbos prašyti...
UAB "Parabolė" direktorius
biznis
Mikrovisata daro bizni, leidzia vogti televizija.Pliusas tas jiems kad realizuoja antenas aisku nelegaliu budu.Manau didesnis procentas zmoniu susigundys sumoket viena karta ir ziuret uz dyka, negu kiekviena menesi moket po 20 lt.Nu bizni padarys kazkiek metu ir uzdarys viska Idomu kiek per 4 metus prigamintu ir prastumtu antenas ivairiais keliais ???
Fantazijai ribu ner
Fantazijai ribu ner
Jei dar apie tuos kodavimus, tai visi encoderiai, kurie koduoja televizinius ar seip video signalus yra vienodi ir naudoja vienoda kodavimo principa: "iskraipo sinchronizacija su signalo dazniu" vnz kad ir nesuprantat, cia ne esme, o esme ta kad jau dabar yra decoderiu, kurie labai lengvai atkoduoja visus uzkoduotus video signalus ir kaina palyginti nedidele, todel kad ir uzkoduos MV savo signala, kazkas ji atkoduos ir pasierins visam namui, manau atsipirks decoderiukas.. tai va kaip Trugdis rase: "Jei kazhkas ishrado spyna, tai butinai kazhkas kitas ishras ir buda kaip ja atrakinti" tai jis teisus
Visam namui deja nepatieksi - reikia atkoduoti kiekvieną programą atskirai (viso paketo grupiniai neatkoduosi) ir vėl ją užmoduliuoti kažkokiu tai TV kanalo dažniuVirusX wrote:... todel kad ir uzkoduos MV savo signala, kazkas ji atkoduos ir pasierins visam namui, manau atsipirks decoderiukas..
Deja dėl nelegalaus atkodavimo situacija pasikeitė
2003 m. liepos 1 d. HTB kompanija pakeitė savo programų pakeo (Mir kino , Bojavik, Sport, Futbol ir t.t.) kodavimo būda nauju.
Forumuose visi prognozavo, kad kodas bus "nulaužtas" per 1 mėn., bet niekas dar iki šiol jo taip ir "nenulaužė"
Paiškėjo, kad ne kodavimo metodas ir algoritmas čia buvo kaltas, bet tai, kad kažkoks firmos, kuri sukurė kodavimo metodą, darbuotojas pavogė ir pardavė piratinių atkodavimo kortelių gamintojams visą platformą
Nepavydžiu aš tam darbuotojui - nuostolių suma, kurią jam teks atlyginti, tikriausiai turi daug daug nulių...
O aš vakar kažkaip neradau internete šio straipnio http://www.kaunodiena.lt/lt/?id=6&aid=14452
Dabar aš jį patalpinau ir į FTP ftp://ftp.parabole.lt/incoming/Temp/Ste ... uno_diena/
Komentarus parašė:
Piratas
Lithuanija
minde
Lina
Patyręs
jeZuZ
Jiems, pasitaikius pirmai progai, pastatysiu alaus ar šampano
O kiteims - labai ačiu
UAB "Parabolė" direktorius
et ash neitrauktas hehehe. Hm.. del mikrovisatos, ash naudojuosi ta paslauga uz 20 ar uz 18lt.. vejkia viskas normalej, bet moku pinigus uz ora, zhiuriu tik tv3 ir LNK daugiau nieko... tej nzn nzn.. gal rejkes pasimt pati mazhiause paraboles tv plana arba ish vis.. pasijungt su paprasta antena ir matysiu LTV ir Tv3 kaj nesninga
Vienybe! Lygybe! Brolybe! OLE!
Na mane ir nubaude bet tik nesupratau ar tai ne is anksto nuspresta nutartimi ar visi viena ranka musa
Principas:
ash dirbu nuo ryto 8 iki vakaro 6, jie atejo apie 11 val kai nieko namie nabuvo
nufotkino antena is gatves ir surase akta...
(teisiskai aktas negalioja jei nera abieju saliu parasu ir nusizengusios salies. paraso nereikia tuo atveju kai ta akta sudaro valstybine institucija, kuri nera saliska)
aisku mano paraso ten nebuvo ir negalejo buti..
iskviete i mentura liepe pasiaiskinti..
pasakiau kad namuose neturiu TV o antena naudoju radiajai
(neseniai tik isigijau TV, t.y. man ji padovanojo)
mentyne pasake kad tai niekam neidomu ir tex eiti i teisma
ash paprasiau advokato kad man padetu sioje situacijoje
ir kaip manote teisme ..? advokata uzkiso teisejas rekdamas visa gerkle
paprasius rasyti bylos protokola jis pasake kad tokio pobudzio bylose protokolas nebutinas...
na leido pasisakyti man , bet ka ash pasakiau tai buvo tik man girdima..
pagal istatyma jei antena panaudojama priimti informacijai is siustuvo i galini vartotojo irengini televizoriu nesumokat uz paslaugas operatoriui siuo atv. MVTV
vadinama nelegaliu prisijungimu
kadangi prisijungimas nebuvo irodytas tai paskyre bauda uz galimybe prisijungti
ir auksciausiame admin teisme po apeliacinio skundo
gavau ta pati nes mikrovisatos teisininkai pasikauste ir islankste kad mikrovisatos
sudaryta komisija nera saliska ir nesiekianti pelno. (man taip neatrodo: grasina baudomis ir teismais ir siulo iseiti - pusei metu sudaryti su jais sutarti t.y. iseina apie 250lt)
siaip tai saraskiu kontora.. ir daugiau nieko jei turite galimybiu dekite skersa ant MVTV ir paslepe antenas sekmingai ziurekite! tik aisku ju "komisijai" atejus neisileiskite i namus ir vyskas
Principas:
ash dirbu nuo ryto 8 iki vakaro 6, jie atejo apie 11 val kai nieko namie nabuvo
nufotkino antena is gatves ir surase akta...
(teisiskai aktas negalioja jei nera abieju saliu parasu ir nusizengusios salies. paraso nereikia tuo atveju kai ta akta sudaro valstybine institucija, kuri nera saliska)
aisku mano paraso ten nebuvo ir negalejo buti..
iskviete i mentura liepe pasiaiskinti..
pasakiau kad namuose neturiu TV o antena naudoju radiajai
(neseniai tik isigijau TV, t.y. man ji padovanojo)
mentyne pasake kad tai niekam neidomu ir tex eiti i teisma
ash paprasiau advokato kad man padetu sioje situacijoje
ir kaip manote teisme ..? advokata uzkiso teisejas rekdamas visa gerkle
paprasius rasyti bylos protokola jis pasake kad tokio pobudzio bylose protokolas nebutinas...
na leido pasisakyti man , bet ka ash pasakiau tai buvo tik man girdima..
pagal istatyma jei antena panaudojama priimti informacijai is siustuvo i galini vartotojo irengini televizoriu nesumokat uz paslaugas operatoriui siuo atv. MVTV
vadinama nelegaliu prisijungimu
kadangi prisijungimas nebuvo irodytas tai paskyre bauda uz galimybe prisijungti
ir auksciausiame admin teisme po apeliacinio skundo
gavau ta pati nes mikrovisatos teisininkai pasikauste ir islankste kad mikrovisatos
sudaryta komisija nera saliska ir nesiekianti pelno. (man taip neatrodo: grasina baudomis ir teismais ir siulo iseiti - pusei metu sudaryti su jais sutarti t.y. iseina apie 250lt)
siaip tai saraskiu kontora.. ir daugiau nieko jei turite galimybiu dekite skersa ant MVTV ir paslepe antenas sekmingai ziurekite! tik aisku ju "komisijai" atejus neisileiskite i namus ir vyskas
Galiu pasakyt tik tiek, kad tie kas turi bapkiu tai tikrai neuzsimines piratavimu, jiems geriau numest 20lt kas menesi, bet uz tad rami galva. Nu o kas neturi, tai jungiasi nelegaliai. Tai ka jiems daryt kad bapkiu nera kanlus vistiek norisi ziuret:)
vacia tau ir "ligybe" vieni moka ir mato kiti nemoka bet irgi mato . Vieni dirba
juoda sunku darba 14val ir gauna 450Lt o kiti sedi isirengia kontorose prabangiose
padaro savo versla ir gauna trizenkle suma. Daug kas galvos kad zmones patys kalti kad nesugalvoja kaip pinigo pasidaryt, tada taip iseitu mikrovisata pati kalta, kad nesugeba savo signalo apsaugoti. Cia dariau keleta bandymu ir man pavyko
ju signala pagaut vien tik kabeli prijungus prie tv . Tai jai dar koki signalo stiprintuva pajungus tai nereikia ir tos antenos )))
vacia tau ir "ligybe" vieni moka ir mato kiti nemoka bet irgi mato . Vieni dirba
juoda sunku darba 14val ir gauna 450Lt o kiti sedi isirengia kontorose prabangiose
padaro savo versla ir gauna trizenkle suma. Daug kas galvos kad zmones patys kalti kad nesugalvoja kaip pinigo pasidaryt, tada taip iseitu mikrovisata pati kalta, kad nesugeba savo signalo apsaugoti. Cia dariau keleta bandymu ir man pavyko
ju signala pagaut vien tik kabeli prijungus prie tv . Tai jai dar koki signalo stiprintuva pajungus tai nereikia ir tos antenos )))