Kokius matote Silainius po 1...5 metu?
As tai manau kad reiktu visiems zmonems keisti mastyma
Reikia klibinti Silainiu seniunija , kuri turetu paruosti kazka panasaus i rajono pletros projekta bet rimtesni negu deduku svaiciojimai,ir tada isieskoti lesu is miesto valdzios kuri sutiktu finansuoti .Seniunija neturetu klausineti ir galvoti kaip dirbti o dirbti ir stipriai dirbti tada ir rezultatu gales pasigirti
Manau kad tada ir gyventojai gales prisijungti ir kazka pagelbeti nes dabar situacija yra tokia :kas ne mano tas ne mano reikalas
Reikia klibinti Silainiu seniunija , kuri turetu paruosti kazka panasaus i rajono pletros projekta bet rimtesni negu deduku svaiciojimai,ir tada isieskoti lesu is miesto valdzios kuri sutiktu finansuoti .Seniunija neturetu klausineti ir galvoti kaip dirbti o dirbti ir stipriai dirbti tada ir rezultatu gales pasigirti
Manau kad tada ir gyventojai gales prisijungti ir kazka pagelbeti nes dabar situacija yra tokia :kas ne mano tas ne mano reikalas
Ponas steponai tai kaip cia kanors masto dar...pvz del tu kameru nuskambejo ir viso...bet kz gal prie tu pagerejimu priskirti reiketu statybask ur sale gaisrynes vyksta vis kazkas bus jawja...jai neklystu tai ten bus "vandens atrakcijonu parkas" ar cia isvis nusishnekejau belekaip..ba tiksliai ir pats nzn...
- Lizard
- Aktyvus narys
Tai chia tipo dbr eisiu nusipirksiu maishiuku kai vesiu suni i lauka, ir paskui jo ... "Sunkios dienos darba" ... susirinkti i maisiuka ir nesti iki konteinerio.. dar porai zmoniu sukelti siauba.... Nu vienzo.. Nemanau kad del tu sunu kasnors kanors darys (:
tesiant tema.. Silainiuose tikrai didelis nusikalstamumas.. Per paskutine savaite is 3 mano draugu atimti telefonai, vieno masinos langas isdaustas ir isimtas magas, ir 2 sumusti, nes nedave telefonu (:
O siaip... Statykit bilijardine!!! CS'ininkai eis kamuoliuku stumdyti!! (:
tesiant tema.. Silainiuose tikrai didelis nusikalstamumas.. Per paskutine savaite is 3 mano draugu atimti telefonai, vieno masinos langas isdaustas ir isimtas magas, ir 2 sumusti, nes nedave telefonu (:
O siaip... Statykit bilijardine!!! CS'ininkai eis kamuoliuku stumdyti!! (: