Gerbiamas zhukaSS
Prie dabartinių problemų, kurias aš dabar turiu išspręsti, džigitų problemos, kaip tamstytės mėgstate apklausose sakyti - "Man žemai kabo"
O tai tie filmukai su džigitais dar laikomi propoguojančiais smurtą,ar jau nebe, kad dar mačiau yra ftp,nors ir temp direktorijoj? Man tai dėl to ir "žemai kabo" kaip čia mėgstama rašyt, tik nesinori kad dėl tokių nesamonių uždarytų ftp.
Ta pati chebra ir į INIT isimetė. Jų ftp prie software 4-IcK direktorijoj (kaip ir parabolej pries keleta dienu) mačiau vieną iš filmukų. Init'as nieko ilgai nelaiko tai tikriausiai pirmadieni bus pravalyta, ne taip kai pas mus savaitem viskas guli.
Na nenorejau naujos temos kurt, todel prikeliu shita.
Ka tik per TV3 rode rytojaus LRyto televizijos anonsa. Ten buvo anonsuojami jaunuoliai kurie patys filmuodavo kaip dauzhydavo kitus paauglius. Tai sakau, gal musu dzhigitai i televizija prasimushe? Jei taip toliau ejs, tai gal ir i didiji ekrana pateks Shejp per anonsa bobuchiu nerideno, bet veidai man ju visu vienodai proto nesubjauroti ...
Trugdis, as ir maciau... bet man atrodo cia ne ish tos pacios serijos.. Cia kiti turbut... nes tie musu "ereliai" tai kieme viska vykde... o ten sulej... o gal ir tie patys... ka gali suprast tokius kvailius... zemas lygis...
UAB "Fybyr-Vybyr"
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
Sutinku - jie pasielgė bjauriai, bet jie dabar atgailauja žmonės ir yra nelaimingi dėl savo neapgalvotų veiksmų.
Todėl nežnau ar per TV reikia tai garsinti - kad tik kiti nepradėtų pamėgdžioti