Ponui Steponui del "dzigitu"
- M-fucker
- Aktyvus narys
Taj gal jus omeni turetu kad ant Kauno abonentu jums wos ne pe iks?steponas wrote:Ne taip blogai tikrai nėra - Parbolė juk ne tik Kaune tinklus turizhukaSS wrote:o jo, jei taip nutiktu parabole bankrotas ishtiktu greit
UAB "Fybyr-Vybyr"
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
Viska jus sugadinot... nejau nepastebejot kad specialiai buvo rasoma del to warez'o kad jo cia nera, kad atejus spec. tarnyboms ir pavarcius board'a jie susidarytu nuomone tokia kad cia tikraj nera warez'o... kitaip tariant biski tiliau jus cia... jei yra tokia galimybe istrinkit sita mano zinute rytoj...
ne nu tu irgi duodi, taigi pilnas boardas apie warez'a puse topiku su ta tema susijusiu. ne papraschiau kai yra reikalas, borda ishjungti ir apsimesti kad tokio ir nebuvo, jei ishvis ji kas zhiuretu.3dv1n4s wrote:Viska jus sugadinot... nejau nepastebejot kad specialiai buvo rasoma del to warez'o kad jo cia nera, kad atejus spec. tarnyboms ir pavarcius board'a jie susidarytu nuomone tokia kad cia tikraj nera warez'o... kitaip tariant biski tiliau jus cia... jei yra tokia galimybe istrinkit sita mano zinute rytoj...
ech, nera taip chia blogai kaip kas bando pavaizduot, jei ftp bus uzhdarytas, kas ankshchiau ar velew neishvengiamai ivyx atsiras kitu budu kaip tuo warezu dalintis... Pvz gali buti paraboles tinkle pakaistas Sharingas, arba kaip SkyNet vilniuje yra pakaitus edonkey serveri,ajsku realiausiai butu su DC++ programike burti abonentus ir taip tuo visu ishsvajotu warezu dalintis. Tu budu yra shimtai, vieni geresni kiti blogesni, bet manau visi atrastu kai kitos isheities nebebutu . O parabole uzhsitikrintu visishka legaluma ir ishvengtu rizikos
Ajshku parabolei tada rektu kazhka daryti su upload tarp abonentu, nes 1Mbps tai chia juokingai atrodo ...
Ajshku parabolei tada rektu kazhka daryti su upload tarp abonentu, nes 1Mbps tai chia juokingai atrodo ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
Nu dar del to cia laiko nors jau viskas pasene bet bet ... cia tas laiskas yra visiska nesamone ... ! kodel moteris viena norejo rasyt pareiskima uz nustumima nuo kalno a ? biski apie tos zmones : jie mokosi mano mokykloi ir yra tokia atsiskyreliai atstumtieji tai norejo pasmaikstau kad isgarsetu ir juos laikytu dievais bet deja zmones suprato tai kaip didziuli xuliganizma !! ir cias tas laiskas rasomas ju nurodymu tik kad abgintu juos !!!
-= Cruel =-
Nebūk naivus - saugumui pranešti yra ir be taves kamgdrz wrote: ... ejnu saugumuj pranesiu.. )
Gal nematei laidos per TV kur buvo kalbama kaip saugumas pasiklauso telefonų
Ar galvoji , kad su mūsų forumu kitaip yra
Ar čia kokia naujiena jums - juk saugumas tam ir yra, kad sektu ar kas nekenkia Lietuvai
UAB "Parabolė" direktorius
- M-fucker
- Aktyvus narys
Cia jew wiskas seniai ajshku... Pamate tie "ereliai", kad baxurelis ne tokio stiliaus (gal uzh juos silpnesnis) ir turbut pagalwojo: " Kodel gi nesudauzhius to "banglo", ir mum linskma bus ir blogo padarysym ir t.t."KazhYkokS wrote:jo jo.. krch ar visi atsimenat vaikinuka.. gota toky.. jy kokius tris kartus filmavo ir stumde, mushe ir izhejdinejo.. tajp kad jis pinigu uzh taj negavo ir toli grazhu nesutiko kad jy mushtu.. tajp kad darykit ishvadas..
UAB "Fybyr-Vybyr"