Kvietimas i rengini

Moderators: Leonas, steponas

Karys
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Karys »

Del kaip kazkas ce sake Lano , kad ateis visas Lanas tai velu xebra , jau data paskelbet , o tada ir viso NASA tinklo {~60 zmoniu) xebra renkas , ta prasme jie turi veian parabke pasijunge(tipo ne ineta , o games servus ir ftp) , tap kad velu :twisted:
MonteniS

Post by MonteniS »

Tai rinktis gali, tik beda viena bus tai, kad jau rezervuotas ragas :twisted: .... Ir reikes rinktis kita kart jiem.... LoL :wink:
Trugdis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Trugdis »

nu chia man ish vis belenkas atrodo gausis ... bus nesamone kaj priejs belekokiu niku ir t.t. ir net nematyti forume dalyviai ...

gereusias variantas kad vienam IP vienas pakvietimas ir psio ...

o del Rago uzhsakymo tai kazhkas ne taip vistiek ... jau gereu daryti paraboles stala antram aukshte didzhiuli ir psio

o dar del NASA irgi parasha ... ish kur ten 60 zhmoniu ? tada ant mano vieno kompo visa shejma sedi ... 5 zhmones :P

ir ish vis kliedalaj chia darosi ...
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Atrodo netaip vieni kitus suprantam: :?
:arrow: mes padarome korteles su nikais ir sudedame jas ant stalo prie durų
:arrow: Jūs ateinat , pasiimat savo kortelę ir einat tolyn į antrą aukštą.
:arrow: Likusias korteles aš pasiimu.

:!: VA DĖL KO REIKĖJO MAN SUTIKSLINTI FORUMO DALYVIŲ SĄRAŠĄ :!:

Laiku nesutikslinau - ir dabar neaišku kiek gali iš viso būti svečių :(

Tai gal jau po šito sutiksliname dalyvių sąrašą :?: :roll: Gal nepaskutinį kartą ši fiesta bus ... :wink:
UAB "Parabolė" direktorius
V-I-L-K-A-S
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by V-I-L-K-A-S »

ne sefas taip negerai. as pvz tada gelesiu pasiimti tarkim montenio kortele ir vaziuoti. o kas pastebes. geriau butu jei issiustumete per PM kodus . kai ateitume prie korteliu butu parasyti ir kodai as ateinu ir sakau man reikia korteles su niku VILKAS ir kodo numeris (gauciau ji per PM) 123 tarkim. 8)
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
EnForceR
VIP
VIP

Post by EnForceR »

Che nuvazhiuosim iki tokio lygio, kad pagal pirshtu antspaudus beileis :roll: ...
Karys
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Karys »

tai jai tipo Chate (vypress) rekordas 36 , tia pagalvok , ne visi jy isijunge ta vtypress , tai >30 numazinta ....
Trugdis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Trugdis »

kol kas sistema leva ... nes neapsaugota nuo apgavyschiu...
Forest

Post by Forest »

Pirma - korteles su nikais butinos manau. Dalyvauju viename chate jau antri metai kur rengiami meetai tipo tokio pobudzio. Pirmas meetas Kaune mano buvo suorganizuotas, padarytas labai paprastai - uzsakyta pora stalu bare ir laukiama sveciu, suvaziavo nedaug bet smagu buvo . Paprastai uzsakomas baras, ir chebra suvaziuoja tada vyksta korteliu isdavimai ir susipazinimai. Tik dabar jau pasidare neidomu kaip visus pazisti tad nedalyvauju. Nematau problemos atsiimti pakvietimo Paraboleje.
Kas del IP tai ne visi guru cia sedi ir ne visi zino savo IP ( as zinau) kuris dabar pagal plokste eina. Tad manau apsunkintume kai kuriuos dalyvius.
Beje as tai net nezinau kur tas Ragas yra (atsilikes) ir ar uz alu reiks moketi ar jis jau nupirktas? :?:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Forest :D
Alaus, kaip ir buvau žadėjęs, turėjau nupirkti tiek bokalų, kiek telpa ant vieno Rago baro stalo :lol: Nuėjau į barą ir su barmenu išmatavau stalą ir bokalo diametrą ir suskaičiavau , kad telpa 140 bokalų :roll:
Ir prašoviau :oops: Teisingai iš karto buvo atspėjęs Mantas - ant stalo galima sustatyti per jėga 80 bokalų :cry: Aš neįvertinau, kad bokalo rankeną irgi užima vietą :(

Kadangi jau taip išėjo, o kaip šefui "nepadoru klysti" užsakiau ir apmokėjau: už : :!:
:arrow: 140 bokalų alaus
:arrow: 20 litrų naminės duonos gyros, tokios kaip "Bernelių užeigoje", kurią baras pagamins mums specialiai 8)

Kas dėl registracijos - matyt reikia visgi išduoti korteles "Parabolės" abonentiniame skyriuje, o kas negali pasiimti - tegu praneš Mantui PM - atsiūsime į namus kurjerį, kuris kortelę paduos į rankas arba paliks pašto dėžutėje - kaip Jūs pageidausite :D :D :D
Mūsų daug :D , o kaip žinia "ir tarp čigonų pasitaiko vagių" ir visko gali nutikti :? Tam , kad išvengti nesusipratimų ir kontroliuoti įvykius aš korteles antspauduosiu ir tada niekam nereikės žinoti jokio IP 8)
Gedux
Narys
Narys

Post by Gedux »

Tai kaip cia dabar yra :?: :!:
As vistiek nesupratau, tai kur gi yra tas RAGAS :?:
:roll:
Forest

Post by Forest »

Hmm nu Steponas Jus jega:)) Alus nupirktas cia tikra dovana savo abonentams. :D Sunku pasakyti kiek zmoniu dalyvaus as pvz isgerciau 6 alaus :D Mano norma kaip sakant kad tusas butu geras.
:twisted:
Tiesa ar cia tas Ragas kur priesais buvusia Kursiu parduotuve dabar atrodo ten "iki" :?:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

RAGAS yra Kuršių - Jotvingų gatvių susikirtime priešais buvusią Kuršių parduotuvę - dabar IKI , arba kitaip pasakius - prie mokamos automobilių stovėjimo aikštelės tvoros. Neieškokite monstro tipo MAXIMA - tai nedidelis, jaukus alaus bariukas :lol: :lol: :lol:
Gedux
Narys
Narys

Post by Gedux »

:D na va.. dabar jau aisku :)

tik dabar dar vienas neaiskumas :oops:
Tai renginys vyks 7:00 - 7:20 ir ten mazdaug bus kolektyvo , naudojancio "Paraboles" interneta susipazinimas :?: (FOREST kazka minejo :roll: )
Forest

Post by Forest »

Gedux tipo bus meetas (susitikimas) Paraboles UAB Internautu - ir susipazinimas prie alaus as taip suprantu. Bet labai malonu kad uz viska
apmoka ir rengini organizuoja Parabole. Kaip sakant darysim viena seima. :twisted: Beje nezinau kiek Parabole turi abonentu is kai kuriu saltiniu zinojau bet pries metus buvo apie 250 :) Bet tai jau dabar forume yra 250 dalyviu tad skaicius isaugo...:P cia jau Paraboles komercine paslaptis: :)
Post Reply