dainius wrote:kliedalas tu gdrz - dar pasakyk, kad aš tavo butą apvogiau - tada dar ir į snukį gausi - Otvečat nado za bazar - mėtosi čia kaltinimais iš serijos - o mano bobutė sapnavo, kad karvės skraido - galvok ką šneki.
dainius wrote:nu kaip suprantu pointas tame, kad po to kai jam parabole ishvedzhiojo neta , jam apvoge buta, tai dar gerai kad bobute nenumire , o tai Steponas dar nuo rimtesniu įtarimų būtų turėjęs gintis. NU marazmatikas konkretus.
Tai apsispresk galiausiai kurios nuomuones laikasi, nes kitap darau isvada kad komentuoji tik tam kad parasineti.dainius wrote:nu ir ? man vistiek skamba taip - parabole man ishvedzhiojo kabeline, ishkart po to apvoge buta , apkaltinti nieko nenoriu - jokiu apismeteliu - kabeline tai tikri paraboles meistrai vedzhiojo. ir ish vis - nebediskutuoju daugiau - atsibodo
Jei jau taip tai nueik ir pabandyk parastyi pareiskima del vagystes menturoje ir paziuresi ka ten reiks pildyti, ir i kokius klasimus atsakyti. Kaip policinikas paklaus ka itariate ir tt. Kaip tu manai jiem tirti vagyste jei jie zino nuli info.
IR galiausiai galima daug ka itarti: pvz kad Mano kaimynas yra banditas ar kad Mano pusbrolis yra durnas, bet tai nereiskia kad jie tokie yra.