Prisiminimaj
Prisiminimaj
Wa acimenu ce senaj buvo dar parabole ineto nedalino.... ce buvo tik pradeje kabeline teikti.. tai wa mano tevai nusprende isivesti, atejo meistrai kabelius isvedziojo, ir tipo sako "ar si savaitgali busit namie" tipo dar kazka ten patvarkyt reike, motina pasake kad tipo isvaziuosim, tai wa griztam 7dieny namo... ogi duris nesirakina, buvo isilauzta i musu buta, iskvietem mentus pasakem kad tuos tipo paraboles meistrus itariam, ten nezinau ar jie vare ju apklaust ar ne.., dar acimenu is mano motinos pirstu atspaudus paeme , kas buvo ypac nemalonu visai seimai, o kai kita diena atejo parabolinei ten kazka patvarkyt tai atejo jau nebe tie 2 meistrai o kiti...
as ce nieko nenoriu apkaltint, tiesiog tegul zmones zino kad ir tokiu bajeriu buvo )
as ce nieko nenoriu apkaltint, tiesiog tegul zmones zino kad ir tokiu bajeriu buvo )
Čia paliestas labai rimtas dalykas.
Yra buvę ne kartą ir ne dešimt, kad vagys apsimeta meistrais ar dar kokiu velniu, kad galėtų butą apžiūrėti ar kitaip iš žmonių pingus išvilioti.
Karts nuo karto atsiranda piliečiai, kurie apsimetę Parabolės darbuotojais eina per butus rinkdami moksčius arba siūlo prisijungti už nedidelį mokestį, bet jei žmonės apie tokius atvejus mums laiku praneša, kol kas su policijos pagalba mes juos išgaudome.
Jeigu kyla kokių įtarimų:
neregistravote gedimo, o pas jus bute nori kažką remontuoti
prašo sumokėti abonentinį mokestį
ar šiaip atėjo kažkas ir prisistates Parabolės vardu kažko nori ar siūlo ar klausia ir t.t. - žodžiu prisistatė, kad jis iš Parabolės
prašykite darbuotojo pažymėjimo ir jeigu darbuotojas jo neturi - pasistenkite su kaimynais jį sulaikyti ir skambinkite į policiją arba praneškite mums darbo metu tel. 377199, o nedarbo metu tel. 8-682-47192.
Tik be reikalo nerizikuokite, nes žulikas gali jus ir užgauti ar sužeisti - sveikata brangiau už viską
Yra buvę ne kartą ir ne dešimt, kad vagys apsimeta meistrais ar dar kokiu velniu, kad galėtų butą apžiūrėti ar kitaip iš žmonių pingus išvilioti.
Karts nuo karto atsiranda piliečiai, kurie apsimetę Parabolės darbuotojais eina per butus rinkdami moksčius arba siūlo prisijungti už nedidelį mokestį, bet jei žmonės apie tokius atvejus mums laiku praneša, kol kas su policijos pagalba mes juos išgaudome.
Jeigu kyla kokių įtarimų:
neregistravote gedimo, o pas jus bute nori kažką remontuoti
prašo sumokėti abonentinį mokestį
ar šiaip atėjo kažkas ir prisistates Parabolės vardu kažko nori ar siūlo ar klausia ir t.t. - žodžiu prisistatė, kad jis iš Parabolės
prašykite darbuotojo pažymėjimo ir jeigu darbuotojas jo neturi - pasistenkite su kaimynais jį sulaikyti ir skambinkite į policiją arba praneškite mums darbo metu tel. 377199, o nedarbo metu tel. 8-682-47192.
Tik be reikalo nerizikuokite, nes žulikas gali jus ir užgauti ar sužeisti - sveikata brangiau už viską
UAB "Parabolė" direktorius
Aš kažko nesuprantu - ar čia bandote apkaltinti butų vagyste Parabolės meistrus, ar kaip
Policijos reikalas su vagimis kariauti, o ne parabolės
Parabolė , kad ir turėtų kokį melo detektorių , vistiek negalėtų jo panaudoti, nes tai draudžią įstatymai
Ar čia dabar kokios problemos iškilo
Ar čia tipo "dar mano senelis po šia egle gyveno..."
Policijos reikalas su vagimis kariauti, o ne parabolės
Parabolė , kad ir turėtų kokį melo detektorių , vistiek negalėtų jo panaudoti, nes tai draudžią įstatymai
Ar čia dabar kokios problemos iškilo
Ar čia tipo "dar mano senelis po šia egle gyveno..."
UAB "Parabolė" direktorius