Gavau PM su labai griežta kritika ir tikrai pagrįstomis pretenzijomis dėl FTP tvarkos palaikymo
Aš esu įsitikines, kad Marius palaiko tokią tvarką su FTP kaip ir kitose KTV
Kaltininkas nustatytas - IP po kuriuo yra pakurtas LAN Šitas IP ir tas konkretus butas iš kurio išeina LAN - daugiau prie FTP ir prie žaidimo serverių NEPRIEIS AMŽINAI
Manau, kad V I S U S LAN išsiaiškinsiu ir nuo mūsų FTP ir Žaidimų serverių atjungsiu - naudos man iš tokių "abonentų" kaip iš OŽIO pieno
Išimčių nebus Sužinosiu, kad dirba ne vienas ir HANA Metodus kaip išsiaiškinti kur LAN - rasiu
Po Naujųjų Metų "Parabolės" gretos pasipildys ir Marius turės rimtą pagalbininką - reikalai pasikeis
"Paraboles " FTP potencialiems trinikams
"Paraboles " FTP potencialiems trinikams
Last edited by steponas on Mon Dec 23, 2002 1:51 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
Gaunu PM , kad per griežtas tonas dėl maono pozicijos į LAN Kai kas pradėjo bijoti, kad savo bute su šeima naudojasi keliais kompiuteriais ir aš juos galiu atjungti nuo FTP Noriu tokius žmones nuraminti , kad aš dar nevisai "kvanktelėjau", nors ir gero sprendimo dėl FTP dar neturiu... bet tikrai neabejokit - turėsiu Mano interneto komanda, kad ir ne "mokslo daktarai" , bet virvių vyti iš savęs tikrai neleis - sutvarkė chyterius - sutvarkys ir "trintukus':evil: Užmirš jie išvis, kad toks klavišas klavatūroje yra...
Kai kas prikaišioja atseit kaip aš atskirsiu kur tavrkos palaikymas, o kur piktybinis trinimas - nesijaudinkit - atskirsiu kur serverio tvarkymas , o kur atviras visų paniekinimas ir DIVERSIJA
Paskutinis trynimas - DIVERSIJA
Kai kas prikaišioja atseit kaip aš atskirsiu kur tavrkos palaikymas, o kur piktybinis trinimas - nesijaudinkit - atskirsiu kur serverio tvarkymas , o kur atviras visų paniekinimas ir DIVERSIJA
Paskutinis trynimas - DIVERSIJA
UAB "Parabolė" direktorius
Šefas apie kaikurias technines priemones matau tikrai nezinote pvz kaip routeris. Jei jis turi firewall funkcija tai nieko ir neišpešite. Neperseniausiai teko susidurti su tokiu įrankiu. Poto pasidomejau daugiau jei routeris firewallina tai už jo gali stoveti ir 10000 kompu ir jus ju nematysite. taip kad....
:]]]]] maladec shefas yr.. bet ash pasiulycew kita rejkala... padaryt visus folderius read only ir padaryt upload ir ten kad zmones permestu savo fajlus ir po to montenis ar kas kitas surusiuotu.... o jej neaciras kas nores rusiuot tej uz maza kajna galiu ash pasidarbuot :] pvz inetas 4 free 4 ever :]]]].. \;] na geraj :]] per dawg isivahjojaw
;]
hmz ;] xe xe;] turiu klawsimuka.... o jej ant musu ip negaletu adminas padaryt ant visu fajlu read-only? ;]]]