Siurbiku TOP !

Moderators: Leonas, steponas

dainius
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by dainius »

:D :D :D :D Pavarė itanium - aš tikrai galvojau, kad jis ten pats išaiškino žodžio **** reikšmę, o čia pasirodo Steponas pasistengė - fuj kaip nekutūringa :D :D :D
Manx

Post by Manx »

:lol: zhiauwru :lol:
Rns
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Rns »

respect itanium 8)
They never saw me coming...
dd
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by dd »

Itanium RULLZZZZ :mrgreen:
KoToGoTo

Image...

Go away!!!
|5zU1RaW|
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by |5zU1RaW| »

Steponai, manau mūsų boardas taps dar labiau nekultūringu, jeigu jūs dar tokiu dideliu ir ryškiu šriftu aiškinsite keiksmažodžius. Nepaprasčiau būtų surast šitam forumui skriptą, kuris automatiškai banintų userius, kurie pavartoja black list'e surašytus žodžius ar jų trumpinius? Ai, bet atsiras "protingesnių", kurie raides taškais ar dar kokiais nors simboliais atskirs, ir skriptas jų negaudys... Kaip ir CS... Manau čia pūtimas prieš vėjo malūnus...

P.S. Aš tikrai maniau, kad ten itanium pavarė :twisted: ...
Diversant
Spauda
Spauda

Post by Diversant »

Jooo vat cia tai nesitikejau tokio nuo sefo.
Was is das ? Megsta medu meskinai :))
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

itanium wrote:suka[pvz kairen :mrgreen: ]=Laisovo elgesio mergina
Šiaip jau suka=kalė ir kai kuria prasme gal ir turi tokią reikšmę :?
O kas dėl paryškinimo - nemanau, kad yra čia dėl ko labai pykti - nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės ir jeigu nežinai ką kas reiškia, tai prieš vartodamas išsiaiškink - juk ne aš kaltas, kad jūs rusiškai nemokat, o keikmažodžius rusiškus vartojat 8)
UAB "Parabolė" direktorius
MonteniS
Forumo administratorius
Forumo administratorius

Post by MonteniS »

Skripto nereik, automatinis cenzuravimas yra... Reik surasyt visus imanomus keiksmazodzius ten ir viskas :lol:
itanium
Piktasis
Piktasis

Post by itanium »

steponas wrote:nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės ir jeigu nežinai ką kas reiškia, tai prieš vartodamas išsiaiškink - juk ne aš kaltas, kad jūs rusiškai nemokat, o keikmažodžius rusiškus vartojat 8)
Ponas steponai, ir vel jus savo imates, vel ishkraipinejat tekstus, ta zhalia makaliuze turejo skambet taip "Istatymo nezhinojimas nealteidzhia nuo atsakomybes" , taiwa, istatymai visi yra surashyti teises kodekse ir juos betkada galima paskaityti, todel jei kas neskaite tai patys kalti -tuom teisme dazhnai naudojasi... O dabar steponas man pasakykit kur man rusishku keiksmazhodzhiu zhodineli gauti :?: Bibliotekoje gal paprashyt :puppydogeyes: , ar univesitete kokio profesoriaus pasiklaust :roll: , tevo paklausiau ir visu kambari buvusiu giminaichiu tai jie teigia kad tas zj**s reishkia "gerai" :? ... Kuom dabar pasityket :? ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
|5zU1RaW|
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by |5zU1RaW| »

MonteniS wrote:Skripto nereik, automatinis cenzuravimas yra... Reik surasyt visus imanomus keiksmazodzius ten ir viskas :lol:
Beviltiška, net gali nesistengt :twisted: ... Pvz. lama = la ma = la.ma = la-ma... Greičiau tu pražilsi, negu surašysi visus įmanomus variantus kiekvienam žodžiui.
Parašys kas nors "blogai" ir banas bus - o tai tada linksma bus :roll: ...
MonteniS
Forumo administratorius
Forumo administratorius

Post by MonteniS »

Nu tai gal geriau jau jei netycia nusikeikus uzhsicenzuruos nei netycia nusikeikus uzhbanins ? :evil: Tiek pat "zhilsi" ir anai sistemai rashydamas keiksmazodzius. Nematau prasmes tavo pasisakyme.... O gudrocius ir rankiniu budu uzhbanint galima.
Last edited by MonteniS on Tue Oct 28, 2003 4:19 pm, edited 1 time in total.
|5zU1RaW|
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by |5zU1RaW| »

Nu gal tu ir teisus 8) ...
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Pasitobulinti rusiškų keiksmažodžių žinias galima http://blevyzgos.hypermart.net/kalbos_p ... usskie.htm
Ten yra ir kitų tautų "paveldas" - tame tarpe ir lietuvių 8)
UAB "Parabolė" direktorius
|5zU1RaW|
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by |5zU1RaW| »

Ne nu tai aš jūsų tikrai nesuprantu. Tai kam tada išvis tas cenzūravimas, jei jūs dar duodat "pasimokyti keiktis"?
Manx

Post by Manx »

:twisted: :twisted: :twisted: ACIU ;P daba viska mokesiu :PPPP p.Steponai taijp negrazu :D

Tiesa sakant net nezinojau reiksmes zodzio "Svoloc" (citata ish Stepono duoto linko xixi) :lol:
Post Reply