Siurbiku TOP !
Steponai, manau mūsų boardas taps dar labiau nekultūringu, jeigu jūs dar tokiu dideliu ir ryškiu šriftu aiškinsite keiksmažodžius. Nepaprasčiau būtų surast šitam forumui skriptą, kuris automatiškai banintų userius, kurie pavartoja black list'e surašytus žodžius ar jų trumpinius? Ai, bet atsiras "protingesnių", kurie raides taškais ar dar kokiais nors simboliais atskirs, ir skriptas jų negaudys... Kaip ir CS... Manau čia pūtimas prieš vėjo malūnus...
P.S. Aš tikrai maniau, kad ten itanium pavarė ...
P.S. Aš tikrai maniau, kad ten itanium pavarė ...
Šiaip jau suka=kalė ir kai kuria prasme gal ir turi tokią reikšmęitanium wrote:suka[pvz kairen ]=Laisovo elgesio mergina
O kas dėl paryškinimo - nemanau, kad yra čia dėl ko labai pykti - nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės ir jeigu nežinai ką kas reiškia, tai prieš vartodamas išsiaiškink - juk ne aš kaltas, kad jūs rusiškai nemokat, o keikmažodžius rusiškus vartojat
UAB "Parabolė" direktorius
Ponas steponai, ir vel jus savo imates, vel ishkraipinejat tekstus, ta zhalia makaliuze turejo skambet taip "Istatymo nezhinojimas nealteidzhia nuo atsakomybes" , taiwa, istatymai visi yra surashyti teises kodekse ir juos betkada galima paskaityti, todel jei kas neskaite tai patys kalti -tuom teisme dazhnai naudojasi... O dabar steponas man pasakykit kur man rusishku keiksmazhodzhiu zhodineli gauti Bibliotekoje gal paprashyt , ar univesitete kokio profesoriaus pasiklaust , tevo paklausiau ir visu kambari buvusiu giminaichiu tai jie teigia kad tas zj**s reishkia "gerai" ... Kuom dabar pasityket ...steponas wrote:nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės ir jeigu nežinai ką kas reiškia, tai prieš vartodamas išsiaiškink - juk ne aš kaltas, kad jūs rusiškai nemokat, o keikmažodžius rusiškus vartojat
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
Beviltiška, net gali nesistengt ... Pvz. lama = la ma = la.ma = la-ma... Greičiau tu pražilsi, negu surašysi visus įmanomus variantus kiekvienam žodžiui.MonteniS wrote:Skripto nereik, automatinis cenzuravimas yra... Reik surasyt visus imanomus keiksmazodzius ten ir viskas
Parašys kas nors "blogai" ir banas bus - o tai tada linksma bus ...
Nu tai gal geriau jau jei netycia nusikeikus uzhsicenzuruos nei netycia nusikeikus uzhbanins ? Tiek pat "zhilsi" ir anai sistemai rashydamas keiksmazodzius. Nematau prasmes tavo pasisakyme.... O gudrocius ir rankiniu budu uzhbanint galima.
Last edited by MonteniS on Tue Oct 28, 2003 4:19 pm, edited 1 time in total.
Pasitobulinti rusiškų keiksmažodžių žinias galima http://blevyzgos.hypermart.net/kalbos_p ... usskie.htm
Ten yra ir kitų tautų "paveldas" - tame tarpe ir lietuvių
Ten yra ir kitų tautų "paveldas" - tame tarpe ir lietuvių
UAB "Parabolė" direktorius