Pazinojau viena Dokedos admina. Kaip minejai gana jaunas buvo Kad nebarciau pamenu pasake kelis proxy Tai buvo geri laikai - internetas zvimbe kaip bite Gaila po to jis isejo ir visi proxy uzsilenke...
.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·
A girdi, paduok dar viena
Prisimenu pries kokius du metus Dokedoj buwo tox maziukas baxurelis, wardas atrodo Deivis, jis ineta wezdawo! Taj prisimenu drawgeliui wede, taj net jungties ant laido nemokejo pritvirtint... Ce skajtosy "rimta" fyrma..
UAB "Fybyr-Vybyr"
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
nu bet vo lapuka gavau 256kbps,parsiustos info kiekis neribojamas 90lt, o va Parabolej uz tokia pat kaina 128kbps.ir dar girdejau, kad dokedos ftp zymiai geresne nei paraboles
O jūs į santykį neatkreipėt dėmesio? Parašyta 2:1 [Lt:Užs.], tai jei internetas yra 256kbps, tai čia tik lietuviškas srautas, o užsienietiškas gaunasi tik 64kbps...
O jūs į santykį neatkreipėt dėmesio? Parašyta 2:1 [Lt:Užs.], tai jei internetas yra 256kbps, tai čia tik lietuviškas srautas, o užsienietiškas gaunasi tik 64kbps
Aš irgi gavau tokį lapuką
niekaip nesurandu kuriam čia varijantui pastaba ** taikoma
Ar čia visiems planams taip "neribojama"
Aš jau pradedu galvoti, ar ne laikas lentelės grafą KANALO PRALAIDUMAS padalinti į tris dalis:
pirmoje dalyje nurodyti max pralaidumą
antroje dalyje nurodyti garantuojamą minimalų pralaidumą
trečioje dalyje nurodyti kiek valandų į para (savaitę ar mėnesį) garantuojamas interneto tiekimas