Gera zinia I4 ir I5 planu abonentams

Moderators: Leonas, steponas

dainius
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by dainius »

Šaunuoliai, Mail planas tapo dar patrauklesnis, tik dabar normalios reklamos reikia or abonentų tikrai pritrauksite. Dar vienas pagiriamasis žodis Parabolei - šiandien buvau Jūsų ofise išsireikalauti padidinto MB skaičiaus (na sukakojo metai kai aš naudojuosi Parabolės paslaugomis) - nežinau koks to pagyvenusio žmogaus vardas, bet aptarnavimo kokybė nustebino - betarpiškas, labai nuoširdas bendravimas, subtilus jumoro jausmas - tikrai paliko labai malonų įspūdį. Šaunuoliai .
RaDist
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by RaDist »

Steponai tai jei mano buvo 150 + 3metai dar 150 = 300, tai dabar bus 300+3*100=600mb. Ar man reikia eiti vel ka rashyti ar chia automatishkai?
Prasau nepykti ir nerekaut cia tik mano nuomone
Gedas
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Gedas »

steponas wrote:
Martinis wrote:Tai gal parabolei atrodo kad pagrindinis jau yra sustriausias koks gali but tai ir palieka ant ledo... :D
Parabolei atrodo, kad reikia skatinti abonentus (namų vartotojus) taupyti srautą :D
Tai reiškia skatinate atsisakyti pagrindinio plano ? Keistai gaunasi - kažkada sakėte kad pagrindinis yra ir liks geriausias . Per geras namų vartotojams ?
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

RaDist wrote:Steponai tai jei mano buvo 150 + 3metai dar 150 = 300, tai dabar bus 300+3*100=600mb. Ar man reikia eiti vel ka rashyti ar chia automatishkai?
Atsiprašau - neparašiau - pataisysiu :oops:
Žinoma automatiškai :!:
UAB "Parabolė" direktorius
Manx

Post by Manx »

O jeigu taijp wat yra : ash jau esu jusu abonentas 2 su virshum metai, bet dvi vasaras buvau interneta atsijunges.... cia man vistiek sudes visus menesius?
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Manx wrote:O jeigu taijp wat yra : ash jau esu jusu abonentas 2 su virshum metai, bet dvi vasaras buvau interneta atsijunges.... cia man vistiek sudes visus menesius?
Jeigu buvote parašes prašymą ir atsijunges tik laikinai - sudės :!:
Jei buvote atjungtas už skolas - nesudės :?
Geriausia ateiti arba paskambinti į abonentinį skyrių ir vietoje išsiaiškinti :wink:
Manx

Post by Manx »

Taij gerai... buvo viskas atjungta pasirashant laikino atjungimo sutarti :lol: :roll: o gal galite pasakyki tikslu skaiciu menesiu kiek ash pas jus daba esu :D nes tixliai nepamenu :oops:
dodag
Naujokas
Naujokas

Post by dodag »

Vat čia yra teisingas požiūris į klientą. Ačiū.
Jei kas ne taip, aš nekaltas ;)
dainius
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by dainius »

Manx - greičiausiai nuo 26 Apr 2003 :D
Manx

Post by Manx »

:lol: nereikia lele ash anksciau buvau nicku Ignas, o apie borda dar nezinia kada suzinojau :D
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Gedas wrote: Tai reiškia skatinate atsisakyti pagrindinio plano ? Keistai gaunasi - kažkada sakėte kad pagrindinis yra ir liks geriausias . Per geras namų vartotojams ?
:arrow: Viskas naturalu - manau, kad tai apsimoka ir abonentams ir mums - didesnė laisvė rinktis :?
:arrow: I1 (PAGRINDINIO) plano aonentai naudojasi komfortu - jie nesivargina kontroliuoti kiek MB suvartojo - naudoja visokias siuntimosi programas tipo kazza ir t.t., o jeigu jie pereis į MAIL planą ir nekontroliuos MB - jų komfortas gali baigtis už 5 ... 10 valandų :roll:
Jei netikite - pasiskaičiuokite :twisted:
Diversant
Spauda
Spauda

Post by Diversant »

Nu jo aisq esu su paraboles inetu nu pat pradziu nu 2 men kaip pradejote as pasijungiau nuo to laiko jokio prizuko nedavet islost nors kaip pasijungeu po savaites buvo kazkos losimas laimes shulinis atrodo,tai kas pasijunge liko ant ledo nes skirta buvo tik naujems , paskui pajungimas puse kaino ir t.t. o senuku neks neatsimen be komentaru. :(
Was is das ? Megsta medu meskinai :))
Diversant
Spauda
Spauda

Post by Diversant »

Ir dar toks pastebejimas , kaip jus galvojat kas palaiko jusu ftp Mail plano vartotojai :wink:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Diversant wrote:Nu jo aisq esu su paraboles inetu nu pat pradziu nu 2 men kaip pradejote as pasijungiau nuo to laiko jokio prizuko nedavet islost nors kaip pasijungeu po savaites buvo kazkos losimas laimes shulinis atrodo,tai kas pasijunge liko ant ledo nes skirta buvo tik naujems , paskui pajungimas puse kaino ir t.t. o senuku neks neatsimen be komentaru. :(
Šiaip I1 plano parametrai "truputuka" skiriasi nuo tų, kuriuos turėjte tik įsirenges internetą :)
Priekaištus priimu tik iš dalies dar ir dėl to, kad tik I1 plano abonentai gali naudotis lengvatinias tarifais kabelinei TV ( http://www.parabole.lt/modules.php?name ... page&pid=9 ) :!:
Siūlykite kaip padaryti ką nors jums (pastoviems ilgamečiams abonentams) gero taip, kad dėl to bent sąlyginai didėtų ir mūsų pajamos - padiskutuokime :D
Diversant
Spauda
Spauda

Post by Diversant »

Nu kad ir pajamos jum didetu ir mums gerai butu cia kazin ar taip gausis :|
Post Reply