del keikunu gedos stulpo
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
del keikunu gedos stulpo
Gal jau gana cia genocida vykdyti? a stepas? jei jau ir nusikeike viena karteli tai nieko cia blogo, gi niekas nenumitre :/
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
Connection Reset by Beer
Aš manau, kad kol atsikratysime šio įpročio reikia taikyti griežtas priemones, nes kitaip atsitiks kaip CS - begaliniai ginčai ir dvejonės.
Nurodykite man bent vieną žmogų forume, kuris nesuprastu ką šitie keikūnų panaudoti "trumpiniai" reiškia
Supraskite, kad aš negaliu sau leisti tokio "komforto" ir pastoviai kasdien žaisti banas - nebans
Duok Dieve, kad keikūnams tai padėtų ir jie padarytų atitinkamas išvadas, nes gali tekti juos visai "į pensiją išleisti"
Nurodykite man bent vieną žmogų forume, kuris nesuprastu ką šitie keikūnų panaudoti "trumpiniai" reiškia
Supraskite, kad aš negaliu sau leisti tokio "komforto" ir pastoviai kasdien žaisti banas - nebans
Duok Dieve, kad keikūnams tai padėtų ir jie padarytų atitinkamas išvadas, nes gali tekti juos visai "į pensiją išleisti"
UAB "Parabolė" direktorius
Na cia riba visgi turi but, tokius kur matosi kad pastovei megsta kad ir sutrumpintai pasikeikt, ir tokius kur megsta pilnai keiksmazodi uzhrasyt - butinai reik banint, del kitu gal ir grieztoka Taciau cia sefo reikalas, ir tokios apklausos neturi but daromos nes vidines taisykles yra vidines taisykles, kaip sefas nustatys - taip ir bus.
Viskas teisingai, beda kad sunku yra atskirti tokius dalykus ir priimti zmoniska sprendima, daug lengviau paprastu principu dirbti - pamatai keiksmazodi ir dedi banuka ..... Gal tai ir gerai, o gal iveskm automatiska keiksmazodziu salinima? Po to pamate asmeni kuris pastovei keikiasi galim ir uzhbaninti profilaktishkai ....
Ir vėl šefas atsistojo tarp dviejų ugnių. Kaip teisingiau pasielgi.
Ir čia iškyla dvi galimybės:
Baudsti seniai pagarsėjusius keikūnus, bet tik už naujai "pagražintus postus" , nes tokia tvarka taikyti atgaline data tai beveik visus aktyvius narius išbaninti reikėtų. Baninant master keikūnus - tikimasi kad kiti išsigąs ir pamastys prieš rašydami.
Arba baninti tik už tuos keiksmažodžius kurie vienaip ar kitaip bet susję su tam tikru asmeniu. PVZ : ** TU NEAIŠKINK MAN OZY - turi tiesioginę reikšmę su polinkiu į kažkieno veiksmus, siekian jį įžesitis ar kitais blogų ketinimų tikslais. BET : ** kaip nesiseka - pats išsireiškimas neturi blogų polinkių, jis niekam neadresuotas, tai tiesiog akimirkos įtūžis.
Viena aišku jog su keiksmažodžiais kovoti reikia, ir bausmės yra teisingos. Tiesiog tai naujas dalykas ir pirmieji užkliuvę jaučiasi įžeisti ar nuskriausti, tiesiog reiktų sudaryti FUNDAMENTALIŲ taisyklių rinkinį, ir juo vadovaujantis bausti visus vienodai. Ir nereiks šefui nervintis ir dvejoti ar teisingai padariau, gal nereikėjo...
P.S Visi keiksmažodžiai šiame poste panaudoti kaip pavzdys, siekiant išvengti bereikalingo aiškinimo, tiesiog su pavyzdžiu lengviau suprasti.
Ir čia iškyla dvi galimybės:
Baudsti seniai pagarsėjusius keikūnus, bet tik už naujai "pagražintus postus" , nes tokia tvarka taikyti atgaline data tai beveik visus aktyvius narius išbaninti reikėtų. Baninant master keikūnus - tikimasi kad kiti išsigąs ir pamastys prieš rašydami.
Arba baninti tik už tuos keiksmažodžius kurie vienaip ar kitaip bet susję su tam tikru asmeniu. PVZ : ** TU NEAIŠKINK MAN OZY - turi tiesioginę reikšmę su polinkiu į kažkieno veiksmus, siekian jį įžesitis ar kitais blogų ketinimų tikslais. BET : ** kaip nesiseka - pats išsireiškimas neturi blogų polinkių, jis niekam neadresuotas, tai tiesiog akimirkos įtūžis.
Viena aišku jog su keiksmažodžiais kovoti reikia, ir bausmės yra teisingos. Tiesiog tai naujas dalykas ir pirmieji užkliuvę jaučiasi įžeisti ar nuskriausti, tiesiog reiktų sudaryti FUNDAMENTALIŲ taisyklių rinkinį, ir juo vadovaujantis bausti visus vienodai. Ir nereiks šefui nervintis ir dvejoti ar teisingai padariau, gal nereikėjo...
P.S Visi keiksmažodžiai šiame poste panaudoti kaip pavzdys, siekiant išvengti bereikalingo aiškinimo, tiesiog su pavyzdžiu lengviau suprasti.
na uzh viena bi el, tai ten perzhiausiai nubausta....
Ir kaip gerai Razman sako, kad pagrinde reiktu bausti uzh piktybishka keikimasi, t.y. uzh kitu izheidinejima nepagarbiais zhodzhiais ir t.t. ...
Ir kaip gerai Razman sako, kad pagrinde reiktu bausti uzh piktybishka keikimasi, t.y. uzh kitu izheidinejima nepagarbiais zhodzhiais ir t.t. ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2