Ai mane dabar labaj pradeda parint tokie dalykaj kajp rubaj su Kanape. Negaliu zhiuret... priesh 10 metu zhole buvo liaudies prieshas o dabar.. vos ne normalus dalykas... kas kaltas? o gi reklama, filmai amerikietishki kur visu "pucia" dammit... geriau alkoholis. Nemegstu naujoviu
XaTrIX wrote:Ai mane dabar labaj pradeda parint tokie dalykaj kajp rubaj su Kanape. Negaliu zhiuret... priesh 10 metu zhole buvo liaudies prieshas o dabar.. vos ne normalus dalykas... kas kaltas? o gi reklama, filmai amerikietishki kur visu "pucia" dammit... geriau alkoholis. Nemegstu naujoviu
va del hollywood'o tai tikrai pritariu draugui naciui
XaTrIX, nei alkoholis nei putalas nera gerai ... galima isvis be ju , dauguma kvailysciu pridaroma girtam, tarp ju ir pabandoma narkotikuuu, sukeliamos mustynes, vandalizmo aktai ir t.t.
Negerkim , nevartokim ir viskas bus gerai ... gyvenimas turi booti grazus
Beje jei nau apie narkotikus uzsivedziau tai pasiulysiu ir filma pazeti "Requiem for a dream" tikrai siurpus ir bauginantis ... daug kas negali jo iki galo daziureti, ir daug kam dingsta noras isvis net apie narkotikus pagalvoti ! Jei kas susidomejote, prasyykite imesiu filma y FTP jei jo ten nera ...
heh.. nu jau vajke man apie narkotikus gali neaiskint apie juos suprantu ir pac. Nerukau, NEGERIU. Dar karteli pabrezhiu NEGERIU ir gyvenu svejkaj ;] va tajp, gyvenkit ir mokykites ish dedes Kringelio