Paraboles teikiamu paslaugu kokybe ...
Paraboles teikiamu paslaugu kokybe ...
faktai:
Teigiami:
1. Sukurti trys zhaidimu serveriai [quakeriams ir cs myletojams]
2. Ishgaudyti CS cheateriai
Neigiami:
1. Neperseniausiai FTP serverio nebuvo ~3savaites
2. Neperseniausiai daugumai dingo internetas 0.5saveites
3. Neperseniausiai Dingo pashtas 0.3 savaites, pratrinti buve useriai
4. FTP serverio nestabilumas [8kB/s-450kB/s]
5. FTP serverio admino nebuvimas, ko pasekoje gresia totali betvarke, kas jau po bishki pradeda ryshket...
P.S. Galka dar ir praleidauw, zhodzhiu reishkit savo mintis che
Teigiami:
1. Sukurti trys zhaidimu serveriai [quakeriams ir cs myletojams]
2. Ishgaudyti CS cheateriai
Neigiami:
1. Neperseniausiai FTP serverio nebuvo ~3savaites
2. Neperseniausiai daugumai dingo internetas 0.5saveites
3. Neperseniausiai Dingo pashtas 0.3 savaites, pratrinti buve useriai
4. FTP serverio nestabilumas [8kB/s-450kB/s]
5. FTP serverio admino nebuvimas, ko pasekoje gresia totali betvarke, kas jau po bishki pradeda ryshket...
P.S. Galka dar ir praleidauw, zhodzhiu reishkit savo mintis che
Nors ir tavo neigiamu pusiu yra daugiau nei teigiamu vistiek balsavau 10 balu.Man atrodo kad mes biski pripratom prie geru gyvenimo salygu ir kai tik kazkas atsitiko visi jau LABAI nepatenkinti.As jau esu labai senas paraboles klientas ir galiu pasakyt kad bendrai paemus visus tuos metus galima drasiai skirti paraboleij 10 balu.
Kiek prisimenu tai cia toks pirmas rimtas gedimas kuris istiko parabole per visus tuos metus, jei ir buvo koks tai jie nebuvo rimti nes as ju neprisimenu .Ir kiek suprantu visos tavo neigiamos puses tai paprasciausiai del vieno ir to paties gedimo, del kurio jie nera kalti.
Zinoma kad ir as esu nepatenkitas kas dabar yra siomis dienomis, gal but butu galima viska sutvarkyti ir efektyviau, bet tiek jau to(nobody's perfect)
Turiu draugeli kuris pasijunges DSL, tai jam bent viena karta per savaite visai dienai dingsta inetas, tiesa pasakius nezinau del kieno kaltes, bet faktas kad ir su DSL yra problemu.Visur yra problemu, neisimtis ir Parabole.
Geriau paziurekit ka turejom pries metus ar pora ir ka turim dabar uz TA PACIA KAINA.Situacija gereja - vadinas ir mes turetumem but labiau patenkinti.
PS.Tik turiu viena nusiskundima: jei pas abonenta internetas sugenda 5dieni - reik laukt 1dienio kol ateis pataisyt.....................................
Kiek prisimenu tai cia toks pirmas rimtas gedimas kuris istiko parabole per visus tuos metus, jei ir buvo koks tai jie nebuvo rimti nes as ju neprisimenu .Ir kiek suprantu visos tavo neigiamos puses tai paprasciausiai del vieno ir to paties gedimo, del kurio jie nera kalti.
Zinoma kad ir as esu nepatenkitas kas dabar yra siomis dienomis, gal but butu galima viska sutvarkyti ir efektyviau, bet tiek jau to(nobody's perfect)
Turiu draugeli kuris pasijunges DSL, tai jam bent viena karta per savaite visai dienai dingsta inetas, tiesa pasakius nezinau del kieno kaltes, bet faktas kad ir su DSL yra problemu.Visur yra problemu, neisimtis ir Parabole.
Geriau paziurekit ka turejom pries metus ar pora ir ka turim dabar uz TA PACIA KAINA.Situacija gereja - vadinas ir mes turetumem but labiau patenkinti.
PS.Tik turiu viena nusiskundima: jei pas abonenta internetas sugenda 5dieni - reik laukt 1dienio kol ateis pataisyt.....................................
Inomine Patris, Et Fillius, Et spiritus Sancte. Amen
Labiausiai už visus nepatenkintas esu aš Galiu užtikrinti - darome viską, kad situacija kasdien gerėtų suprantu, kad prie gero greitai priprantama ir Jūsų poreikiai bėga šimtamyliais batais... , bet mes visada stengiamės tuos Jūsų poreikius pavyti. Prieš skūsdamiesi ir dejuodami - apsižvalgykite aplink...
UAB "Parabolė" direktorius
Apsidairyt galima, tik kolkas nera normaliu konkurentu, jei butu tai ... patys zhinot ... Su tokiom visu keikiamom paslaugom nelabai kas noretu sedet... Kol rimtu konkurentu nera, mokinkites > kai ju atsiras, bus jau per velu...
P.S. Shianakt dar vienas akmuo i jusu darzha pakliuvo ;] . Tokiais tempais nezhinia kas ish to darzho belix...
P.S. Shianakt dar vienas akmuo i jusu darzha pakliuvo ;] . Tokiais tempais nezhinia kas ish to darzho belix...
EnForceR
ar nesimato, kad taip ir darau
ar nematyti progreso juk mes irgi turime kai ką pirkti, kad jums teikti pasalaugas argi telecom žada vietinio tinklo pasalugas argi aplamai ten kas pretenzijas priima tokiaus klausimais kaip "cheatenimas" žaidžiant CS ir panašias klausimais ir t.t. ir t.t ....
ar nesimato, kad taip ir darau
ar nematyti progreso juk mes irgi turime kai ką pirkti, kad jums teikti pasalaugas argi telecom žada vietinio tinklo pasalugas argi aplamai ten kas pretenzijas priima tokiaus klausimais kaip "cheatenimas" žaidžiant CS ir panašias klausimais ir t.t. ir t.t ....
- dainius
- Aktyvus narys
Faktas. kad Parabolė trūkumų turi - gal jie laikini gal ne . Tačiau gerai nuteikia tai, kad jie reaguoja į klientų atsiliepimus - matosi noras tas problemas spręst, ypač pono S. asmenyje (logiška žinoma - kam daugiau rūpintis jei ne jam), o tai svarbiausia. Neseniai prisijungiau parabole - ir reikia pripazinti džiaugiuosi. Šaunuoliai. O problemos tam ir yra kad jas spręsti - už ką gi daugiau algas Steponas savo žmonėms mokėtų jei problemų nebūtų. Be to užmigtų ant laurų jei niekas parabolės nepakeiksnotų
Del delfi CS servo chytinimo kaip ce kazkas minejo tai ten pastoviai admians sedi ir chyterius banina o kad parabkes paslaugu kokybe gera tai tikrai reikia pripazint, jei jau labaj stipriai uzsinoresit parabke kejksnot tai isijunkit modema , pabrowsinkit inete pusvalandy ir poto girsit parabole kaip niekad taciau matai sefas kaip gaunas , gavom ftp su 400 KB/s , daba vel uzmetei 80 KB (tai daugiau nei pirma buvo) ir jau visi REkia kaip negeraj prie gero kai priprantama atprast nesinori
Gerai aišku, kad čia balsuojate ir svarstote : geri mes ar vidutiniai, o gal ir visai niekam tikę Aš pats būdamas abonentų po tokiu "šutkių" su FTP ir ... nesakysiu kiek balų duočiau. Tas kas matosi Jums visiems - tai tik problemų ledkalnio viršūnė Bet kai mes pradėjom praktiiškai nuo lulio , tai negali skyt, kad nieko nepadarėm Juk čia aš ir sėdžiu vakarais ir naktim tam , kad tas problemas išsiaišinti ir pašalinti Ar gali bent vienas prikišti man , kad negavo atskymo į man siūstus PM ar gali kas pasakyt, kad aš neskyriau pinigų ir reikiamo dėmesio užduotiems klausimam spręsti Pažiūrėkit į forumo pradžia Kai aš čia atėjau kiek mes diskutavom su gerbiamu Trugdžiu , kol atrodo pagaliau bent kokį kompromisą dėl abonentų www hostinimo radom... Kai kas slepia akmenį užantyje - nemanau, kad tai pats geriausias sprendimas Geriau jau rėškit man viską tiesiai ir aiškiai - tai nors žinosiu ką daryti...
Last edited by steponas on Wed Dec 04, 2002 11:27 pm, edited 1 time in total.
nu steponaj neradom mes jokio kompromiso .. ir beje taip ir neishmokaj rashyt mano niko su G :P
o shejp apie parabole tai nieko blogo negaliu pasakyt ... internetas stabilus ... jei dingsta tai meistrai greitai suranda ir pashalina problema, gejmu neloshiu todel interneto grejchio uzhtenka pilnai ir LT ir UZHsienio ... tikrai nesiruoshiu perejt kitur ... man chia shilta ir gera :P
o shejp apie parabole tai nieko blogo negaliu pasakyt ... internetas stabilus ... jei dingsta tai meistrai greitai suranda ir pashalina problema, gejmu neloshiu todel interneto grejchio uzhtenka pilnai ir LT ir UZHsienio ... tikrai nesiruoshiu perejt kitur ... man chia shilta ir gera :P