Kokius matote Silainius po 1...5 metu?
Kokius matote Silainius po 1...5 metu?
Šiandien buvo Šilainių seniunijos ( http://www.parabole.lt/seniunija/seniunija.html ) tarybos posėdis, kuriame ir man suteikta garbė dalyvauti
Gerbiamas Seniunas papasakojo apie jau padarytus darbus ir paprašė, kad pagalvotumėme ką reikėtu toliau daryti, kad po biškį Šilainiškių gyvenimas gerėtų.
Manau, kad šita liečia mus visus ir aš prašau jus pabandyti išsakyti savo nuomone - kaip šitą uždavinį reikėtų spręsti
Tuo pačiu noriu priminti ir temą http://board.parabole.lt/viewtopic.php?p=34651#34651
Gerbiamas Seniunas papasakojo apie jau padarytus darbus ir paprašė, kad pagalvotumėme ką reikėtu toliau daryti, kad po biškį Šilainiškių gyvenimas gerėtų.
Manau, kad šita liečia mus visus ir aš prašau jus pabandyti išsakyti savo nuomone - kaip šitą uždavinį reikėtų spręsti
Tuo pačiu noriu priminti ir temą http://board.parabole.lt/viewtopic.php?p=34651#34651
Last edited by steponas on Sun Apr 25, 2004 6:22 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
Silainiai - gyvenamasis rajonas. Jei ka nors nori nuveikti turi butinai vaziuot i koki centra ar apskritai is Kauno i kitus miestus .
Kokia bilijardine silainiams tikrai butu ne pro sali.
Ar apskritai koks renginys, varzybos ar pan. Neprisimenu kada paskutini karta kazkas panasaus buvo surengta.
Kokia bilijardine silainiams tikrai butu ne pro sali.
Ar apskritai koks renginys, varzybos ar pan. Neprisimenu kada paskutini karta kazkas panasaus buvo surengta.
Inomine Patris, Et Fillius, Et spiritus Sancte. Amen
Nu man nuo tu silainiu "vemti vercia". Bet ka padarysi, kol nebus pinigu tol ir "vemsiu" cia. Gal ir amzinai. Pfu pfu pfu. Cia ne silainiam asmeniskai "komplimentas", o daugiabuciams rajonams ir Kauno faunai. B** snekejau su mentais ir jie man aiskino, kad musu kiemas viena labiausiai megstama masinvagiu vieta. TIk palik masina visa nurenka, pacukai kliju apsiuoste. Bendramoksliai is kitu miesstu juokiasi is to kauno. Sako pas juos palieki masinas atrakintas, magai neisimti ir labai retai kas atsitinka, o sako pas jus (Kaune) tai .... ir ypac silainiuose dar.
[T]
- AMBA
- Aktyvus narys
nu as Silainius nekokius matau jei ir toliau bus bardakas kovojant su nusikalstamumu: chuliganizmais ir vagystemis. Nu bet saugomes ir saugom viska ka turim kaip ismanom. Is valdzios jau seniai nelabai ko tikimes. Gyvenam patys sau.
Pritariu Predator, kad truksta kazkokios didesnes biliardines ar siaip kokio pramogu centrelio ;]]] ne pardes ty
Pritariu Predator, kad truksta kazkokios didesnes biliardines ar siaip kokio pramogu centrelio ;]]] ne pardes ty
nu ka... baigesi mokslai
Tikiuosi kad nors didzioji dauguma gatviu bus apsviestos ir kad bent jau didele dauguma gatviu bus sutvarkyta.
Bo seip biski nervas ima kai eini po lietaus ir gatve vienas purvas arba pavasari kai sniegas istripsta isvis purvyne ir dar ledas su vandeniu tik ir laukia kada kokia koja susilauzysi ar seip ka...
Bo seip biski nervas ima kai eini po lietaus ir gatve vienas purvas arba pavasari kai sniegas istripsta isvis purvyne ir dar ledas su vandeniu tik ir laukia kada kokia koja susilauzysi ar seip ka...
Nu tj aisq pramogu centrelis butu gerai shilainiuose jeigu pastatys kaip kazkas ce minejo tj bus jeaga bet dabar nieks perdaug nenori eiti ir statyti ka nors tuose shilainiuose tik namus.promgu centrai pleciasi bet uztat ne i shilainius
o visai i kita miesto puse.argi nores kas nors vaziuoti ish kazkur miesto vidurio i shilainius nemanau, bet jeigu ir pastatu kazka panasaus straika (bowlinga), gal i shilainius ateitu ir kiti verslininkai o biliardine tai manau per mažas dalykėlis didžiausiam miesto mikrorajonui bet vistiek geriau negu nieko.Man atrdo pavizdys yra "iki" kol šilainiuose nebuvo nieks nesiruošė statyti maxima.
o visai i kita miesto puse.argi nores kas nors vaziuoti ish kazkur miesto vidurio i shilainius nemanau, bet jeigu ir pastatu kazka panasaus straika (bowlinga), gal i shilainius ateitu ir kiti verslininkai o biliardine tai manau per mažas dalykėlis didžiausiam miesto mikrorajonui bet vistiek geriau negu nieko.Man atrdo pavizdys yra "iki" kol šilainiuose nebuvo nieks nesiruošė statyti maxima.
eReg...
www.sutartis.net - hostingas, domenai
www.sutartis.net - hostingas, domenai
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
Del pramogu centro gmm galetu buti kokx tipo klubas ar dar kox sudelis. diena biliardas bouwlingas. nakti klubas iki 10 val mazgiams veliau vyresniems. galetu buti kino sales. bet svarbiausia kad ten nuejes butum 100% tikras kad taves ten nesudubasins kokie debilai prisigere.
Siaip manau neblogai jeigu perasfaltuotu i normalu , lygu asfalta pora aiksteliu kasiu. aptvertu jas.idetu prozikus. vakare taip norisi palosht kur normaliai bet nelabai kur yra. galima ir mokamai bet tyik simbolishkai
Siaip manau neblogai jeigu perasfaltuotu i normalu , lygu asfalta pora aiksteliu kasiu. aptvertu jas.idetu prozikus. vakare taip norisi palosht kur normaliai bet nelabai kur yra. galima ir mokamai bet tyik simbolishkai
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
Connection Reset by Beer
Prie mūsų namo buvo nebloga aikštelė, bet viena bėda - nebuvo garsinės apsaugos sienelės ir kai ten susirinkdavo hebra palošti, tai kai isiaudrindavo... iš 5 žodžių - 5 triaukščiai ... devinaukščiai ir iki kokios 2 nakties žmonės negalėdavo užmigti - bumsi ir keikiasi, bumsi ir keikiasi...V-I-L-K-A-S wrote:...Siaip manau neblogai jeigu perasfaltuotu i normalu , lygu asfalta pora aiksteliu kasiu. aptvertu jas.idetu prozikus. vakare taip norisi palosht kur normaliai bet nelabai kur yra. galima ir mokamai bet tyik simbolishkai
Ėmė kažkas naktį ir nupjovė krešio stulpą.
Kažkokią išeitį reikėtu rasti, kad niekas niekam nemaišytu
UAB "Parabolė" direktorius
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
Tai prie manes irgi taip padare. bet taigi padaryti aptverta ja ir isvis. koki kaip atvira lauko sporto centra butu galima istegt. sarga pastatai ir jis uzdaro tarkim aikstele 12 nakties.
jei buciau pamates kas pjove mano kiemo kases speju buciau zmogzudyste ivygdes . **** debi*** kazkokie.. vieni taiso tas kases... remontuoja kai suluzta kiti dau**i ateina ir nupieluoja pzdc... sory uz negrazius zodzius tfu ( bus priciudas eit i baznycia :p)
jei buciau pamates kas pjove mano kiemo kases speju buciau zmogzudyste ivygdes . **** debi*** kazkokie.. vieni taiso tas kases... remontuoja kai suluzta kiti dau**i ateina ir nupieluoja pzdc... sory uz negrazius zodzius tfu ( bus priciudas eit i baznycia :p)
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
Connection Reset by Beer