Adresaų keitimo tvarka - analogiška planų keitimo tvarkai - IP keičiamas nuo mėnesio pradžios ir prašymą tam reikia paduoti iš anksto neprasidėjus sekančiam mėnesiui.
Prašymus abonentinis skyrius priima jau nuo šiandien
Last edited by steponas on Mon Oct 13, 2003 2:28 pm, edited 1 time in total.
Pagyvenau mėnesį be realaus IP. Man tai asmeniškai jo net nereikia - dar geriau kai nėra. Na bet tiems, kurie "rimčiau" naudoja internetą, manau jis yra būtinas ir Parabolė labai protingai pasielgė nepribrukdama realaus IP visiems vartotojams
gintaras71 wrote:Dar galėtų buti apklausoje "Gal naudočiau jei žinočiau kokia iš to nauda"
ar pan. .
Primityviai paaiškinus gaunasi taip, kad tave bet kas [įskaitant ir hakerius] iš viso pasauslio gali pasiekti per realų IP adresą. Tu turi išėjimą į visą internetą su savo asmeniniu realiu IP
Susidaro visokie nepatogumai, kaip kad naudot firewallą ir t.t. Sakau, paprastas vartotojas pilnai gali gyventi ir be realaus IP. Jam nuo to tik geriau
Ar rimtai ar ne,bet dėl tų punktų galima dar pridėti Pvz:
Norėčiau turėti,jeigu nereikėtų mokėti.
Norėčiau turėti,jeigu kainuotų mažiau.
... žodžiu greitas darbas kreivas... .
Pirmiausia ieškokite Dievo karalystės ir jo teisumo,o visa kita jums bus pridėta.
777
gintaras71 wrote:Ar rimtai ar ne,bet dėl tų punktų galima dar pridėti Pvz:
Norėčiau turėti,jeigu nereikėtų mokėti.
Norėčiau turėti,jeigu kainuotų mažiau.
... žodžiu greitas darbas kreivas... .
...
Norėčiau turėti, jeigu man primokėtumėt 5 Lt/mėn.
Sveiki,
Turiu I-1 plana, bet kai kurie tinklapiai rodo (fiksuoja) tikrai ne mano IP adresa, t.y. 213.190.45.17
Pamenu, musu forume kazka del to jau rasiau. Kur cia yra problema ir ar galima ja kaip nors isspresti ?? Gal ponas Steponas gali kazka del to pasakyti.