Malonu kad veikia FTP

Moderators: Leonas, steponas

Post Reply
Ignas

Malonu kad veikia FTP

Post by Ignas »

Lagai malonu kad pagaiau veikia paraboles FTP =] :D
Nes seniai gaunu geru filmu ir graju =]]]
Tai tiek....
Predator
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Predator »

Ne nu dabar, kai paskaiciau apie ftp tai tikrai susidiorginau.
SHEFAS kodel jus taip uzdarinejat tas temas apie ftp serva??????Del jo dar yra labai daug klausimu i kuriuos nieks net nezada atsakyti.Jau ne viename topike parasiau: KODEL NEGALIMA PRISIKONEKTINTI PRIE FTP SERVO????????????????????
Nu kaip negaunu atsakymo taip negaunu.Shefas tik uzdarineja temas ir sedek kaip sakoma sau laimingas stengdamasis beviltiskai jungtis prie ftp.
Vieninteli kazka panasaus i atsakyma radau jog Montenis pasake: "Galbut tai del to kad daug pumpuojanciu yra......."
Nu jus man nepasakokit pasaku.Kai bandai prisijungti KAS VALANDA VISA PARA, tai kyla abejoniu del sio atsakymo!!! Ir beje kas cia per atsakymas "Galbut". Tai Tu adminas ar ne? Nejau negali pasiziuret tiksliai kokie ten srautai??? Nejau jo loguose neregistruoja tu atveju kur prisijungimas nepavyksta or smth??? Prafiltruokit tuos logus padarykit kokia ataskaita ar isvadas ir isspreskit problema!!!!
Noretusi kazko konkretesnio, o ne galbut, as manau, kogero.............
ftp neveikia, vakar nezmoniskas lagas cs serve, dar TV nerode..........oij negeraij.
Inomine Patris, Et Fillius, Et spiritus Sancte. Amen
MonteniS

Post by MonteniS »

Nieks neatsakineja nes ftp veikia.
Tutis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Tutis »

SISIKTAS PREDATORIAU EIK TU N*****!!!! VISIEM EINA!!!!

:fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:
Predator
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Predator »

tutis tu gal visi ar tu visu abonentu apklausa dareij????
Predator
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Predator »

Nu montenis tu duodi.Tai tipo jei abonentuij kazkas neveikia tai tegul ir neveikia o tau visiskai p*x**? Ar kaip cia?
Predator
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Predator »

Aij karochia, gali nesivargint ir neatsakinet, nenoriu as cia beprasmiskai gincytis. Tik pasakyk koks ftp ip, gal bet tiek zinosi nepasakes "Galbut".....
MonteniS

Post by MonteniS »

Man tai ir per daug neturetu rupeti. Jei pats nesupranti, visu pirma pasikvieti protingesni drauga, kuris bando padet o po to skambini parabolei ir klausi. Ash cia ne prie ko :wink:

Ftp ip : 213.226.146.21

paprasta komanda rasoma komandinej eilutei : nslookup ftp.parabole.lt duos ip adresa. sekmes.
Predator
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Predator »

As su mielu noriu pasikviesciau bet kam man varginti ir skambineti o jums vargintis ir eiti pas mane, jei galit ir per foruma pasakyt....
Nejaugi tu montenis tiki kad cia problemos pas mane aaa?
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Predator 8O
ar kreipėtės į Aldą jo foumo temose "Pagalba abonentams" :? :?: Aš ne sykį sakiau, kad serveriuose ir kituose kompiuterių tinklų "pribombasuose" esu profanas :oops: , bet turiu tam komandą , kuri ir privalo atskyti į visus klausimus :twisted: Jegu negaunate atsakymo - tada taip ir rašykite - aš kreipiausi to ir to , tada ir tada , į tą ir tą ir man niekas nepadėjo... :wink: Mane, jeigu galite, su panašiais klausimais, statykite kaip paskutinį vagoną - gale traukinio... :?
UAB "Parabolė" direktorius
Predator
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Predator »

As jau kokia trecioje ar ketvirtoje temoje bandau gaut atsakyma i si klausima.Pries 10 min idejau ir i Aldo puslapiuka....laukiu atsakymo...bet nieko gero nesitikiu.... :(
Trugdis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Trugdis »

Predator o tu nebandej normaliau ishdestyt problema??? nes nemanau kad ir bet koks profas atsakytu i tavo klausima, cituoju : "KODEL NESIJUNGIA PRIE FTP????" :PPP
Predator
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Predator »

Geraij, ziuru kad as jau uzknisau jus su savo problemom.Aciu kad labai "padejot".Issiaiskinsiu pats....
Busit paskutiniai i kuriuos kita kart kreipsiuos pagalbos...
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Patarimas ateičiai: greitai ir efektyviai niekas nepadeda - darbo metu skambink 377199, registruok gedimą. 8) Šitas "vaistas" 100-taprocentinis... :wink:
UAB "Parabolė" direktorius
Post Reply