1) tarkim ash suwalgau labaij nedaug trafiko, ir noriu pasikeisti savo plana ish pagrindinio i I-6 , Bet wat kyla pora klausimu...
1. Ner realaus IP kaijp supratau... taij reishia kad...!??! ka ash gaunu? viskas vyksta per getaway?! nu ash cia nieko neisikertu bet gal galetum paaishkinti visus skirtumus tarp pagrindinio ir I-6 Ash per 10 dienu suwalgiau ~100 MB ... taij sawsem mazdau nieko ;| Man prashau pasakyti ka ash prarandu keisdamas plana ir ka gaunu Aciu jum labaij
2. tas 512 taij kiek supratau taij yra DOWNLOAD speed'as, o UPLOAD kox? 128 ar 265? (kb/ps)
Aha as irgi dabar tik netycia per telika pastebejau ta I-6 plana. pagal jo greicius ir kaina tai atrodo nerealus planas.Cia manau dar turetu buti uzslepti minusai .
Inomine Patris, Et Fillius, Et spiritus Sancte. Amen
Pagrindinis minusas tai tas, kad su geru grejchiu pasidarai siuntimo narkomanas ... seniau ishnaudodavau per menesi ~700 MB, dabar per 9 dienas 1200 mb :]]]
Et vel teks tik mirku naudotis kaip 2000-aisiais :]]]
O taij koki man rodo IP
..?
ash galiu kad pavyzdziui siusti net send'a per "cmd" (comand prompt'as)
ar galiu "pakurti" serva kokio nors grauajus pavyzdziui CS..?!?!
Siųst gali, kurt ne, nebent tas, kuris jungsis, yra Parabolės abonentas. Kiti [už Parabolės ribų] tavęs nematys, tuo tarpu ir hakeriai Kaip sako "nieko nėra blogo, kas neįšeitų į gerą"
Aš nesu didelis specas tokiais "plonais" klausimais kas kam apsimoka, o kam ne
Galiu tik pasakyti, kad I-6 planas yra tikrai neblogas internetas - tik truputį reikia skaičiuoti, nesisiūsti kas po ranka papuolė net negalvojus - reikalinga tai ar ne.
Predator wrote:P. Steponai o ar galesit pakeist plana atgal? nes kiek zinau cia bus keiciami IP tipai, tai ar nesudarys jums tai keblumu keiciant atgal?
Turi galėti
Klauaskite gerbiamo Mindaugo forumo skyriuje "Pagalba abonentams" - jis tikrai profesonaliau atsakys, bo aš čia profanas...