Klausimas p.Steponui !!!

Moderators: Leonas, steponas

Manx

Klausimas p.Steponui !!!

Post by Manx »

1) tarkim ash suwalgau labaij nedaug trafiko, ir noriu pasikeisti savo plana ish pagrindinio i I-6 , Bet wat kyla pora klausimu...

1. Ner realaus IP kaijp supratau... taij reishia kad...!??! ka ash gaunu? viskas vyksta per getaway?! nu ash cia nieko neisikertu :oops: bet gal galetum paaishkinti visus skirtumus tarp pagrindinio ir I-6 Ash per 10 dienu suwalgiau ~100 MB ... taij sawsem mazdau nieko ;| Man prashau pasakyti ka ash prarandu keisdamas plana ir ka gaunu :) Aciu jum labaij

2. tas 512 taij kiek supratau taij yra DOWNLOAD speed'as, o UPLOAD kox? 128 ar 265? (kb/ps)
Predator
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Predator »

Aha as irgi dabar tik netycia per telika pastebejau ta I-6 plana. pagal jo greicius ir kaina tai atrodo nerealus planas.Cia manau dar turetu buti uzslepti minusai :).
Inomine Patris, Et Fillius, Et spiritus Sancte. Amen
Trugdis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Trugdis »

Pagrindinis minusas tai tas, kad su geru grejchiu pasidarai siuntimo narkomanas ... seniau ishnaudodavau per menesi ~700 MB, dabar per 9 dienas 1200 mb :]]]

Et vel teks tik mirku naudotis kaip 2000-aisiais :]]]
Binary`
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Binary` »

PAgal viskas pagrinidnis minusas yra ner realaus Ip.Jei kam idomu parabolei vienas realus Ip kainuoja ~25Lt
Image
Trugdis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Trugdis »

Na shejp tas realus IP nemanau, kad daugumai reikalingas. Todel tai nera labai didelis minusas.
Manx

Post by Manx »

O taij koki man rodo IP
..?
ash galiu kad pavyzdziui siusti net send'a per "cmd" (comand prompt'as)
ar galiu "pakurti" serva kokio nors grauajus pavyzdziui CS..?!?!
|5zU1RaW|
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by |5zU1RaW| »

192.168.***.***

Siųst gali, kurt ne, nebent tas, kuris jungsis, yra Parabolės abonentas. Kiti [už Parabolės ribų] tavęs nematys, tuo tarpu ir hakeriai :lol: Kaip sako "nieko nėra blogo, kas neįšeitų į gerą" :)
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Aš nesu didelis specas tokiais "plonais" klausimais kas kam apsimoka, o kam ne :oops:
Galiu tik pasakyti, kad I-6 planas yra tikrai neblogas internetas - tik truputį reikia skaičiuoti, nesisiūsti kas po ranka papuolė net negalvojus - reikalinga tai ar ne. :wink:
UAB "Parabolė" direktorius
Manx

Post by Manx »

cia ne p.steponui -> o galiu ungtis prie pakurtu servu??!? :D jei galiu taij galima sakyt kita menesi busiu jau su I-6 ;D (aisq kad galiu ) :DDDD
Predator
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Predator »

P. Steponai o ar galesit pakeist plana atgal? nes kiek zinau cia bus keiciami IP tipai, tai ar nesudarys jums tai keblumu keiciant atgal?
Inomine Patris, Et Fillius, Et spiritus Sancte. Amen
Manx

Post by Manx »

Yo man irgi aktualu :)
Karys
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Karys »

jei megstat internete pazaist, tai manau butu galima susitart kaip nors kad portus praforwardintu ir nereiketu to realaus ip :roll:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Predator wrote:P. Steponai o ar galesit pakeist plana atgal? nes kiek zinau cia bus keiciami IP tipai, tai ar nesudarys jums tai keblumu keiciant atgal?
Turi galėti :?
Klauaskite gerbiamo Mindaugo forumo skyriuje "Pagalba abonentams" - jis tikrai profesonaliau atsakys, bo aš čia profanas... :oops:
UAB "Parabolė" direktorius
Manx

Post by Manx »

Taij tarkim pavyzdziui man nori atsiusti per IRC faijla... tai veix ar ne???
itanium
Piktasis
Piktasis

Post by itanium »

jej turi ishorini ip taj no problem, jej vidini taj basta, na nebent tarp paraboles - nepatikrinta :? ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
Post Reply