SaRew wrote:O kas cia per adresai 192.168.17.xxx ? Paraboles vidinio tinklo ?
Šitas skaičius parodo kiek ilgai virusinis kompas siuntė virusinius paketus - kuo didesnis - tuo ilgiau juos siuntė
Kaip ir rašiau - savotiškas kenkėjiškumo reitingas
SaRew wrote:O kas cia per adresai 192.168.17.xxx ? Paraboles vidinio tinklo ?
Šitas skaičius parodo kiek ilgai virusinis kompas siuntė virusinius paketus - kuo didesnis - tuo ilgiau juos siuntė
Kaip ir rašiau - savotiškas kenkėjiškumo reitingas
neidomu wrote:Bliamba Ka reiškia skaičius po dvitaškio ? PVZ 213.226.147.10 : 391 Ka reiškia tasa 391 ? ( IP kopinau bet kokį todėl nepaganvokit nieko blogo ) O Todėl kad patys sakėt " reikalauti reikėjo daugiau, jei neatsakėm" tai va aš ir reikalauju
Ar jum ku ku visiem ar cia diena tokia Klausinejat viens per kita kas yra parasyta Stepono. Pirma perskaitykit, paskiau klauskit. Ir isvis idomu, is kur zinot ko klausti jei net nezinot apie ka tas topikas, nes perskaicius ka parase steponas tokiu kvailyu klausimu nekiltu.
Kaip pasiziureti ip savo rase 'dd' beveik iskart po stepono, pakartosiu:
Command prompte parasykite:
arp -a
Is kur dabar suzinoti kokie IP prie mano modemo prijungti,net nezinau kas name turi interneta,ir kam snukius eiti dauzyti.Mano kompas svarus. HELP!!!HELP!!!
Kary, nesvaik Kaip tu gali sakyt apie IP, kai nežinai visų jo skaičių Šitie IP yra naudojami tiems, kurie turi I-6 planą ir neturi išorinio IP. O 213.***.***.*** yra tų, kurie turi išorinius IP
Debilas tu vapsem esi Kary. ** jauciasi, kad jau abonentas, tai gali stumt kiek nori ant lanistu. Lanistam turnyre neleist dalyvaut, lanistai cia virusus nesa, lanistai ta, lanistai ana **. Issitrink tu savo mazaja galva abugeli tu jobanas.
Kittis wrote:Debilas tu vapsem esi Kary. ** jauciasi, kad jau abonentas, tai gali stumt kiek nori ant lanistu. Lanistam turnyre neleist dalyvaut, lanistai cia virusus nesa, lanistai ta, lanistai ana **. Issitrink tu savo mazaja galva abugeli tu jobanas.
as aiskiom lietuviskom raidem parasiau "jei neklystu" , nu suklydau, tai ka