Gal galite padeti
Gal galite padeti
Noriu iš forumo dalyvių sąrašo išnaikinti visus dalyvius, kurių yra nurodyti netikri email'ai (niekas į juos neatsako) - kaip pvz. BBD@**.lt. arba žmogus seniausiai (sakysim prieš 6 mėn.) užsiregistravo ir dingo
Gal turite kokių minčių kaip tai padaryti - rankomis knisti tingiu.
Gal turite kokių minčių kaip tai padaryti - rankomis knisti tingiu.
Last edited by steponas on Mon Sep 22, 2003 6:44 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
- gintaras71
- Aktyvus narys
o uz neturiu@neturiu.neturiu irgi bus trinamas profilis
Ir vel ponas diktatorius Steponas pradeda savo kruvina shou.
Pvz kai kurie nenori kad jiem siustu spam'a i pashto tai ir veda belenkoki mejla. Jus aisq sakysit kad tada neveskit nieko ir kam keiktis, bet juk niekas nekviechia nuejti ir pazhiureti koks pas ji mejlas padarytas :P Taip kad aukshciau nosi ir nenusiminkit, gyvenimas grazhus :P
Pvz kai kurie nenori kad jiem siustu spam'a i pashto tai ir veda belenkoki mejla. Jus aisq sakysit kad tada neveskit nieko ir kam keiktis, bet juk niekas nekviechia nuejti ir pazhiureti koks pas ji mejlas padarytas :P Taip kad aukshciau nosi ir nenusiminkit, gyvenimas grazhus :P
Atleiskite, bet aš per metus gal ir pasinaudoju kokius 5 ar 10 kartų forumo masinio email'o funkcija ir skaitau , kad tai nėra spamas...Trugdis wrote: ... Pvz kai kurie nenori kad jiem siustu spam'a i pashto tai ir veda belenkoki mejla. ...
Ir skaitau, kad mano išsiūsti email'ai buvo naudingi ne tik man , bet ir jums
O kai vietoje email'o sumaltas kos š... tai aš nebegaliu jūsų pasiekti
MonteniS išvis matyt nėra tuom pasinaudojes
O jeigu nenorite, kad jūsų email'o ardeso nematytų kiti forumo dalyviai, galite Profile skiltyje Preferences kur klausiama:
Always show my Email Address: pažymėti NE ir niekas jūsų emailo, išskyrus mane, nebematys
Argi jus- tokius specus - tokių paprstų dalykų dar reikia mokyti
Darykite ką sakau ir viskas bus OK
UAB "Parabolė" direktorius
Et Steponai Steponai, nu kam mum bereikalo vargintis? Parashai belenka ir buna gerai. O shejp ne visi pageidauja ta jusu "geri" gauti pashtu. Shiaip chia man Jus vel pradedate panasheti i ta veikeja kovojanti su vejo malunais. Uzhsiimkit kuo nors rimchiau ... :Psteponas wrote:Darykite ką sakau ir viskas bus OK 8)
sad
ash esu trugdzio atstovas 1muose shilainiuose ir karys gali kentet
- dd
- Aktyvus narys
MonteniS wrote:Nu kringelis labai megsta buti atstovu, saugokites kad neuzhsuktu pas jus i namus kokia dienele atstovaudamas kokia firmele ir siulindamas kokia prekele
Last edited by dd on Wed Sep 03, 2003 5:45 pm, edited 1 time in total.
KoToGoTo
...
Go away!!!
...
Go away!!!
- b.o.n.z.a.i
- Aktyvus narys
O jei ash ishvis neturiu to e-mail ir nenoriu tureti, tai ka mano irgi ishtrinsit
O informacijai paskelpt puikei tinka www.parabole.lt puslapis. Tai kam tas e-mail ishvis jums reikalingas.
O informacijai paskelpt puikei tinka www.parabole.lt puslapis. Tai kam tas e-mail ishvis jums reikalingas.
Teisieji nugales
[T]run
[T]run
E-mail neturi
Tai ka jus veikiate prie pc kad nerandate ~5min elektroninio pasto dezutei susikurti
Arba dar geriau kai einate moketi uz interneta paprasykite kad sukurtu jums ja IR VISA TAI NEMOKAMAI
O jei as neapsigaunu seip internete pilna php skriptu kurie neleidzia "prastumti" netikru email.Tik va kaip juos suderinti su phpBB (siuo forumu) tai tikrai nezinau
Tai ka jus veikiate prie pc kad nerandate ~5min elektroninio pasto dezutei susikurti
Arba dar geriau kai einate moketi uz interneta paprasykite kad sukurtu jums ja IR VISA TAI NEMOKAMAI
O jei as neapsigaunu seip internete pilna php skriptu kurie neleidzia "prastumti" netikru email.Tik va kaip juos suderinti su phpBB (siuo forumu) tai tikrai nezinau