Nu jei pas mane planas 512 tai as Leninas
aha as ir pastebejau, kad statistika grybauja. Rodo 0.35MB, kai turetu buti bent ~200MB . Beje cia jau ne pirma diena, tik kai man neaktualu tai nieko ir nesakiau .
P.s. Iomu buti suzinoti kodel parabole blokuoja pingus , t.y. as negaliu papingint nei vieno adreso kuris yra uz paraboles tinklo ribu ir is isores neina papingint manes arba kitu paraboles useriu(su realiais ip). Cia aisku ne tragedija, bet vistiek kartais prisireikia .
P.s. Iomu buti suzinoti kodel parabole blokuoja pingus , t.y. as negaliu papingint nei vieno adreso kuris yra uz paraboles tinklo ribu ir is isores neina papingint manes arba kitu paraboles useriu(su realiais ip). Cia aisku ne tragedija, bet vistiek kartais prisireikia .
Wau, shiandie jau:
2003 09 02 1.16 0.97 0.97 0.00
tex ir man i I-6 keliaut, bo prasuktus mb statistika matyt dalina ish 500kartu mazhiausiai ...
2003 09 02 1.16 0.97 0.97 0.00
tex ir man i I-6 keliaut, bo prasuktus mb statistika matyt dalina ish 500kartu mazhiausiai ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
- M-fucker
- Aktyvus narys
ponas Steponai, statistika tikrai "puliuoja"... Labaj weluoja... Aisku dabar man neswarbu, nes wel turiu standartini plana, o kaj pas mane MAIL planas buwo, taj parsisiustu Mb kiekis labaj rupejo... Pazhiurekyt ta statistika, gal kur nors kokia menka klaidele isivelus...steponas wrote:
UAB "Fybyr-Vybyr"
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
- dd
- Aktyvus narys
ghm 1917 metais Leninas Sankt Petebuge Splio mensi vyko Revoliucijap[SPALIO REVOLIUCIJA] ir tada jis nuverte cara ir valde sau laimingos po zienos rumu sturnoM-fucker wrote:Ash uzhtat zinaw... 154 cm ugio zewrus rusijos wadowas (buwes) nepasakysiu tixlej kurejs metajs wadowawo... :p
P.S. Su rugsejo pirmaja...
KoToGoTo
...
Go away!!!
...
Go away!!!
Kol pasigavo sifilį, kuris jam suėdė visus smegenis ... ir nudvėsė "vargšelis"...dd wrote:.. ir valde sau laimingos po zienos rumu sturno
Last edited by steponas on Tue Sep 02, 2003 8:17 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius