Klausimai

Moderators: Leonas, steponas

Martis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

:)

Post by Martis »

darykit apklausa kiek kam metu, matysim kur geriau eiti.
Galima butu uzsakyt "Skyle" savaitgaliui ir issiaiskint kas geriausias 8) cia mano nuomone :roll: :D
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Kad aš nežadu aiškintis , kas geriausias - aš noriu pakviesti aktyviausius, o geri man visi abonentai :D Juk tie, kas čia buvo užsukę tik užsiregistruoti apie šį renginį net nesužinos :lol: Siūlykit - visus varijantus svarstysiu su savo komanda :wink: Gal atidarykite apklausai temą ir tegu dalyviai registruojasi - kas nori eiti prie alaus ir GALI ten eiti ir kas nori arba GALI eiti prie kolos stalo. Tada ir pamatysime kokie čia reikalai :? Nenoriu nieko nuskriausti, bet ir nenoriu, kad tėvai man ausis nurautų :cry: juk visvien sužinos :?
UAB "Parabolė" direktorius
V-I-L-K-A-S
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by V-I-L-K-A-S »

Del alaus tai nzn gali Sefas nudegt :wink: bet... alus yra alus nacionalinis gerimas :D nors as nepilnametis man paskolinms MIB pora metuku ir valio. Alus tai arba svyturio gintarinis arba kalnapilis zalias. O Rage tai kaip ir netilps 100 zmoniu ar as klystu ?
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
MiB
VIP
VIP

Post by MiB »

kiek cia pas mumis tu aktyviu diskutuotoju? tarkim 30.. atimkime dar tuos kurie kaledini maratona bus pradeje anksciau, tuos kuriu tevai neisleis, tuos kuriu zmonos neisleis :lol: ir tuos kurie alga bus palike pas kaimyna Petra.. tad gauname jog ateis: 29 :lol: 8) O jei rimtai tai manau nebus anslago. :wink: Kiek praeita kart buvo?
V-I-L-K-A-S
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by V-I-L-K-A-S »

tai praita kart manau nevisi ir zinojo. nors ir dabar nevisi zinos :P nman alaus daugiau liks
Connection Reset by Beer
MonteniS

Post by MonteniS »

V-I-L-K-A-S matau dar nesupratai, bet galiu ir pakartot - alaus tu negersi, tau bus limoneid'as. :wink: :twisted: :twisted: :twisted:
EnForceR
VIP
VIP

Post by EnForceR »

:D , ajsim su pasais i baliuka, kitaip alaus neduos :wink: ...
Kaip dar kitaip irodyt kad tauw 18+ :twisted: ...
rmask
VIP
VIP

Post by rmask »

kazi ar ne 21+ reik turet alkoholiui gert oficialiai?
once
VIP
VIP

alkoholis

Post by once »

jo idomi tema jokiu istatymu nzn , nes neteisinkas, bet parduoda visus alkoholinius gerimus nuo 18 metu, degtine tikrai galima gert tik nuo 21, tai tiek mano zinojimo , gal ir klystu, gal patixlinkit kas?
MonteniS

Post by MonteniS »

Manau once teisus, alu nuo 18 gert galima.
V-I-L-K-A-S
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by V-I-L-K-A-S »

Nu ok jei alaus neduosit tai pats nusipirksiu :P o tada bent colos negailekit.
Connection Reset by Beer
AluGeris
Narys
Narys

Post by AluGeris »

/me alu uzhuodzhia :angel:

:drinking:
Arciux aka AluGeris
Lithuania
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Lithuania »

Jo, Alugeri pasiimkim, tai alaus ne nematysim. Visus rusiuot reikia: vilkus, alugerius, sniapsus ir atitinkamai jiems kolos imt. O Lietuvai, Tevynei jusu, tai alaus negailekit :eggface:
V-I-L-K-A-S
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by V-I-L-K-A-S »

Lithuania: nebuk apzora as nesakau kad alaus atsisakau bet jei jau neduos tai tex kola pasitenkint. vistiek reiks kazkuom sudrekint gerkle 8)
Connection Reset by Beer
Razman
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Razman »

:D Matau diskusijoje iškilo klausimas: Nuo kiek galima alu gerti {Jei ne rimtai tai kad ir nuo gimimio : :lol: } nuo 18 ar 21.
Atsaskau. Prikti alu galima nuo 18 parduotuvese, deja bare alus ir kiti gerimai tik nuo 21, bet neskubekite nusiminti, visai neseniai ystatymas buvo pakeistas taip tyliai tyliai niekam nezinant kad jau galima ir 18 gerit alu ir kitus gerimus bare. Beto taip uoliai slepta degtinė kuria buvo galima parduoti tik 21 metu amziaus zmogenams (parduotuvėje) dabar jau parduodama ir 18-mečiam :D
Post Reply