Kas čia per terorizmas
Gal čia antras bin labenas ar džeimsas bondas gimė - kažkokie koduoti pranešimai eina ...
Gerbiamas steponai ce ne pirmas ir nepaskutinis grasinimas man turbut, kad man bus taip ir taip Matot dauguma tokiu kaip lauriz mano kad musti uz save mazesnius yra labaj kroota, ir del to jis bus sustresnis
P.S. Dauguma tu grasinimu ir lieka tik grasinimais, todel as perdaug nepergyvenu
P.S.S. Nu ir nenumirsiu as jei ir gausiu tu zuveliu
Kittis wrote:Ir Kary, abuolmusi tu, tai kiek tu galvoji is musu lano zaidzia cs 1 Aisku, kad bus keli balsai is to pacio IP, nes zaidzia tikrai ne 1, ne 2 ir ne 3
nu man atrodo kad teisingiau butu jei balsoutu 1 zmogus nou vieno ip
P.S. Man asmeniskai neswarbu kajp jaw sakew ar los lanistai
hmmm.. kejsta man kejsta... bet manau kad rejktu kokia 2 zmones ish 1 ip lejst ir psio.. nes jejgu atejs visi 10 ish vieno ip tada belenkas bus neidomu net bus.. ;] nors ash priesh cs.. ;]
Kiek as suprantu tai sios apklausos struktura skirta butent tam, kad lanai lostu. Jei padaryt u2 skiltis lanai gali losti ir lanai negali losti tai butu ziauriai lanam xrenova.
XaTrIX wrote:hmmm.. kejsta man kejsta... bet manau kad rejktu kokia 2 zmones ish 1 ip lejst ir psio.. nes jejgu atejs visi 10 ish vieno ip tada belenkas bus neidomu net bus.. ;] nors ash priesh cs.. ;]
nu kad 2 zmones is vieno ip tai as 100% sutinku, bo buna ant wieno ip broliai pvz , abu CS losia, bet ant vieno kompo
Steponai motherfucker - motkrusys tai nereiskia kad tok ir toks tiesio keiskmazodis angliskas ir viskas jai nepatinka jums kliuva ok pasikeisiu
o del kario kad ji yra daug prisidirbes tai cia jau mano ir jo rekalai kaip mes aiskinsims ir nesikiskit niekas