Del sutrikimu interneto tinkluose

Moderators: Leonas, steponas

Post Reply
steponas
Šefas
Šefas

Del sutrikimu interneto tinkluose

Post by steponas »

Šiandien ar vakar buvo paleistas gerasis virusiukas, kuris užtaiso blogojo skyle, dėl ko pradejo striginėti internetas - serveriu ir kitos įrangos procesorių apkrovos išaugo iki 100% :twisted:

Plačiau apie tai galite paskaityti http://www.newscientist.com/news/news.jsp?id=ns99994070

Gal kas nepatingės pakomentuoti kas ten parašyta :?:
Last edited by steponas on Thu Aug 21, 2003 8:36 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
Martis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Martis »

As galiu pakomentuoti kad man i salos pasta atejo 28 laiskai
26 is ju su sitais dviem virusiukais :), bet saunuolis nortonas visus istrina.
Martis
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Martis »

po 4 valandu 45 new message is ju vienam worm rado salos antivirusine, visus kitus istryne nortonas. Kas darosi?!?!?!? 8O
Binary`
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Binary` »

GAl del to ir siandien man kaikurie puslapiai vos vos vartes :?
O parasyta mazdaug taip (sutrumpintas varinatas)
toks worm'as pavadinimu "Welchia " istaiso windows'u skyle per kuria galejome pagauti "Blaster" worma.Forume yra parasyta ka tas blaster wormas daro :)
Sitas worma's priesingai negu blaster kompui zalos beveik nedaro tik gerai apkrauna interneto serverius ir etc.
Kai kurie ekspertai teigia kad sitas worm'as yra blogai :)
NEs kai vienas zmogus rase
Jis jusu kompiuteryje paleidzia nepageidaujamu procesu be jusu zinios ir zinoma tai gali isprovokuoti ir jusu kompiuterio luzi
Bet seip ziurint paprasto zmogaus akim toks wormas jam nemaiso (visgi jis kenkia serveriam o ne jo asmeniniam kompiuteriu ;) )
Nu dar raso ka sio menesio 16 diena vidurnakti blaster wormas atakavo
windowsupdate puslapi.Buvo sugaminta Denial Of service (DOS) Ataka kurios pasekme nulauztas puslapis.
Bet gerai kad ataka nebuvo surengta windowsupdate.microsoft.com puslapi kur mirkrosoftas laiko operciniu sitemu updatus.
Beje bukit kantrus jei kas nesuprato bukit tikri neuzilgo delfije atsiras sitas straipsnis o jei ne bandykite projectbeta.tinkle.lt ;)
Image
V-I-L-K-A-S
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by V-I-L-K-A-S »

nzn del ko bet man puse dienos ineto greiitis buvo trigubai didesnis ir as nesiskundziu :D gal cia susije ? :wink:
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
edzhy
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by edzhy »

Pastebejau pastarosiom dienom labai suaktyvejo virusu veikimas pasauli ir Lietuvoi tai wormai taj dar koks sh kas darosi?!?!? :? neseniai y mano meila parejo 16 meilu su prisegtais failais-virusais mane jau nervuoja tik nesenei nuo wormo pc isgydziau... :evil:
|5zU1RaW|
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by |5zU1RaW| »

Ne tave vieną nervuoja :(
MiB
VIP
VIP

Post by MiB »

nzn ar cia wormai ineta suletino ar kas bet jau pradeda uzknisti kai pvz www.lrytas.lt puslapi minute atidarineja.. tai kur tie 256kbps mail plano? bent 128 is ju butu... failus siuncia maks 2.5KB/s. Ar man jau kviesti paraboles meistrus kad ziuretu kame problema ar dar palaukti? (savaite jau taip)
|5zU1RaW|
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by |5zU1RaW| »

I-6 planas - www.lrytas.lt varto laba labai puikiai; nereikia nė sekundės laukt, paspaudi ir yra 8)

P.S. Grįžę iš atostogų daug kas kočioja iš ineto taip užkimšdami traffiką :(
Karys
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Karys »

|5zU1RaW| wrote:I-6 planas - www.lrytas.lt varto laba labai puikiai; nereikia nė sekundės laukt, paspaudi ir yra 8)

P.S. Grįžę iš atostogų daug kas kočioja iš ineto taip užkimšdami traffiką :(
nu ** steponas sako, kad dar ir viso neisnaudojamas, kad dar rezervo net buna like 8O
Post Reply