Del interneto sutrikimo
Del interneto sutrikimo
Ar bus sumazintas abonentinis mokestis del interneto sutrikimo
lapkricio 15-16d. ?
lapkricio 15-16d. ?
Aš dar nieko apie sutrikimą nežinau Jegu tai masinis reiškinys - ryt praneš, jegu pavienis atvejis - rašykite ktv@parabole.lt , išdėstykite kas ir kaip ir ko prašote.
UAB "Parabolė" direktorius
Ir tai paskutiniu metu gana daznas reiskinys. Po sistemos atnaujinimo.
Pasak jusu vyru - nestabilus maitinimas el.tinkle, pakimba switch'as.
Kenciam problema - nors mokam uz 24/7 tiekima
Sprendimas :
1. statyti UPS'us (200Lt) arba keisti switch'us
2. skiaciuoti kompensacijas uz prastovas.
Pigesnis, manyciau, pirmas variantas.
Pasak jusu vyru - nestabilus maitinimas el.tinkle, pakimba switch'as.
Kenciam problema - nors mokam uz 24/7 tiekima
Sprendimas :
1. statyti UPS'us (200Lt) arba keisti switch'us
2. skiaciuoti kompensacijas uz prastovas.
Pigesnis, manyciau, pirmas variantas.
If You wanna make the World a better place, take the look at your self and make a change
Apie switch'u problemas girdėjau ir iš kitų kolūkio narių UPS'ams nėra vietos laiptinių skyduose ir be to "hodovoj tovar" - tikriausiai neatsiginsi vagių Po paskutinių modemų softo atnaujinimų - modemų lūžiai sumažėjo 95%, sugalvosime ir čia ka nors - tikriausiai bus pritaikyti akumuliatoriai. Jegu yra išeinama iš sutarties rėmų - rašykite, visada kompensuosiu
Taip - yra problema dėl elektros šuolių ir dingimo. Toks ir buvo šį savaitgalį - ačiu elektros tinklamas Žinau, kad mano atsiprašymai jums ... galiu tik pasakyti, kad mums irgi nesinori turėti tokių problemų ir darome viską , kad jų nebūtų Aišku man labai gaila, kad prieš Kalėdas gaunu tik tokius pranešimus
Pas mane inetas dingsta bent viena karta per savaite, tai cia kaip taisykle, ir paskuias turiu zvanyti Aldui ( jis mano balsa ir adresa turbut mintinai zino), ar tai yra del itampos suoliu ar del switch'u??? Gal galima padaryti taip kad netrukdyti Aldo, o pvz. kai dingsta rysys gal as pats galiu uzlipti ant stogo ir ten ka nors perkrauti, ikisti ar dar bala zino ka padaryti ???
Jio...
Pirma:
Dekiu elektros tinklam uzh "gera" savaitgaly.....
Antra:
Yra tokia lietuvishka patarle "Beda viena nevaikshto". Arba, perfrazuojant Merfy, jei pas jus mashinoje suges stabzhiai, tai butinai butent kai skubesite y svarbiausia savo gyvenime pasitarima priesh pereja per kuria eina gauja darzhelinoku, ir kuria katik kirto policijos mashina...
O jeigu rimtai - visi shie nelaimingi sutapimai (visiem buna dienu kaip niekad), manau parode gana svarbu fakta: mes pasiruoshe. Kad ir kas benutiktu, mes dirbam, kad jus galetumete naudotis.
Yra toks reishkinys, juristu vadinamas "force majore" (aukshtesne jega). Mes negalime su tuo kovoti, bet galime stengtis kuo greichiau pashalinti pasekmes. Noriu padekoti jums uzh pakantuma, ir musu komandai uzh greita reagaviama.
Svarbiausia netylekit - neishsprenzhiamos problemos yra tik tos, apie kurias niekas nezhino.
Pirma:
Dekiu elektros tinklam uzh "gera" savaitgaly.....
Antra:
Yra tokia lietuvishka patarle "Beda viena nevaikshto". Arba, perfrazuojant Merfy, jei pas jus mashinoje suges stabzhiai, tai butinai butent kai skubesite y svarbiausia savo gyvenime pasitarima priesh pereja per kuria eina gauja darzhelinoku, ir kuria katik kirto policijos mashina...
O jeigu rimtai - visi shie nelaimingi sutapimai (visiem buna dienu kaip niekad), manau parode gana svarbu fakta: mes pasiruoshe. Kad ir kas benutiktu, mes dirbam, kad jus galetumete naudotis.
Yra toks reishkinys, juristu vadinamas "force majore" (aukshtesne jega). Mes negalime su tuo kovoti, bet galime stengtis kuo greichiau pashalinti pasekmes. Noriu padekoti jums uzh pakantuma, ir musu komandai uzh greita reagaviama.
Svarbiausia netylekit - neishsprenzhiamos problemos yra tik tos, apie kurias niekas nezhino.
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
Man inetas sproges buvo nuo ketvirtadienio velaus vakaro arba penktadienio ryto iki antradienio ryto. Neturiu zodziu. o jei man butu reikeje ka nors ypac svarbaus padaryti taigi basliai nuplauktu
Galvojau gad jau reiks kviesti tv3 pagalba bet atsigavo
Galvojau gad jau reiks kviesti tv3 pagalba bet atsigavo
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
Connection Reset by Beer