Klausimai
Kad aš nežadu aiškintis , kas geriausias - aš noriu pakviesti aktyviausius, o geri man visi abonentai Juk tie, kas čia buvo užsukę tik užsiregistruoti apie šį renginį net nesužinos Siūlykit - visus varijantus svarstysiu su savo komanda Gal atidarykite apklausai temą ir tegu dalyviai registruojasi - kas nori eiti prie alaus ir GALI ten eiti ir kas nori arba GALI eiti prie kolos stalo. Tada ir pamatysime kokie čia reikalai Nenoriu nieko nuskriausti, bet ir nenoriu, kad tėvai man ausis nurautų juk visvien sužinos
UAB "Parabolė" direktorius
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
Del alaus tai nzn gali Sefas nudegt bet... alus yra alus nacionalinis gerimas nors as nepilnametis man paskolinms MIB pora metuku ir valio. Alus tai arba svyturio gintarinis arba kalnapilis zalias. O Rage tai kaip ir netilps 100 zmoniu ar as klystu ?
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
Connection Reset by Beer
kiek cia pas mumis tu aktyviu diskutuotoju? tarkim 30.. atimkime dar tuos kurie kaledini maratona bus pradeje anksciau, tuos kuriu tevai neisleis, tuos kuriu zmonos neisleis ir tuos kurie alga bus palike pas kaimyna Petra.. tad gauname jog ateis: 29 O jei rimtai tai manau nebus anslago. Kiek praeita kart buvo?
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
Matau diskusijoje iškilo klausimas: Nuo kiek galima alu gerti {Jei ne rimtai tai kad ir nuo gimimio : } nuo 18 ar 21.
Atsaskau. Prikti alu galima nuo 18 parduotuvese, deja bare alus ir kiti gerimai tik nuo 21, bet neskubekite nusiminti, visai neseniai ystatymas buvo pakeistas taip tyliai tyliai niekam nezinant kad jau galima ir 18 gerit alu ir kitus gerimus bare. Beto taip uoliai slepta degtinė kuria buvo galima parduoti tik 21 metu amziaus zmogenams (parduotuvėje) dabar jau parduodama ir 18-mečiam
Atsaskau. Prikti alu galima nuo 18 parduotuvese, deja bare alus ir kiti gerimai tik nuo 21, bet neskubekite nusiminti, visai neseniai ystatymas buvo pakeistas taip tyliai tyliai niekam nezinant kad jau galima ir 18 gerit alu ir kitus gerimus bare. Beto taip uoliai slepta degtinė kuria buvo galima parduoti tik 21 metu amziaus zmogenams (parduotuvėje) dabar jau parduodama ir 18-mečiam