Specialus pasiulymas LAN'istams
Specialus pasiulymas LAN'istams
Iki rugsėjo 30 d. abonentams, perėjusiems iš DSL LAN"ų ar kitų interneto tiekėjų 3 (trim) mėnesiam suteiksiu specialią 50% lengvatą parsisūstiems duomenims ir abonentiniam mokesčiui
Grupinio LAN'o perėjimo į Parabolę atvėju lengvatą suteiksiu gerokai ilgesniam laikui - iki 6 mėn. ir daugiau
ĮRENGIMAS NEMOKAMAS
Tausokite savo nervus ir sveikatą - tapkite nepriklausomi nuo kaimynų ir nebūkite našta draugams
Grupinio LAN'o perėjimo į Parabolę atvėju lengvatą suteiksiu gerokai ilgesniam laikui - iki 6 mėn. ir daugiau
ĮRENGIMAS NEMOKAMAS
Tausokite savo nervus ir sveikatą - tapkite nepriklausomi nuo kaimynų ir nebūkite našta draugams
Last edited by steponas on Thu Sep 25, 2003 7:51 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
Jo Stepas dalina nuolaidas i kaire i desine, o kas naudojasi inetu ir neburcija tai jus ir likit ..........
Tai nors duokit nemokama televizija 1 menesiui ar ka (Kas jusu lojalus klijentas).
Jau tiek metu o Steponas vis ziuri kazin kur toli toli toli
P.s. Kiek suprantu TEVAI moka uz INETA tai turekit omeny
P.s.s Atsiprasau ka izeidziau
Tai nors duokit nemokama televizija 1 menesiui ar ka (Kas jusu lojalus klijentas).
Jau tiek metu o Steponas vis ziuri kazin kur toli toli toli
P.s. Kiek suprantu TEVAI moka uz INETA tai turekit omeny
P.s.s Atsiprasau ka izeidziau
Praeitą savaitę apie šias nuolaidas paskelbėme savo telelaikraštyje
Galiu pasakyti - padarė žmonės geras išvadas
Ateina ir iš Baltnetos ir LAN'ų ir šiap didelis susidomėjimas
Kaip jau buvau rašęs anksčiau http://board.parabole.lt/viewtopic.php?p=32926#329260
"valtyje" yra ribotas skaičius vietų ir jeigu jūs esate LAN'e ir skaitote forume šį mano pranešimą - siūlau daug nebegalvoti...
Galiu pasakyti - padarė žmonės geras išvadas
Ateina ir iš Baltnetos ir LAN'ų ir šiap didelis susidomėjimas
Kaip jau buvau rašęs anksčiau http://board.parabole.lt/viewtopic.php?p=32926#329260
"valtyje" yra ribotas skaičius vietų ir jeigu jūs esate LAN'e ir skaitote forume šį mano pranešimą - siūlau daug nebegalvoti...
UAB "Parabolė" direktorius
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys