Kažkaip man paskaičius jūsų postus atrodo, kad be reikalo mes kits kitą "špilkuojam" - koks kieno reikalas kaip kas naudosis tuo hostingu
Jeigu mes sugebėsime padaryti serverį patikimą ir įgausime jūsų pasitikėjimą, manu atsiras norinčių patalpinti ir rimtesnes svetaines
O vertinti ar čia gerbiamas Trugdis "kietas" specas - irgi nematau reikalo - tema juk ne apie tai ir be to jis juk jūsų to ir neparšo...
Planuojame turėti hosting'a
uhh ... 4Predator, kai man reikejo hostinimo tai niekas nesuteike, dabar kai nebereikia tai ash jo ir nereikalauju ir jei gausi tai tikrai naudosiu ne pagal paskirti.
Didzhiai gerbiamas Steponai, abejoju ar koks nors tikrai rimtas darbas t.y. svetaine ar portalas bus talpinamas i paraboles serva. Na nebent jus uzhtikrinsit 24x7x356 supporta, kad bedu nebutu. O tai jau pinigai ...
Shiaip ideja gera, tik manau, kad reiktu duoti po kokius 1-3 MB. O tas kuris nores daugiau tegu irodo, kad jam tikrai to reikia. Nes po to tas www servas gali buti naudojamas visokiom nesamonem kaip failu apsikeitimai, botu pakurimai ir t.t. Bereikalingas traficas.
Didzhiai gerbiamas Steponai, abejoju ar koks nors tikrai rimtas darbas t.y. svetaine ar portalas bus talpinamas i paraboles serva. Na nebent jus uzhtikrinsit 24x7x356 supporta, kad bedu nebutu. O tai jau pinigai ...
Shiaip ideja gera, tik manau, kad reiktu duoti po kokius 1-3 MB. O tas kuris nores daugiau tegu irodo, kad jam tikrai to reikia. Nes po to tas www servas gali buti naudojamas visokiom nesamonem kaip failu apsikeitimai, botu pakurimai ir t.t. Bereikalingas traficas.
Jeigu hostingas bus su visai butinais palaikymais , stabilus , tai uz ji galima butu ir sumoketi (pvz man reikia 10mb , 2-3mb kaip Paraboles abonentas gaunu nemokamai , o uz likusius 7-8 mb sumoku ) , bet jeigu
tik kaip "pasitreniravimui" , nu nezinau =/ , pasitrenirvimui pilnai uztenka ir www.geocities.comsteponas wrote:
Aš ir taip manau, kad pradžioje - kol įsivažiuosim, tas mūsų serveris nebus skirtas labai rimtiems darbams - daugiau "pasitreniravimui" ir kaip hobi vietoje CS
As vis tikiuosi kad hostingas palaikys bent jau Php (geocities nepalaiko)
Ba gero puslapio be php nelabai pakursi
Be duomenu bazes palaikymo dar galima issiversti
Ir priedo i 2-3mb nelabai ka besudesi
Jei jau sake 5 ar 10mb nemokamai tai ir tegu buna.
Ir seip siulciau ne kiekvienam duoti ta hostinga o tik tiems kas jo pageidauja.Bo daliai abonentu tas Hostingas yra tikrai ne motais
Ba gero puslapio be php nelabai pakursi
Be duomenu bazes palaikymo dar galima issiversti
Ir priedo i 2-3mb nelabai ka besudesi
Jei jau sake 5 ar 10mb nemokamai tai ir tegu buna.
Ir seip siulciau ne kiekvienam duoti ta hostinga o tik tiems kas jo pageidauja.Bo daliai abonentu tas Hostingas yra tikrai ne motais