Nauji planai
Šiaip ar taip reikia pripažint, kad parabole pastaruoju metu smarkiai gerina paslaugų kokybę. Kiek prisimenu dar praėjusią vasarą buvo vienintelis planas, kur greitis buvo 32/64 kbps, kurio kaina buvo kaip dabar pagrindinio (128/192) . Kaip per vienus metus tai progresas tikrai įspūdingas. Nuo rugsėjo planuoju grįžt į pagrindinį, kuris tikrai yra geriausias.
Blessed Are The Sick
Juk čia ne:RaDist wrote:O kaip ta IKI 512 suprasti, juk iki 512 gali but ir 256.
"III-čią (IKI 512/128 kbps)"
skirtoji linija http://www.bite.lt/vk/internetas/imoneje/skirtoji
kurios kaina yra 512 kbps=1996 Lt/mėn.
arba
skirtoji linija PRO http://www.bite.lt/vk/internetas/imonej ... arifai.htm , kurios kaina yra 512 kbps= 7265 Lt/mėn.
Tai yra namų vartotojo planas ir tuo viskas pasakyta ir manau tokie klausimai išviso neturėtu kilti, juk mums reikia biški save apsidrausti...
UAB "Parabolė" direktorius
Pritariu, kad gera mintis, kaip iskarto nesugalvojot
Pritariu, kad gera mintis, kaip iskarto nesugalvojot. Viskas paprasciau ir patogiau.
Išsiaiškinau šiandien bene svarbiausia dalyką - kodėl abonentai bijo MAIL ir MĖGĖJO planų su MB skaičiavimu.Zetro wrote:... netaupydamas per menesi 1.5Gb prisukdavau tai man viskas norm
Pasirodo pagrinde bijoma, kad kažkas iš šeimos narių pripumpuos krūvą MB, už kurius reikės paskui daug primokėti
Išeitis visai paprasta: prašote prašyma ir pats nurodote kiek MB jūs apmokėsite, galite visai atsisakyti mokėti - jum užteks ir 150 MB - tiek kiek duodama nemokamai
Kitaip tariant nurodote sau limitą ir nesukate daugiau sau galvos - pasibaigs nurodytas MB limitas - jums liks tik LAN'as
Ir dabar dėl Zetro 1,5 GB:
PAGRINDINIO plano abonentams pasižiūrėkite kiek jūs per mėnesį tų MB prisipumpuojate:
50% abonentų - mažiau 500 MB
30% abonentų - 500 ... 1 GB
10% abonentų - 1... 3 GB
7% abonentų - 3 ... 10 GB
3% abonentų - 10 ... 40 GB
Pasiskaičiuokit pinigus - ar kartais ne cirkininkai esat...
Last edited by steponas on Tue Aug 12, 2003 8:42 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
Butent man taip buvo isvariau gale menesio gryzau o broliukas jau pasidarbaves ir 12mb virsaus prisukes
As viska pasiskaiciuoju pries pasirinkdamas, o del to prasymo tai nesivarginsiu nes nuo rugsejo keisiu plana.
Man svarbu kad butu isdestyta kokia paslauga keik moki kiek isnaudoji greiciai ir kaina, o as jau atsirinksiu
As viska pasiskaiciuoju pries pasirinkdamas, o del to prasymo tai nesivarginsiu nes nuo rugsejo keisiu plana.
Man svarbu kad butu isdestyta kokia paslauga keik moki kiek isnaudoji greiciai ir kaina, o as jau atsirinksiu