Del WINDOWS'inio zaidimu serverio
Siap manau kad ant klavos zaisti ralius yra truputi nesamone
Ralius reiktu losti su vairu ar bent jau kokiu joistiku
O kadangi paraboleje tokiu zmoniu daug ner tai.....
DD> nu kiekvieno skonis skirtingas as asmeniskai nemegstu nei cs nei strategiju ne tu RPG .Man daug geriau padaraginti su masina pavairuoti formule is saudykliu geriausia Quake3 team arena bent jau man taigi mnaua kad gerai butu serveris su masinomis bet geriau nei raliu
Ralius reiktu losti su vairu ar bent jau kokiu joistiku
O kadangi paraboleje tokiu zmoniu daug ner tai.....
DD> nu kiekvieno skonis skirtingas as asmeniskai nemegstu nei cs nei strategiju ne tu RPG .Man daug geriau padaraginti su masina pavairuoti formule is saudykliu geriausia Quake3 team arena bent jau man taigi mnaua kad gerai butu serveris su masinomis bet geriau nei raliu
Seip nemanau kad nuo cs perbegsiu prie mashinyciu nors kelis kartus tikrai suzaisiu bet atsibos ir bus vyskas
eReg...
www.sutartis.net - hostingas, domenai
www.sutartis.net - hostingas, domenai
Heh ... Steponas eilini karta parode savo ishminti parashydamas i apklausa punka "Apklausoje nedalyvauju" :]]] Nu jei nedalyvauja tai ir nebalsuoja, o jei balsuoja uzh nedalyvauju tai rejshkia kad dalyvauja. Tai chia paradoksas kokstais juokingas gavosi :P
O del zhaidimu tai man hearts'us prashau pakurti. Achiu :]
O del zhaidimu tai man hearts'us prashau pakurti. Achiu :]
Gerbiamas Trugdi
Čia mano išradimas
Man labai svarbu žinoti kiek aplamai abonentų žiūrėjo šitos apklausos rezultatus, o jeigu nedarai tokio punkto - aš to skaičiaus nežinau
Ar dar yra kokių kitų galimybiu suskaičiuoti visus , kurie domėjosi ta tema
Čia mano išradimas
Man labai svarbu žinoti kiek aplamai abonentų žiūrėjo šitos apklausos rezultatus, o jeigu nedarai tokio punkto - aš to skaičiaus nežinau
Ar dar yra kokių kitų galimybiu suskaičiuoti visus , kurie domėjosi ta tema
Last edited by steponas on Sat Aug 09, 2003 8:56 am, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
- gintaras71
- Aktyvus narys
Nu kad viskas (99%)daroma kuo lengviau.
Dėl manęs tai ant vieno servo galetų padaryti nors ir penkis grajus.Nuo
to blogiau niekam nebus.(Išskyrus...).
Žodžiu iš ryto būtų lenktynės po pietų šaudynės,pavakaria strategija,vakare magija...Žodžiu kiekvieną dieną pakeitus laiką žaidimų
būtų galima jei ne ryte tai vakare prie norimo grajaus prisijungti.
Žinoma ant vieno servo nieks nekurs po krūvą grajų.
Čia užsiminiau tik tam,kad iš kelių grajų būtų atsirinkta kas ką labiau
loštų.
Apklausa be abejonės parodytų kas į kurią pusę linksta.
Arba padarykite vieną savaitę lenktynes,kitą savaitę kitą grąjų ir pasimatys kame kas.
Dėl manęs tai ant vieno servo galetų padaryti nors ir penkis grajus.Nuo
to blogiau niekam nebus.(Išskyrus...).
Žodžiu iš ryto būtų lenktynės po pietų šaudynės,pavakaria strategija,vakare magija...Žodžiu kiekvieną dieną pakeitus laiką žaidimų
būtų galima jei ne ryte tai vakare prie norimo grajaus prisijungti.
Žinoma ant vieno servo nieks nekurs po krūvą grajų.
Čia užsiminiau tik tam,kad iš kelių grajų būtų atsirinkta kas ką labiau
loštų.
Apklausa be abejonės parodytų kas į kurią pusę linksta.
Arba padarykite vieną savaitę lenktynes,kitą savaitę kitą grąjų ir pasimatys kame kas.
Pirmiausia ieškokite Dievo karalystės ir jo teisumo,o visa kita jums bus pridėta.
777
777
NFS 4 , geriausias lenktyniu grajus , per visa zaidimu istorija , as jy zaides kokia 600 valandu , ir vistiek man nenusibodes dar . PVZ :
NFS 5 pratempiau kokia 20 valandu
NFS 6 pratempiau kokias 3 valandas
Jei masinos , tai NFS 4 . Realiausias greicio pojutis su visomis avariju pasekmemis , didziausias masinu modeliu ir firmu pasirinkimas , nereikalauja milzinisku PC resursu . Nera prigrusta bereikalingu vaizdu , kuriu ner kada zuret kai vairuoji , todel lago ne su ziburiu nerasi
Ir strategini zaidima , naujasny . Reiktu pagalvoti kury
[T]
NFS 5 pratempiau kokia 20 valandu
NFS 6 pratempiau kokias 3 valandas
Jei masinos , tai NFS 4 . Realiausias greicio pojutis su visomis avariju pasekmemis , didziausias masinu modeliu ir firmu pasirinkimas , nereikalauja milzinisku PC resursu . Nera prigrusta bereikalingu vaizdu , kuriu ner kada zuret kai vairuoji , todel lago ne su ziburiu nerasi
Ir strategini zaidima , naujasny . Reiktu pagalvoti kury
[T]