Kaip ir buvau žadėjęs - prie šios temos sugrįžome ir planuojame jau kitų metu pradžioje tokį serverį "pakurti".
Noriu žinoti ar tas serveris kam nors dar aktualus, nes šis "daikčiukas" tai ne CS serveriukas ir kainuoja jau ne 2000...3000 Lt, o žymai daugaiu
Nenorių pinigų kišti į ten kur nereikia...
Last edited by steponas on Thu Aug 21, 2003 8:53 pm, edited 1 time in total.
Manyciau , tas reikaliukas turetu greit atsipirkti , paklausos netruksta . Pasiulos , ir kokybiskos tai nera daug , taigi per kokius metus turetu atsipirkti investicijos y gelezi
Tiesiog pradzioje nereiktu dideliu kainu uz MB , o veliau jei serveris bus perpildytas - Keisti mokejimo planus .
Oj reikia reikia butinai man tai tikrai turiu rimta puslapiuka kury lanko nemazai zmoniu dabar kaip tik moku uz hostinga ir domena bet man ydomu kokios kajnos bus parabolej ?
Trugdis wrote:haha 95% prabalsavusiu uzh tai kad reikia hostingo ji naudos kokiai nors nuotraukai pasideti :]]]
Aš ir taip manau, kad pradžioje - kol įsivažiuosim, tas mūsų serveris nebus skirtas labai rimtiems darbams - daugiau "pasitreniravimui" ir kaip hobi vietoje CS
Trugdis wrote:haha 95% prabalsavusiu uzh tai kad reikia hostingo ji naudos kokiai nors nuotraukai pasideti :]]]
Aš ir taip manau, kad pradžioje - kol įsivažiuosim, tas mūsų serveris nebus skirtas labai rimtiems darbams - daugiau "pasitreniravimui" ir kaip hobi vietoje CS