Neginu bet kaip zinia adminas daro klaidu (jis visgi zmogus)
O pas kaip per daug cs nelosiu tai ir adminu nelabai noreciau buti.Nors ispirti isbanyti bedu nematau
Cia reiktu tiems kas netingi losti per dienu dienas (pvz: tokiam Zetro)
Nors seip neblogai butu paadminaut ziniu pakaupciau, daugiau apie cs visokias vingrybes suzinociau.visai kas kita tvarkyti savo maziuka serveri kuriam retai kada susirenka 5 zaidejai
Norinciu but adminais visada yra begales, taciau tai tik padidins nepasitikijemo rodikli, ne vienas bus bet keli ir kiekviena vis kitokiais dalykais kaltinsit. Paprasciausia - tas pats adminas, bet griezhtos salygos. Prisiviriai ir jau ten nebepateksi, kaip kitaip paskatinsi zmones nechytint ? Menesio banais ? heh sugryshk i realybe
Siap geriausia nesakyti kas tie adminai
Nezinos ka kaltinti ir viskas bus.
Kas issiduos kad adminas yra tam uzerio nebera
Aisku cia skamba nerealiai truputi
Blin atsimenu kai BMSe losem CM, gerai pavariau, tai vienas sako nori dokedoj adminu padarysiu. Ir dar kazkur siule , nepamenu Kadangi nieko nenusimanau , tai pasakiau, kad nereikia, dabar biski gailiuosi buciau ismokes gal ka nors Cia biski ne i tema, bet galvoju papasakosiu istorija, kaip is lempos pasiule. O cia xebra taip kovoja del to uzeriuko
Pasiseke mariui
Adminas turi tam tikru trukumu ir pliusu.
Pagrindinis minusas bus begalines diskusijos kodel taip o ne kitaip
Pliusas pvz nusausi sava ir tam ismes uzrasa atsiprasome jus negalite bausti adminu
Yr ir daugiau minusu ir daugiau pliusu
Bin-iso tas servas nebebus cm'ams. Kol jankees tvarke, neiviko nei vieno cm'o... Tai kam palikt...
Gal gereu counter-strike warcraft3 modo balsavima iskeliam...
ant jo azartas yra...
Netinka, pakeist modus gal reik, idet normalius mapus ir pirmyn
Jei reik pagalbos darant galiu prisidet, jei ne tai darykit vieni tik jokiu budu neduokit jankiui
Justas cs.fan.lt ir buvo kazkada dar ir gal yra kada Cs'o modas war3, jej apie toki negirdeje.
Po to dar natural selection ir neisbandes, vistiek nereikia dvieju identisku servu, bent jau mano manymu...
Nu man asmeniskai tas wc modas nepatinka, bet jei kitiem patinka tai darom toki serva.Bet man fainiau pvz butu antram serve aukstesniu lygiu palost su visais grajokais nei isbandinet ten su tuo wcr modu, kazkada losiau cs.fan.lt nzn man asmeniskai nepatiko, ten jau ne cs o belekas gaunas