Del naujo sezono pradžios atžymėjimo

Moderators: Leonas, steponas

Ar reikia atžymėti naujo sezono pradzia?

Reikia
48
80%
Nereikia
2
3%
Man tas pats
10
17%

Total votes: 60

Guciukas
Narys
Narys

Post by Guciukas »

xa xa dabar bandziau primest kaip atrodo 100 laidies prie ezeriuko tooosinantis :D net juokinga pasidare...
Razman
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Razman »

tai va sedejau ir sumasciau :)
Pigus varijantas:
Parabole per menesi sukonstruoj didely stala ir pastato prie savo ofiso.
Tada visi atisnesa savo gerimus sustato ant stalo ir visi drauge maukia. O dar jei sefas paima ir priperka alaus backu kur 30 litru - 72LT (buteliais butu koks 120 Lt) , tai tris paras galtumet gerti.
O brangesnis tai susirasti padoru kabaka.
Bet vel nuomuones isiskiria:
vieneim svarbu gerai pagerti
kietiem svarbu pazymeti.
Na o del meduzos tai galiu pasakyti kad tai nebutu pats geriausas varijantas. Teko girdeti nusikundimu ir visiem ziauriai nepatiko.
Jei jau taip visi taupote tai bandykite ieskoti pas pazystamas draugus ir panasiai. Zinoma pranesate visiem isdestote savo argumentus vietos pliusus ir minusus. Tada nusprendziate.
vartas
Naujokas
Naujokas

Post by vartas »

Pasiulymu daug gal yra krepsininkas kuris pasiulys kokij krepsinio eikstelej paosti ? :) (juokai)
O siaip ideja tai gera tik linksta kotais y Raga nes patys pagalvokit gryst tai reikes, oi kaip bus sunku.As manyciau kad pasiliekam silainuose juk cia ne romantine keline laivu su antra puse.
Zetro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Zetro »

Galim ir kase :D , apgirtusiuju cempionatas (joke).
Ragas gerai arti namu ir nebrangu.Stumbras gerai skanus alus nebrangu minusas toli namai.Laivas gerai alus skanus bet brangus, toli namu :wink:
Del Undines nieko negaliu pasakyt.
Pakolkas tik 4 variantai.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Pagal dabartinius balsavimo rezultatus matosi ką absoliuti dauguma mano :?
Gal paradome taip: :?:
:arrow: dar keleta dienų pageneruojam įdėjas
:arrow: paskui iki rugsėjo 1 d. prabalsuojam ką konkrečiai ir kur darysime
:arrow: paskui apsvarstome kada, ką ir kaip tame renginyje darysime
:arrow: ir jau DAROM :D
UAB "Parabolė" direktorius
arbuzke
Narys
Narys

Post by arbuzke »

nesiginciju :D
arbuzke
Narys
Narys

Post by arbuzke »

:wink: :!: :idea: :D teisingai reikia prabalsuoti pasiulyti kelias vietas padarom balsavima ir bus aijsq kas kam gerai...kaip bus gerai daugumai, tai manau ir mazuma su tuo perdaug nesigincys 8)
dziunius

Post by dziunius »

daukit man litus padareesiu baliu :lol:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Pamatysim kaip su tais baliais bus :?
Gal dar kitokių minčių atsiras - pvz. surengti kokias nors varžybas:
:arrow: arbuzų nuo Parabolės stogo mėtymo varžybas
:arrow: ar pamidorų mėtymo į taikinį varžybas

Ar tik Ispanijoje pomidorų karai būna :roll:
UAB "Parabolė" direktorius
dziunius

Post by dziunius »

kokios dar varzhybos... nebent alaus gerimo. Nera prikolo atzhymet sezona arbuzus metant.
V-I-L-K-A-S
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by V-I-L-K-A-S »

geriau tuos arbuzus paukot beglobiams vaijkams :wink:
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
dziunius

Post by dziunius »

mano manymu nereikia jokio ten ispudingo baro nei dar kokios chuinios... Ir jokiu varzhybu nereikia, primeskit kox bus organizuotumas kai bus 100> zhmoniu... man taj visishkai nesvarbu kur shvest. savarbu liaudis normali ir susigalvosim prikolu vietoj... gert bus, bazaras bus. manau pats gereusias butu atzhymejimas.
Giedrius
Pradedantis
Pradedantis

GIRTUOKLIAVIMAS

Post by Giedrius »

Ideja padaryti sezono atidaryma yra labai profesionali marketingo atzvilgiu ir labai sociali musu atzvilgiu. Kaip puiku, kad parabole marketingo biudzeta panaudoja savo vartotoju, turinciu benrdrus interesus, tenkinimui. Kiti durniai uz marketingo biudzeto pinigus perka reklama televizijoje ir taip tersia eteri bei spaudoje gadina gera popieriu. Cia tiek pagyrimo :lol: .

Dabar kas liecia ideju generavima del vietos ir programos. Mano nuomone apie programa (boulingas, kegliai ir pan.) galvoti nereikia, nes cia susirinks panasiu interesu zmones, kuriems bus idomu pamatyti vieniems kitus, susipazinti ir bus apie ka pasisneketi. Boulinga ir bilijarda gerai zaisti kada nera temu bendravimui arba nesinori bendrauti. Su laivu gerai plaukioti, kada nori sukurti romantiska aplinka, padaryti ispudi bobai. Nu bet cia mano labai subjektyvi nuomone, jei kolektyvas nutars as irgi plauksiu laivu :)

Del vietos. Man tai patiko ir ragas, tik rage man nepatiko, kad daug mazu staliuku, pabendravau su kokiais 4 abonentais :) su kuriais sedejau prie vieno staliuko o norejau pabendrauti su daugiau. Siulau pasiulymus del vietos vertinti pagal tokius patrauklumo kriterijus:

1. Geografinis (cia kuo arciau Silainiu tuo patogiau ir geriau)
2. Kainu
3. Interjero ir serviso

Vertinimui pateikiu pasiulyma.

Siulau paimti berneliu uzeigos antra auksta, isvaryti visus mazus vaikus kurie ten paprastai klykauja ir erzina, visus stalus sustumti i viena eile (ten yra dideliu stalu), kad prie vieno stalo tilptu visi dalyviai ir uz visa ta isskirta biudzeta nupirkti alaus ir pastatyti ant stalo. Turetu atrodyti ispudingai, iskarto pakeltu nuotaika. Svarbiausia, kad pabendrauti visi galetu kas su kuo nori. Taip pat dar siulau, kad visi prisisegtu identifikacines korteles su savo nikais, nes is veidu bent jau as mazai ka pazystu.
V-I-L-K-A-S
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by V-I-L-K-A-S »

jei nori pabendraut su xebrite normaliai tai turi but svedishkas stalas nes "lietuvishkas" stalas, kada visi nusigeria iki zems graibymo yra neidomus ir prie jo negali pabendrauti su kitais asmenim iskyrus du, kurie sedi tau is kaires ir is desines. gal but berneliai bet su vienu stalu ir be kedziu tada normaliai pabendrausim su visaujs. :roll:
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
Justas
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Justas »

Jo daram kaip amerikieciai, svediska stala :))), o kazkoks renginys butinai turi but
Locked