Nauji planai
1.Vezlio
2.Verslo
3.Strucio
2.Verslo
3.Strucio
Last edited by Zetro on Wed Aug 06, 2003 6:30 pm, edited 1 time in total.
O kokį greitį reiškia tas skaičius už brūkšnio, greitį iš užsienio ar dar kokį?Bet kokių atveju tame 2 plane nematau tokių privalumų, už kuriuos reikėtų mokėti papildomus 100Lt. Manau 3 planas visai neblogas, nes pats neviršyju 1 GB per mėnesį, tik aiškų būtų geriau mažesnė kaina(kad ir su mažesniu greičiu).
Aš tai manau aukso vidurys būtų toks planas - dabartinis greitis, 3 plano apribojimai, už 1 plano kainą. Ir kaina patraukli ir greitis geras ir MB kiekis pakankamas jei nesi siurblys(kas Parabolei manau yra aktualu).Manau įvedus tokį planą vietoj pagrindinio daugiau ateitų naujų žmonių dėl mažesnės kainos nei dėl to išeitų siurblių(kurių praradimas būtų mažas nuostolis žinant kiek GB prisuka už tuos 90Lt + pereitų žmonės iš LAN'o nes ir nelabai tilptų į 2,4GB)
Aš tai manau aukso vidurys būtų toks planas - dabartinis greitis, 3 plano apribojimai, už 1 plano kainą. Ir kaina patraukli ir greitis geras ir MB kiekis pakankamas jei nesi siurblys(kas Parabolei manau yra aktualu).Manau įvedus tokį planą vietoj pagrindinio daugiau ateitų naujų žmonių dėl mažesnės kainos nei dėl to išeitų siurblių(kurių praradimas būtų mažas nuostolis žinant kiek GB prisuka už tuos 90Lt + pereitų žmonės iš LAN'o nes ir nelabai tilptų į 2,4GB)
pala, kazko nesupratau.. tai as dabar pasirinkes pagrindini plana.. ir moku 81 Lt bet kazkaip man atrodo kad tas mano planas nuo rugsejo pasikeis kur riboja kieki iki 2400 Mb ... Hmm.. ar as kaip siunciau uz 81 neribotai ir toliau taip siusiu ir naudosiuos realiu IP (kas man labai reikalinga) ar man bus uzdeti apribojimai??
Re: Nauji planai
Gerbiamasis Gedux
ATYDŽIAU SKAITYTI REIKIAsteponas wrote:Seni planai(MAIL, MĖGĖJO ir PAGRINDINIS) lieka tokie kaip ir buvo - NEPAKEISTI.
UAB "Parabolė" direktorius