Del naujo sezono pradžios atžymėjimo
Del naujo sezono pradžios atžymėjimo
Vasara eina į pabaigą
Jau ir nauji mokslo metai "ant nosies"
Prasidėjo masinis abonentų grįžimas - kuo esame labai patenkinti
Ta proga rengiami nauji planai - vienas lėtas ir (gal) du greiti
Bet dabar pakalbėkime ne apie juos, o apie tai:
ar reikia atžymėti naujo sezono pradžią
kaip geriausia tai padaryti
Aš manau, kad tai galėtu būti daroma antroje rugsėjo pusėje - iki rugsėjo 15 d. aš atostogauju
Tikiuosi sulaukti komentarų ir iš senų forumo dalyvių, kuriuos seniai čia bemačiau...
Jau ir nauji mokslo metai "ant nosies"
Prasidėjo masinis abonentų grįžimas - kuo esame labai patenkinti
Ta proga rengiami nauji planai - vienas lėtas ir (gal) du greiti
Bet dabar pakalbėkime ne apie juos, o apie tai:
ar reikia atžymėti naujo sezono pradžią
kaip geriausia tai padaryti
Aš manau, kad tai galėtu būti daroma antroje rugsėjo pusėje - iki rugsėjo 15 d. aš atostogauju
Tikiuosi sulaukti komentarų ir iš senų forumo dalyvių, kuriuos seniai čia bemačiau...
Last edited by steponas on Tue Aug 12, 2003 2:53 pm, edited 2 times in total.
UAB "Parabolė" direktorius
gerb.Steponai, labai malonu butu zinoma "atzymeti" nauja sezona. Siaip esu labai patenkintas Paraboles aptarnavimu - tik va greiciai tai "uzpjauna" nes esu dideliu apsuku parsisiuntejas ir kartais labai jau labai letai vartosi puslapiai bei siunciasi informacija. Greitesni planai mano prioritetas - stai drauge isivede DSL uz 77 Lt - as pavydziu:) Bet manau reikalai gal pasitaisys. Nepamirstu Kaledinio "atzymejimo" nes tai buvo labai geras zestas i lojalius Paraboles klientus, tai rodo pagarba savo abonentams. Nenoreciau skirtis su Parabole nors kitu firmu pasiulymu yra.
- gintaras71
- Aktyvus narys
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
niu ka. dabar i raga nelabai ir besutilpsime zinant kiek praplatejo paraboles tinklas, taigi reikia kazkokio didesnio bariukscio pvz kaip "metropolis" ar kox dar cetre esantis pastaciukas. Bet siaip ar taip tai turetu buti kazkas panasaus i Kaledini renginuka (nebutina raudonos kepureles ) su aluciu ir iv. uzduotelem. manau del to niekas nesupyktu ir nebutu jau labai dideles islaidos.
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
Connection Reset by Beer
oh tu dieve mano
Ash tai galvoju kad reiktu padareeti baliu nebloga ...vieta visgi turetu butu netoli namu, nes abejoju ar noretu kas nors belstis velniai zino kur ...kad ir taubuciu bare ... nu asmenishkai man tai suliptu ...ir tikrai butu visai nieko i tokia puota uzsukt kur galetum artimiau pabendrauti su kitais paraboles vartotojais prie bokalo alaus... ...suraskit zmogu kuris viska tinkamai suorganizuotu ir kodel gi nepasidarius sau baliaus
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
Manau paraboles tusai geras daykas. Zinoma cia jau is pirmuju postu lenda nasarnyku gaidos. Zinoma paraboe suteis kazkoki finansavima, bet:
1) Tokiais atsymejimais stengiamsi kurit tam tikra bendruomene. Skatinamas tiesiginis bendavimas. Tai lyg savotiska siema.
2) Tai yra lyg ir duokle abonentam kad jie yra su mumis (Tai butu PARABOLINAIS).
Bet kodel gi bendruomene kurti turi tik UAB Parabole ?
Manau kad fiansavimu pagal kisene, turetu prisideti kiek vienas ir tokiu budu svente butu dar nuostabesne.
Na kadangi ne ziema kodel pvz nepasinaudojus planu B:
Jei oras geras gal galima ir i gamta kur patraukti. Paisdiaugti gamta, bobu vasara.
Pats deja nedalyvausiu, nes mano egzistavimas baigiasi.
1) Tokiais atsymejimais stengiamsi kurit tam tikra bendruomene. Skatinamas tiesiginis bendavimas. Tai lyg savotiska siema.
2) Tai yra lyg ir duokle abonentam kad jie yra su mumis (Tai butu PARABOLINAIS).
Bet kodel gi bendruomene kurti turi tik UAB Parabole ?
Manau kad fiansavimu pagal kisene, turetu prisideti kiek vienas ir tokiu budu svente butu dar nuostabesne.
Na kadangi ne ziema kodel pvz nepasinaudojus planu B:
Jei oras geras gal galima ir i gamta kur patraukti. Paisdiaugti gamta, bobu vasara.
Pats deja nedalyvausiu, nes mano egzistavimas baigiasi.
- b.o.n.z.a.i
- Aktyvus narys