Ar nukentejote nuo zaibo?

Moderators: Leonas, steponas

Post Reply
steponas
Šefas
Šefas

Ar nukentejote nuo zaibo?

Post by steponas »

Kad žaibai šią vasarą jau "nukalė" mums 5 swich'us rašiau temoje http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=2308 :(
Noriu žinoti ar kam nors iš abonentų "nukalė" kompus, todėl prašau parašyti:
:arrow: kaip tai įvyko :?:
:arrow: ar kompas buvo LAN'e :?:
:arrow: ar jūsų kabelis į butą eina kartu su LAN'o ar Mikrovisatos antenos kabeliais :?:
Last edited by steponas on Thu Aug 21, 2003 8:51 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
Gedux
Narys
Narys

Post by Gedux »

Na kolkas visiskai nepastebejau jokio zaibu poveikio, pas mane kaip viskas veike, taip ir toliau tvarkingai veikia :)
Esu visiskai patenkintas Paraboles paslaugomis 8)
VytisZ
Narys
Narys

Post by VytisZ »

As ir
gintaras71
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by gintaras71 »

Nėr kada kreipti dėmesio į tuos žaibus.
Pažaibuoja,pažaibuoja ir nustoja,tiesiog tingisi išjungti kompą.
Jei kada supleškės nuo žaibo tai ką jau padarysi.Jug ne vien nuo žaibo
gali supleškėti pc...
Gal liūdnokai aš čia giedu,bet ne aš vienas turbūt nekreipia dėmesio daugiau ar mažiau dėl žaibų.
Pirmiausia ieškokite Dievo karalystės ir jo teisumo,o visa kita jums bus pridėta.
777
Zetro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Zetro »

Nu man buna toks dalykas del zaibo ar nebutinai, jei nors trumpam dingsta elektra, dingsta interas, o atsiradus elektrai reik kviest meistriukus kad reset knopke laiptinej paspaustu :D , bet kadangi tai neatsitinka pernalyg daznai kentet galima, o jei kompa nukaltu tai tikrai nieks netyletu ir be raginimo rasytu :wink:
Last edited by Zetro on Sun Aug 03, 2003 12:12 am, edited 1 time in total.
Mariuz
Narys
Narys

Post by Mariuz »

Man taip pat nieko nenutiko
DontKnow
Narys
Narys

Post by DontKnow »

Kol kas nieko nebuvo. Nors esant labai stipriam ir artimam zaibavimui, kompa dazniausiai isjungiu, nes nemanau, kad jam labai patiktu itampos suoliai tinkle. UPS-as pas mane nestovi.
Razman
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Razman »

:lol: Jo matosi nesupratot sefo klausimo.... Jei prasytumete taip nukentejau ir tt, jauciu guautmet sefo PM su nelabai maloniais klausimais.
O jus rasote ne ne ne. Manau sefui labiau knieti suzinoti kas cia per gudrociai kurie kelia gresme visiems paraboles vartotojam. Jei paieskotumet gerai tai sefas karta parase, (paklaustas ar galime nukenteti nuo ziabo iskrovos ju tinklo laidais) kokios turejo finansines patirties zaibo deka.
Todel dabar visi laidai yra zemeje ir visi abonentai butu ne lanuose tai tikriausiai nuo zaibo nukentejusiu nebutu. :wink:
MonteniS

Post by MonteniS »

Deja Razman, kazhkur jau rasiau kad nereikia kad i kabeli tas zaibas kaltu jog nuikentetum, bet va ish niekur nieko tinkleske gali sugest vistiek. Per metus turiu susirinkes kokia 10 visokiausiu "nudususiu" dauguma ish vis buvo naudojama lanuke viename kambaryje. Tai vadinas kad nuo zaibo niekada nebusi apsaugotas, net jei ir interneto neturesi, gali ta kompa nukalt :wink:

p.s. O Shefas manau nori ishsiaishkinti paprasciausia dalyka, ar daug zmoniu nukenti nuo zaibu ir kokiom salygom. Paprasta.
Last edited by MonteniS on Sun Aug 03, 2003 10:01 am, edited 1 time in total.
gintaras71
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by gintaras71 »

Nu Razman duodi,ko čia nesuprast.
Nejau čia ims ir rašys nu va aš esu taip ir anaip prisidirbęs...o kas nuken
tėjo tai manau senai p.steponas žino :wink: .
Pirmiausia ieškokite Dievo karalystės ir jo teisumo,o visa kita jums bus pridėta.
777
Justas
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Justas »

Man tik kabeline sutrigdavo per zaibus, bet pasitaisius orui susitvarkydavo, gal cia visiem taip, nezinau
MONCE
Narys
Narys

Post by MONCE »

man tai viska nukale - kiek zinau net ir televizijos prietaisus
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

gintaras71 wrote:...Nejau čia ims ir rašys nu va aš esu taip ir anaip prisidirbęs...
Dar kartą kartoju - Parabolės tinklas yra paklotas požeminiais kanalais ir aš nesu "prisidirbęs" 8)
Bet vat visokių LAN'ų ir LAN'ukų kabeliai išeina ant stogų ir gali ir mūsų abonentams "pridirbti" , todėl ir noriu žinoti "kas jau gavo ir kaip tai buvo", nes tokius kenkėjus "trumpinti" reikia - gal nuostolių atlyginimą pavyks išsireikalauti... :wink:
Last edited by steponas on Mon Aug 04, 2003 7:12 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
gintaras71
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by gintaras71 »

Šventa jūsų teisybė :D.
.........................
Aš visiškai pritariu
..................
Jūsų nuomonei
...........
Visu 100%
......
...
.
777
DidelisS
VIP
VIP

Post by DidelisS »

Zaibo iskrova ir jos padariniai yra toks FORCE MAJORE, kad kazka del to kaltinti butu kaip ir nelabai teisinga.
Musu kontora turi daug patirties dirbti su zaibu pasekmem, t.y. po intensyvesniu zaibavimu l.daznai nukencia telefonu stotys ir kita telekomunikacine tech., kurios tas iskrovas l.daznai gauna tais paciais Telecom laidais, kurie 99% guli po zeme. Arba per elktros ivadus. Ivairiausiu apsaugu ir izeminimu naudojimas tik sumazina pasekmes.

Taigi nesakau kad nereikia saugotis nuo zaibu padariniu, reiktu naudoti visas priemones tikimybei mazinti. Bet finale cia MOTINA GAMTA nusprendzia kam 'ikresti' ir t.t.
If You wanna make the World a better place, take the look at your self and make a change
Post Reply