del MTV
na ir kas kad man patinka tarkim kaip tu sakai housas ar tekno beje as retai kada jo klausau... as jazzo ar ambiento fanatikas bet turejau omeny apie bet kuria muzika iskyrus pop, rock, ar hip-hop as siu zanru nelaikau muzika, o pasityciojima is ju nu uzmusk mane bet as taip maniaw manau ir manysiu...
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
man vivos vienas minusas yra tai kad ji leidzia savo susikta germaniuku muzona kuris savsem belekox yra. o dar plius tos gajdishkos laidos.... mtv bent jau anglishkas o ne vokishkas bet ne vivoj esme. esme kad palikt viva o kokios rusiskos atsikratyt.
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
Connection Reset by Beer
Bent jau man tai tikrai vokiečių skonis geresnis nei USA . Kai per LTV žiūrėjau jų muzikinius apdovanojimus tai be Eminemo visa kita tikrai buvo bull shit kaip čia kažkas rašė. Palyginus USA ir Vokietijos topus tai tos kelios geros dainos (JayZ, 50 cent ir kt. nigerių) kurios yra USA tope yra ir Vokietijos, plius visos kitos girdėtos ir neblogos dainos (neskaitant kelių tikrai gaidiškų vokiškų). Aišku tas MTV Europe tikrai nepamaišytų , bet pats klipams žiūrėti nelabai turiu laiko, todėl nelabai ir reikia.
vyrai pasvajokit ir praeis ta jusu MTV. Paprasciausiai paskaiciuokit:
Pvz turime 100 klientu ir 5 belekokius kanalus, tai 20 klientu patiks pirmas kanalas kitai 20 klientu antras kanalas ir tt taip gaunama 100 abonimentu uz 5 kanalu kaina. Paimam ismetam tuos penkis kanalus ir nuperkam MTV ir is 100 klientu jos reikia tik 40-50 klientu o kur kita dalis 60-50 zmoniu ka jiem viekti? Jie pasirinks kita kabelines televizijos tiekeja. Sefas juk rase kad pinigu neuzteko. Ir paprasciausiai jam komerciskai neapsimoka.
Antra tikrai jei norite daugiau kanalu pasikabinate lekstute ir pirmyn.
Pvz turime 100 klientu ir 5 belekokius kanalus, tai 20 klientu patiks pirmas kanalas kitai 20 klientu antras kanalas ir tt taip gaunama 100 abonimentu uz 5 kanalu kaina. Paimam ismetam tuos penkis kanalus ir nuperkam MTV ir is 100 klientu jos reikia tik 40-50 klientu o kur kita dalis 60-50 zmoniu ka jiem viekti? Jie pasirinks kita kabelines televizijos tiekeja. Sefas juk rase kad pinigu neuzteko. Ir paprasciausiai jam komerciskai neapsimoka.
Antra tikrai jei norite daugiau kanalu pasikabinate lekstute ir pirmyn.
Pop isvis nelabai galima pavadint muzikiniu zanru , o rock ir hiphop tai tikrai nesutinku su tavo nuomone nes yra grupiu kuriu populiarumui tavo tehno ir house grupes niekada neprilygs... tu turek savo nuomone bet nemenkink ir nezemink kitu3dv1n4s wrote:na ir kas kad man patinka tarkim kaip tu sakai housas ar tekno beje as retai kada jo klausau... as jazzo ar ambiento fanatikas bet turejau omeny apie bet kuria muzika iskyrus pop, rock, ar hip-hop as siu zanru nelaikau muzika, o pasityciojima is ju nu uzmusk mane bet as taip maniaw manau ir manysiu...
Steponai duokit darbo savo darbuotojams ir laj balsuoja paraboles sajte klijantaj ar MTV ar fylmas apie orandzini begemota wasia, vajkaj ishprashys tevu kad rodytu MTV o ne laukine gamta... ja rodo per LTV, LNK lietuviskai o ten rusiskai.
IR EDVINAJ TRIOHLINIES TU EILINI KARTA, PRIES PUSE METU REKIAI KAD REIKIA NAS, EMINEM, 2PAC albumu, turbut susipazhinaj per IRC su JaZZy pabendravaj forumuose ju ir suprataj kad nemadoj klausyti negru.
Mirk greichiau bus ramu!
IR EDVINAJ TRIOHLINIES TU EILINI KARTA, PRIES PUSE METU REKIAI KAD REIKIA NAS, EMINEM, 2PAC albumu, turbut susipazhinaj per IRC su JaZZy pabendravaj forumuose ju ir suprataj kad nemadoj klausyti negru.
Mirk greichiau bus ramu!
Kiekviena programa turi savo žiūrovus ir kiek dariau apklausų - š... gavosi
Kad ir su tuom NTVmir. Ilgą laiką transliavom NTVinternacional. Programa pasidarė visiškai orentuota vien tik rusiškiems žydams, todėl nutarėme vietoje jos transluoti NTVmir. Kilo baisus maištas ir teko transliouti dvi programas, aišku ir mokėti už dvi programas, o abonentinį mokestį pakelti nėra šansų...
Kad ir su tuom NTVmir. Ilgą laiką transliavom NTVinternacional. Programa pasidarė visiškai orentuota vien tik rusiškiems žydams, todėl nutarėme vietoje jos transluoti NTVmir. Kilo baisus maištas ir teko transliouti dvi programas, aišku ir mokėti už dvi programas, o abonentinį mokestį pakelti nėra šansų...
UAB "Parabolė" direktorius
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
fuck neleist balsuot tiems seniams kurie ateina moketi uz ineta ar tv paslaugas. ;] bo kai nubalsuos tai ir palix ta ntv mir.
o jei siaip del manes tai is vis gali rodyt tik anglishkus ir lt kanalus bo rusisku niekad neziuriu bet tai cia tik as taip
o jei siaip del manes tai is vis gali rodyt tik anglishkus ir lt kanalus bo rusisku niekad neziuriu bet tai cia tik as taip
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
Connection Reset by Beer
Kaip supratau nedaug jaunimo rusiskai moka, bet kadangi as moku tai man jokio skirtumo angliskai ar rusiskai ziuret ka nors gero, taigi jei ir reiktu ka ismest tai lenkus, o kas del muzikiniu kanalu tai as visus iskeisciau i VH1, nes ten leidzia daug ivairios muzikos t.y. ir senas ir roka ir popsa ir tt.