Laiko pėdos
Viso ftp buvo 4 HDD atrodo pamire tik vienas pub buvo kitam diske Kai viskas bus aišku - pranešiu. Šito serverio matyt nebeverta gaivinti Reikia susiveržti diržą ir nusipirkti kitokį - tik kokį
dainiui dėl mokesčio: taip nebūna, kad kas mokėtų antrą kartą reikia tik išsiaiškinti dėl ko tai įvyko parašyk man PM adresą ir kur ir kada mokėjei - gal kartais internetu Turiu pastebėti, kad mokėdami per internetą žmonės užmiršta nurodyti savo adresą ir už ką moką - yra tik pavardė ir suma, o pavardžių vienodų N kam iš jų užskaityti mokėjimą tada belieka laukti, kol toks piletis pasirodys su pretenzijomis
dainiui dėl mokesčio: taip nebūna, kad kas mokėtų antrą kartą reikia tik išsiaiškinti dėl ko tai įvyko parašyk man PM adresą ir kur ir kada mokėjei - gal kartais internetu Turiu pastebėti, kad mokėdami per internetą žmonės užmiršta nurodyti savo adresą ir už ką moką - yra tik pavardė ir suma, o pavardžių vienodų N kam iš jų užskaityti mokėjimą tada belieka laukti, kol toks piletis pasirodys su pretenzijomis
UAB "Parabolė" direktorius
Steponui> nzn kokia jus sistema naudojote bet siulau ideti gerus IDE UltraATA (ne UDMA) ir pajungti juos pire RAID jungites ir ji automatiksai hardus padalins per puse , padarys veidrodi kuriame bus daroma kopija ir taip bus isgelbeti duomenys , be to turetu buti gera motina servo kaip ASUS ar CHAINTECH. (Tik nejungti SCSI hardu , nebent su 16MB cech'u ir WD firmos )
Kaip matau daug kas labai isgyvena del ftp servo luzio , tai as paleidau na gal ir ne super-duper bet puse velnio ftp serva kuriame tikrai rasite pacius reikalingiausius irankius , filmus, clipus, bei zinoma mp3
servas: ftp://evaos.parabole.lt/
UserName: anonymous
Password : belekas@belokox.belekaip
servas: ftp://evaos.parabole.lt/
UserName: anonymous
Password : belekas@belokox.belekaip
Man irgi atrodo, kad dubliavimas turi vykti skirtinguose HDD, bet kai pritruks vietos visada bus pagunda tuos dublius "okupuoti" ... gal kokie dideli bekapai galimi ne su HDD, kad tos pagundos nebūtų Dabar Mantas turi beveik visu filmų kopijas CD ir juos nesunkiai sustatys atgal, gal sakau reikėtu ir kitus vertingesnius dalykus kas kiek laiko kelti į CD, o tai pritūkus vietos vėl liks tik beizbolo lazodos - vieni norės "okupuoti", o kiti ...
UAB "Parabolė" direktorius