Už atlikta piktadarystę prasižengėlis jau atsiprašė ir pasižadėjo daugiau LAN taisyklių nepažeidinėti
Jo vardu aš atsiprašau visų jūsų ir manau, kad ši pamoka (kaip paleisti trojaną) visiems mums bus pirma ir paskutinė
Manau sutiksite su manimi, kad garbingas (neišsisukinėjant) kaltės pripažinimas yra drąsos ir vyriškumo reikalaujantis dalykas, todėl skyriau jam mažiausia bausmę, kuria (už neteisėtą veiklą FTP) numato mūsų LAN taisyklės - ban į FTP 1 mėn.
kad nelabai cia butu jam kur ir issisukt, ip ilogintas , sioki toki irodymai kad jis idejo yra, tai kur ce beissisuksi, tik ir beliekaprisipazint. Nu aisku pirma kart 3menesiai butu buve gal ir perziauroka, bet va menesis bus pac tas
P.S. labai idomu man butu buve isgirst ta pasiaiskinima
nu kad as tai kolkas neverkiu, nespejus failo pilnai atsisiust antivirusine pranese apie trojana, o beto linux nors ir saugiau bet virusam neatspari, beto neturi perspektyvos ,taipkad man nelabai toki sudai rupi tik kad nervina kai i ftp zapadlo deda visokes. tai va jus hakeriai sedekit su linux o man kaip lameriui tai ir windows uzteks
skaitmeninis gaidy su skiautere per visa nugara , antivirusine isimeti ir nekanalina virusai joki, nebent jau an kokio labai naujo uzsirautum, ir tai po poros dienu isleis update nu to viruso.
Hamann wrote:skaitmeninis gaidy su skiautere per visa nugara , antivirusine isimeti ir nekanalina virusai joki, nebent jau an kokio labai naujo uzsirautum, ir tai po poros dienu isleis update nu to viruso.
skaitmenis gaidys ne b** tu skaitmeninis zapas sh****