Siauteja virusas
-
- Naujokas
-
- Naujokas
Na aš darbe šiandien ir buvau užverstas tuo Bugbear mėšlu - iš ryto radau 15 e-mail-ų iš kurių 10 buvo su virusu. Per dieną gavau dar kokia 10 tokių laiškų, dažniausiai su .xxx.scr (screensaver) dviguba priesaga. Nors pas mus instaliuotas daug ko keikiamas Norton Antivirus 2003(koks beje ir pas mane namie) bet visus virusus be problemų aptiko ir pašalino, ko deje nepasakysi apie Tako antivirusinę programą kuri šiaip daugumą virusų ankščiau pašalindavo. Matyt virusas pakankamai naujas ir jo dar neatpažino.
tikslus aprasymas ir ka reikia daryti
Zodziu taip, nueinate i symantec puslapi, o tikslesnis aprasymas sio viruso cia:
http://securityresponse.symantec.com/av ... .b@mm.html
Ten yra pilnas aprasymas ka jis daro ir kokie "simptomai" ir taip pat REMOVAL TOOL (irankis ji pasalinti).
Ir nepamirshtat updatinti savo virusu definitions Nortone, arba kokia ten turite antivirusine.
Taip pat apie ji parasyta siek tiek "Kauno dienoje" sestadienio birzelio 7d. numeryje.
Sekmes
http://securityresponse.symantec.com/av ... .b@mm.html
Ten yra pilnas aprasymas ka jis daro ir kokie "simptomai" ir taip pat REMOVAL TOOL (irankis ji pasalinti).
Ir nepamirshtat updatinti savo virusu definitions Nortone, arba kokia ten turite antivirusine.
Taip pat apie ji parasyta siek tiek "Kauno dienoje" sestadienio birzelio 7d. numeryje.
Sekmes
pasirodo ir ash shita buvau gaves, ir net paleidau ta *.scr failiuka kaip screensaveri, bet nieko nepamachiau. shiaip niekad neatidarineju tokiu priedu bet shi karta susigundziau, nes emailas atejo ish "bmw vairavimo akademijos"
p.s. tai buvo jau priesh keleta dienu, o pasekmiu jokiu nepastebejau. beje, dar pratikrinau NAV2003, bet jis nieko nerado, turbut del to, kad man jau kelis menesius kazko definitionu atnaujint neleidzia. dabar reiks pabandyt tuos failiukus, kur shefas idejo, paziuresim ar ka ras
p.s. tai buvo jau priesh keleta dienu, o pasekmiu jokiu nepastebejau. beje, dar pratikrinau NAV2003, bet jis nieko nerado, turbut del to, kad man jau kelis menesius kazko definitionu atnaujint neleidzia. dabar reiks pabandyt tuos failiukus, kur shefas idejo, paziuresim ar ka ras
Nick'as dažnai būna apgaulingaS ..::[ www.nr1.lt ]::..