Siauteja virusas

Moderators: Leonas, steponas

gedzeminas
Naujokas
Naujokas

Post by gedzeminas »

Tai kaip nuo to brudo apsisaugoti? Pasiulykit kokia antivirusine programa, bo pas mane irgi Outlook Expresas
mausas
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by mausas »

Nu jo...dar ka pasakysi :?: :twisted:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Gerbiamas gedzeminas :o
paskaitykit pirmą mano postą. :lol:
UAB "Parabolė" direktorius
gedzeminas
Naujokas
Naujokas

Post by gedzeminas »

As parsisiunciau ta FixBugb. Aciu uz tai. Bet jis nesiinstaliuoja, o tik tikrina senus failus. Ar gavus virusa, jis ji automatiskai uzfiksuoja?
jeegiz

Post by jeegiz »

vaje nauja isterija, žmonės mažiau naudokit tokius bugwarus, kaip lookout express ir nebus problemų.
Karys
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Karys »

sako tau gedzeminas, paskaityk anksciau rasyta kur , parabole vallo pati jau sita virusa :wink:
Tom
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Tom »

Na aš darbe šiandien ir buvau užverstas tuo Bugbear mėšlu - iš ryto radau 15 e-mail-ų iš kurių 10 buvo su virusu. Per dieną gavau dar kokia 10 tokių laiškų, dažniausiai su .xxx.scr (screensaver) dviguba priesaga. Nors pas mus instaliuotas daug ko keikiamas Norton Antivirus 2003(koks beje ir pas mane namie) bet visus virusus be problemų aptiko ir pašalino, ko deje nepasakysi apie Tako antivirusinę programą kuri šiaip daugumą virusų ankščiau pašalindavo. Matyt virusas pakankamai naujas ir jo dar neatpažino.
Karys
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Karys »

as tai turbut irgi gavau bet net nesuzinosiu, nes pas mane nortonas auto istrina, net nieko nesakes :D
Lithuania
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Lithuania »

as irgi gavau "siurpriza", bet Delfis viska pats sutvarke, operatyvumas reiskias yra..
mausas
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by mausas »

O kazhin kajp del salos :roll:
Agentas_
Naujokas
Naujokas

tikslus aprasymas ir ka reikia daryti

Post by Agentas_ »

Zodziu taip, nueinate i symantec puslapi, o tikslesnis aprasymas sio viruso cia:

http://securityresponse.symantec.com/av ... .b@mm.html

Ten yra pilnas aprasymas ka jis daro ir kokie "simptomai" ir taip pat REMOVAL TOOL (irankis ji pasalinti).

Ir nepamirshtat updatinti savo virusu definitions Nortone, arba kokia ten turite antivirusine.

Taip pat apie ji parasyta siek tiek "Kauno dienoje" sestadienio birzelio 7d. numeryje.

Sekmes :)
Justas
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Justas »

Nu as tai visai neatidarineju tu preidu ir man gerai :P .
Gedux
Narys
Narys

Post by Gedux »

Jo, cia suktas dalykelis... mant man ish vis kazkokiu nekaltu pavadinimu atsiustas buvo.. tipo kazkokios firmos uzsakymo patvirtinimas... :D
Antivirusine lygtai pagavo ta sh.. [Kaspersky]
Bet to irankio spec. vistiek reikejo... per daug pasmalsavau kas ten per daiktas... kazkoks "uzsakymas.xls.scr"
Karys
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Karys »

as tai tevui liepiau nieko neatidarinet, jokiu failu, nebent is draugu, ir zino kad tikrai bus neapkresti, bet vistiek kazkur kazkokia varnele neseniai sako ant viruso uzdejau tai reikejo format C: bo dingo internetas, win2sock ar kazkas tokio :twisted:
PRImaTAS
Narys
Narys

Post by PRImaTAS »

:oops: pasirodo ir ash shita buvau gaves, ir net paleidau ta *.scr failiuka kaip screensaveri, bet nieko nepamachiau. shiaip niekad neatidarineju tokiu priedu bet shi karta susigundziau, nes emailas atejo ish "bmw vairavimo akademijos" :roll: 8)

p.s. tai buvo jau priesh keleta dienu, o pasekmiu jokiu nepastebejau. beje, dar pratikrinau NAV2003, bet jis nieko nerado, turbut del to, kad man jau kelis menesius kazko definitionu atnaujint neleidzia. dabar reiks pabandyt tuos failiukus, kur shefas idejo, paziuresim ar ka ras :P
:black: Nick'as dažnai būna apgaulingaS :black: ..::[ www.nr1.lt ]::..
Post Reply