Del amnestijos...
DONCIAWAS :arrow:trumpa paskaitele kaip dedami banai (mano ideja)
Kai devil lanas gavo banus musu ANTIKVARAS HLGuard 1.30 praktiskai jokio cyto sugauti negalejo.Kiek man teke yra girdeti kalbu apie anticytines tai neteko girdeti tokio dalyko kaip kad anticytine pati automatiskai israsytu bana.
Taigi adminas israse bana rankiniu budu (naudodamas viena is keletos komandu) tai pvz: /admin_ban devil ar kazkas arba /admin_banip ir ju ip.
O nerodo ju cytu liste todel kad antikvaras HLguard ju nepagavo
Nors jie aktyviai teigia kad necytino
Kai devil lanas gavo banus musu ANTIKVARAS HLGuard 1.30 praktiskai jokio cyto sugauti negalejo.Kiek man teke yra girdeti kalbu apie anticytines tai neteko girdeti tokio dalyko kaip kad anticytine pati automatiskai israsytu bana.
Taigi adminas israse bana rankiniu budu (naudodamas viena is keletos komandu) tai pvz: /admin_ban devil ar kazkas arba /admin_banip ir ju ip.
O nerodo ju cytu liste todel kad antikvaras HLguard ju nepagavo
Nors jie aktyviai teigia kad necytino
Predator rašė:
Jokios pačių abonentų surengtos apklausos ir balsavimai čia negalioja
Be amnestijos dar yra MALONĖS prašymas, kurį savarsto prezidentas ir patenkina jį arba ... atmeta
AMNESTIJA ir kaip žinia, yra taikoma NUSIKALTĖLIAMS ir suteikiama ypatinga proga (kaip šiuo atveju CD instaliavimas) ir yra valdžios prerogatyvaPredator wrote:Tai ponas Steponai ar jus tikrai darote tai ka sakote? Nes pagal jusu situs pasakytus zodzius kiekvienas veliau gaves bana tures teise surengti apklausa ar jam nuimt bana ir jus turesit atsizvelgt i balsavimo rezultatus, nes juk pats pasaket: Taisyklės yra taisyklės ir jos turi veikti VISIEMS VIENODAI
O gal isviso tu taisykliu nera??
Jokios pačių abonentų surengtos apklausos ir balsavimai čia negalioja
Be amnestijos dar yra MALONĖS prašymas, kurį savarsto prezidentas ir patenkina jį arba ... atmeta
UAB "Parabolė" direktorius
o kazhkur dar rashet kad abonentu nuomone [ne lanu], jum labai svarbi ...steponas wrote:Jokios pačių abonentų surengtos apklausos ir balsavimai čia negalioja
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
Re: Del amnestijos...
Pirmame poste rasete:
Dabar rasote:steponas wrote:Šiuo atveju aš pasielgsiu taip, kaip jūs nuspręsite.
As visiskai suprantu kad jus turit pilna teise nuspresti savo nuoziura ir as neturiu tam jokiu priekaistu, taciau taip ir reiketu sakyti is pradziu kad spresite jus, o ne mes. Na aisku jus sakysite kad mes ir nusprendem rezultatu 39:40, bet tai jau kita diskusija, kuri liecia balsavimo teisetuma.steponas wrote:Jokios pačių abonentų surengtos apklausos ir balsavimai čia negalioja
Inomine Patris, Et Fillius, Et spiritus Sancte. Amen
Re: Del amnestijos...
Gerbiamasis Predator
Persakaitykite garsiai kas čia parašyta, nes kartais būna suprantama tik garsiai skaitant
Persakaitykite garsiai kas čia parašyta, nes kartais būna suprantama tik garsiai skaitant
Gal jau supratote kas ir kaip...steponas wrote:Šiuo atveju aš pasielgsiu taip, kaip jūs nuspręsite.
jio, ish shios istorijos supratom shtaika:
Cheatint ant CS galima... Na buna kad kartais netychia pagauna ir nubaudzhia, na bet nieko tokio, juk galima ir susicheatint amnestija ...
Shiaip teko matyt chia senokai jau kaip uzhsieni su cheateriais elgiasi , ne tik kad ish lan party ishmeta bet ir savininko PC i gabalus sudauzho , reikejo tu isiutusiu zhmogeliuku kurie dauzhe ta PC apie amnestija pradet papasakot, butu uzh tokius pasiulimus parode duris > ...
Cheatint ant CS galima... Na buna kad kartais netychia pagauna ir nubaudzhia, na bet nieko tokio, juk galima ir susicheatint amnestija ...
Shiaip teko matyt chia senokai jau kaip uzhsieni su cheateriais elgiasi , ne tik kad ish lan party ishmeta bet ir savininko PC i gabalus sudauzho , reikejo tu isiutusiu zhmogeliuku kurie dauzhe ta PC apie amnestija pradet papasakot, butu uzh tokius pasiulimus parode duris > ...
itanium
kas čia neperseniausiai apklausas rengė ir įtikinėjo, kad įdėjus CD problemos dėl cheatinimo nebebus
Man atrodo aš kaip tik padariau gerą darbą nuimdamas banus - neiškentės vyručiai nepabandę ar CD tikrai pagauna cheatus ir ATA visam laikui - juk trečias kartas bus
kas čia neperseniausiai apklausas rengė ir įtikinėjo, kad įdėjus CD problemos dėl cheatinimo nebebus
Man atrodo aš kaip tik padariau gerą darbą nuimdamas banus - neiškentės vyručiai nepabandę ar CD tikrai pagauna cheatus ir ATA visam laikui - juk trečias kartas bus
Steponas
Tikrai ne ash itikinejau ir ne ash apklausas rengew
Del CS asmenishkai man nusishvilpt, bet man neduoda ramybes tas faktas, kad ant Board'o "CD" taj neidesi ... O kas chia cheaterius gaudys ...
Tikrai ne ash itikinejau ir ne ash apklausas rengew
Del CS asmenishkai man nusishvilpt, bet man neduoda ramybes tas faktas, kad ant Board'o "CD" taj neidesi ... O kas chia cheaterius gaudys ...