Del amnestijos...
Del amnestijos...
Gėdos stulpe yra 5 išbaninti IP adresai.
Dabar baigiamas tvarkyti CS serveris, kuriame yra instaliuota CD.
Ta proga gerbiamas Devil, kurio IP irgi vienas iš tų 5 išbanintų, siūlo nuimti banus anksčiau lakio, t.y. pritaikyti AMNESTIJĄ
Šiuo atveju aš pasielgsiu taip, kaip jūs nuspręsite.
Šiandien ir ryt darome apklausą, o trečiadienį paskelbiu verdiktą.
Galioja tik balsai "nuimti" arba "nenuimti", "man tas pats" bus anuliuojami ir neverinami.
-----------------------------------------------------------
Balasavimas baigėsi rezultatu:
40 - nuimti
39 - nenuimti
Dabar baigiamas tvarkyti CS serveris, kuriame yra instaliuota CD.
Ta proga gerbiamas Devil, kurio IP irgi vienas iš tų 5 išbanintų, siūlo nuimti banus anksčiau lakio, t.y. pritaikyti AMNESTIJĄ
Šiuo atveju aš pasielgsiu taip, kaip jūs nuspręsite.
Šiandien ir ryt darome apklausą, o trečiadienį paskelbiu verdiktą.
Galioja tik balsai "nuimti" arba "nenuimti", "man tas pats" bus anuliuojami ir neverinami.
-----------------------------------------------------------
Balasavimas baigėsi rezultatu:
40 - nuimti
39 - nenuimti
Last edited by steponas on Sun Jun 01, 2003 8:29 pm, edited 5 times in total.
UAB "Parabolė" direktorius
Nematau jokios priezasties kodel turetu buti nuimti banai anksciau laiko. Mano nuomone cia yra daroma klaida del tos amnestijos. Dabar visi kas veliau bus uzbaninti prades rasineti begale pareiskimu kad ir jiems nuimtu banus, lips ant sazine sakydami kad kitiems nuemet o man ne. Prie gero tai tikrai neprives.....
Inomine Patris, Et Fillius, Et spiritus Sancte. Amen
Narkotikai yra geraj, jei nevartoji tai "DUSK", mes uzh tai kad rebilituotus narkomanus paliest i laisve ...Frag4you wrote:Itanium... jei neloshi tai ir "DUSK".......
Visi UZH amnestija........
Gyvenkim demokratijoje.......
Ash nesuprantu, ko prie manes kimbat, parashiau savo nuomone ir fsio, ne ash tema sukuriau, nei man tas CS chia taip zhewriaj rupi .
Beje del demokratijos, kiek zhinau "demokratijoje" nusikalteliai taip pat sekmingai izoliuoti nuo visuomenes kaip ir bet kokioje kitoje politineje visuomeneje...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
tai klysta **** visi, ir reike duoti zmonems pasitaisyti, bet kur jums tokiems sviesiems protams ta suprasti, nervas ima matant kad del kaskokio supisto grajaus dedami banai, jaigu nori zmogus lai lose ir su tais supistais cytais, man tai asmeniskai zaidimas ira ir as zaidziu del saves o ne del kitu ten, ir man visiskai tas pats ar ten kas cytina arne , nes vopsim losiu as for fun, nera zodziu