Dėl MAIL ir MĖGĖJO planų

Moderators: Leonas, steponas

3dv1n4s

Post by 3dv1n4s »

O del to internet ir ftp+mail+news ? kartu traficas skaiciuojas ar Lan'o traficas neskaiciuojamas (mb) ?
Predator
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Predator »

Steponai, padarykit taip kad juos butu galima kaupti juodai dienai :D .Tarkim koki menesi teisnaudojau 100 MB, tai like 50 persikeltu i sekanti menesi. Jums gi tas pats gaunasi, tik kad MB apskaita taptu daug sudetingesne.
Inomine Patris, Et Fillius, Et spiritus Sancte. Amen
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Gerbiamas 3dv1n4s :D
Kur, kas ir kaip skaičiuojama - yra mūsų forume kalbėta daugybę kartų ir jau nesinori kartotis :?
Pavartykite ankstesnes temas ir viską turėtumėte rasti :!:
Jeigu paskaičius bus dar kas neaišku - kreipkitės į abonentinį skyrių 377199 ir jums viską smulkiai išaiškins :wink:
Last edited by steponas on Sat May 24, 2003 2:47 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Gerbiamas Predator :D
taip, kad kauptusi MB kol kas negaliu padaryti :?
Pirma pasidarykim priedus už abonento stažą, o tai per didelė maišatis gausis :(

Dėl Kario pasiūlymo duoti papildomų MB už kabelinės televizijos stažą - reikės pagalvoti, tik yra tokia problema - gali RTK neleisti to daryti, nes jie norėtu, kad visiems abonentams už tą pačią paslaugą būtų vienodi mokesčiai :?
Dabar kaip tik tai turi artimiausiu metu svarstyti :roll:
Forest

Post by Forest »

as nesakysiu kiek pas mane iseinanciu duomenu ir ateinanciu, galeciau is savo kompo serveri daryti - bet as tikras pompa....
sveikinu toki dalyka kad uz 1MB - sumazinta kaina iki 0.12Lt - bet pas mane vistiek labai daug susidarytu.:) Bet as manau kad Internetas tam ir yra kad ka nors pumpuoti ir dalintis info su kitais...Tik pasakysiu kad 150 ar 300MB yra labai mazas menesinis limitas..todel iki skaiciuojamo plano kol pereisiu labai negreitai..Bet, bet kokios naujoves sveikintinos...
Narys
Narys

Post by #1 »

Labai sveikintini pakeitimai :lol: :!:
MB per mažai :?, bet jau vis geriau negu buvo
gigant
Narys
Narys

Post by gigant »

Viskas sveikentina.OK.
As abonentas vienas is pirmu-turbut 30-tas.
Turiu mail plana.Kiek MG gausiu ir ar tikrai nuo birzelio 1 d. jais galiu disponuoti.Aciu. :P
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Gerbiamas gigant :D
disponuoti nuo birželio 1 d. didesniu kiekiu MB galit, o dėl tikslaus kiekio parašykit man PM savo adresą ir aš pirmadienį pasakysiu kiek bus jums skirta MB tikslai :wink:
inferno
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by inferno »

Gerbiamas steponai, ar mano 5 Gb per menesi uploadas kenkia bendrai gerovei? ar iseinantis mb nesudaro dideles reiksmes?
Karys
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Karys »

Forest, tai mail planas neskirtas gi pumpouti, o tik pasta pasitikrinti, pompos skirtas uz 81 LT planas :D ar seip nenorintiems pastovei i MB skaiciu zvalgytis zmonems :wink:
Bolik
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Bolik »

ai
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Dėl išeinančio srauto - nežinau tiksliai.
Tuom dar niekas nesiskundė.
Žinau tik, kad kaza ir kitos panašios programos, kai jas masiškai palieka įjungtas (kad ir nenaudojamas) turi didelę įtaką - dėl ko ir dedame dabar visas pastangas, kad žmonės pradėtų kontroliuoti savo srauto suvartojimą ir be reikalo jų neįjungtu :!:

Manau, kad tarp forumo dalyvių yra geresnių galvų už mano ir galėtų pakonsultuoti kas čia kaip gaunasi. :roll:

O kas dėl "pumpinimo" - tam specialiai padarytas MĖGĖJO planas, kuriam naktį MB neskaičiuojami :!:

Teisingai Karys pastebėjo - pagrindinis planas (mokant avansu - 81 Lt/mėn.) skirtas žmonėms, kurie nori turėti visiška laisvę :D
Last edited by steponas on Sat May 24, 2003 8:42 pm, edited 1 time in total.
inferno
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by inferno »

Siaip realiai tai kad ten is manes pompuoja tai man labai nedaug naudos teikia, taip kad as isjungiau kaaza uploadus.
DontKnow
Narys
Narys

Post by DontKnow »

To inferno.
Jeigu tu pats is Kaazos nieko nesiunti, tai ir nelaikyk jos visada ijungtos. O jei visiskai atjungsi uploada, tai ir pats nieko gero neparsiusi arba greitis bus labai prastas.
vartas
Naujokas
Naujokas

Post by vartas »

Viskas labai gerai paaiskinta
Post Reply